apie gintarini spa
SPA
pamaniau bus idomu, tik neiziuriu kokia ten kosmetika ant lentyneles tarp gintaru sudeta
gintaro altoriu gana keistai atrodo
QUOTE(Odora @ 2009 11 21, 11:05)
apie gintarini spa
SPA
pamaniau bus idomu, tik neiziuriu kokia ten kosmetika ant lentyneles tarp gintaru sudeta
SPA
Koks grožis interjero Bandžiau googlinti dėl kosmetikos, nieko neradau...
Zadejau pasidalinti ispudziais po Urtekram ramuniu sampuno ir Lagona kondicionieriaus su kvieciais ir proteinas.
Sedziu isielektrinusi kaip ezys ilgais spygliais po atominio karo
Plovimosi procesas pusetinas,uzsitepus kondicionieriaus, nebuvo jausmo, kad tepu plaukus kondicionieriumi. Anksciau naudojau "GAIA" plauku kremas su avizomis,pirstai slysdavo tarp plauku, o manoji Lagona . Po visko norejau pasiteplioti galvos oda weledos rozmarinais, bet i slapius plaukus suleisti pirstu nepavyko, tad tiesiog praskleidusi kiek plaukus siaip ne taip pasitepliojau, nors nusiroviau kazkiek plauku.Nusprendziau dziovinti fenu nes maciau, kad palikusi naturaliai dziuti,pasikarsiumpo to. Dziovinau nuleidusi galva i apacia, kai issidziovinusi pakeliau galva ir paziurejau i veidrodi, is jo i mane zvelge kazkokia liuto galva,issiputusiais ir siaudiniais karciais. Siaip ne taip issisukavusi kudlas (po Gajos galeciau net slapius su smulkiausiomis sukytemis isskuoti)kazkiek apglotninau linu semenu aliejumi plaukams ir galiukams. Mielai dabar uzsitepciau stora sluoksni kokosu aliejaus......
Stai taip as siandien pasiprocedurinau bet nepasiduosiu ir vistiek palenksiu i savo puse tas naturaliasias plauku prieziuros priemones
Sedziu isielektrinusi kaip ezys ilgais spygliais po atominio karo
Plovimosi procesas pusetinas,uzsitepus kondicionieriaus, nebuvo jausmo, kad tepu plaukus kondicionieriumi. Anksciau naudojau "GAIA" plauku kremas su avizomis,pirstai slysdavo tarp plauku, o manoji Lagona . Po visko norejau pasiteplioti galvos oda weledos rozmarinais, bet i slapius plaukus suleisti pirstu nepavyko, tad tiesiog praskleidusi kiek plaukus siaip ne taip pasitepliojau, nors nusiroviau kazkiek plauku.Nusprendziau dziovinti fenu nes maciau, kad palikusi naturaliai dziuti,pasikarsiumpo to. Dziovinau nuleidusi galva i apacia, kai issidziovinusi pakeliau galva ir paziurejau i veidrodi, is jo i mane zvelge kazkokia liuto galva,issiputusiais ir siaudiniais karciais. Siaip ne taip issisukavusi kudlas (po Gajos galeciau net slapius su smulkiausiomis sukytemis isskuoti)kazkiek apglotninau linu semenu aliejumi plaukams ir galiukams. Mielai dabar uzsitepciau stora sluoksni kokosu aliejaus......
Stai taip as siandien pasiprocedurinau bet nepasiduosiu ir vistiek palenksiu i savo puse tas naturaliasias plauku prieziuros priemones
QUOTE(ernesin @ 2009 11 21, 17:58)
Kai kurioms lygiai tas pats būna su plaukais, gal dėl to jog natūralus šampūnas švariai nuplauna visas apnašas ir silikonus ir lieka natūraliai sausas plaukas(nors ir švarus). Ateityje jis turėtų prisimaitinti ir tapti paklusnesniu - kantrybės
Tikiuosi, kad sutramdysiu as tas naturalybes nors isplovus jauciau kaip girgzda nuo svaros:) Pirmadieni pristatys kitos firmos sampuna ir kondicionieriu Jei ne as juos, taijiemane............
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 21, 18:22)
Tikiuosi, kad sutramdysiu as tas naturalybes nors isplovus jauciau kaip girgzda nuo svaros:) Pirmadieni pristatys kitos firmos sampuna ir kondicionieriu Jei ne as juos, taijiemane............
Na su natūraliais kondicionieriais tikrai nėra lengva, bent jau man buvo atrasti savą, esu bandžius ukrtekram su rožėm, dr. hauschkos, tai įspūdis ne koks. O vat Sante Briliant Care labai patiko, taupus, plaukas lieka švelnus, bet nesusmugdomas, žodžiu man šitą atradus jokių kitų ieškot nesinori .
