Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 20, 18:13)
Kiek pilna pakuotė kainuoja? rolleyes.gif
Bet tu naudoji kaip paprastą kremą?

76 lt ar kažkas tokio g.gif brangu, bet nesusilaikiau nepasidovanojus wub.gif Be to, jis labai labai taupus.

Kaip paprastą kremą naudoju, o po molio kauke dažniausiai pamirštu pasitepti doh.gif Jis toks gan tirštas, beveik kaip tepalas, bet labai lengvai pasiskirsto ir kaip mat dingsta ant odos. O oda - sudrėkinta ir nuraminta po jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 20, 20:10)
76 lt ar kažkas tokio  g.gif  brangu, bet nesusilaikiau nepasidovanojus  wub.gif Be to, jis labai labai taupus.

Kaip paprastą kremą naudoju, o po molio kauke dažniausiai pamirštu pasitepti  doh.gif Jis toks gan tirštas, beveik kaip tepalas, bet labai lengvai pasiskirsto ir kaip mat dingsta ant odos