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 21, 16:47)
Zadejau pasidalinti ispudziais po Urtekram ramuniu sampuno ir Lagona kondicionieriaus su kvieciais ir proteinas.
po sunkios dienos taip smagiai perskaiciau as tai nzn kodel, bet kaip pacio pirmo sampuno buciau nepirkus urtekram (gal tieisog , kad man jis nepaliko kazkokio ispudzio, na, tiesiog netiko) ir nelabai pamenu, kad labai kas butu butent si gyre ir logonos kondicionierius nebuvo manes suzavejes, va, manau koks sante briliant care, kuri tikrai dauguma esame isbande, tikrai neturetu nuvilti beje, dar butu idomu suzinoti, kokio poveikio norima, tikimasi? nes as pvz visada noriu, kad plaukas liktu purus nors kiek, nenusvelnintas, man kaip tik tie sintetiniai kondicionieriai taip nepatikdavo
O Man nepatiko Utekram sampunas, turiu su ruduoju cukrum, netaupus labai, skystas, aliejaus neislove, nors ploviau kelis kartus, kol kas geriausiai man isplove tik Blue Organic, o kondicionierius su alavijais lyg neblogas, bet lyginant su Faith in Nature tai pastarasis geresnis.
Idomu kaip Dr. Hauschka sampunai ir kondicionieriai?
Beje, katuti, as taip masciau masciau, kodel druide ozkos tau nevelia nes ir man vis delto velia cia kazkada issiploviau, tai siaubas...visi galai kaltunuoti labai keista, kad tas islenda butent po kurio laiko, pirmi bandymai buvo tiesiog idealus...velgi griztant prie to velimo, man kazkaip istrigo tavo zodziai, kad tu issiplovus galva i slapius plaukus pirstu neikistum, kad reikia butinai issisukuoti, kaip suprantu plaukai suvelti lieka, tai gal, kai tavo plaukas linkes veltis, tai tu ir nejauti to papildomo velimo?
QUOTE(*MŽ @ 2009 11 21, 18:34)
Daugeliui patiko su nasturtom ir citrinom, o nepatiko kiti du (sunkiai putoja ir gausiai naudoti jo reikia, norint, kad švariai išplautų plaukus, vos ne po saują kas kartą).
Kondicionierius tik vienas tėra, toks labai lengvas, sausiems plaukams nesiūlyčiau. Kiaušinio baltymo konsistencijos, truputį padrėkina plaukus, idealus nereikliems plaukams. Man kartais gerai buvo jis, o kartais trūkdavo drėkinimo šiek tiek.
Kalbant apie Urtekram, bandžiau iš mėginukų rožių ir rudojo cukraus, abu patiko, tai ateity ketinu būtent rožių nusipirkti, kažkaip jis labiau įspūdį paliko, jei galima taip sakyti iš 5 ml bandymo Rasulo šampūnas taip pat labai neblogas. Manau dar ne vieną bandysiu tiek šampūną, tiek kondicionierių iš Urtekram
QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 21, 18:33)
po sunkios dienos taip smagiai perskaiciau as tai nzn kodel, bet kaip pacio pirmo sampuno buciau nepirkus urtekram (gal tieisog , kad man jis nepaliko kazkokio ispudzio, na, tiesiog netiko) ir nelabai pamenu, kad labai kas butu butent si gyre ir logonos kondicionierius nebuvo manes suzavejes, va, manau koks sante briliant care, kuri tikrai dauguma esame isbande, tikrai neturetu nuvilti beje, dar butu idomu suzinoti, kokio poveikio norima, tikimasi? nes as pvz visada noriu, kad plaukas liktu purus nors kiek, nenusvelnintas, man kaip tik tie sintetiniai kondicionieriai taip nepatikdavo
smagu, kad prajuokinau na,papurusius ir as megstu, bet siandien ant mano galvos kazkokia sieno kupeta , ispurejusi dar labiau galuose Skaiciau SM, kad is pradziu bus sunkoka su naturalizmu, bet kad sitaip Zosziu urtekram keliauja i atsarginiu suoleli, Eisu ieskoti briliant carekoniskes ir ozku sampuno. Tikiuosi nesukaupsiu viso bataljono ant atsarginiu priemoniu lentynos
Papildyta:
QUOTE(*MŽ @ 2009 11 21, 18:34)
O Man nepatiko Utekram sampunas, turiu su ruduoju cukrum, netaupus labai, skystas, aliejaus neislove, nors ploviau kelis kartus, kol kas geriausiai man isplove tik Blue Organic, o kondicionierius su alavijais lyg neblogas, bet lyginant su Faith in Nature tai pastarasis geresnis.
Faith in Nature geriau patiko? Ju sampunas ir kondic. turi pirmadieni pas mane atkeliauti.
O gal cia man tokia liuto galva ne tiek nuo sampuno, kiek nuo weledos rozmarinu vandens?
Kazi kaip cia butu, jei tokia naturalybe savo suns veslu kaili isplauciau??? Ar irgi kaip liutas atrodytu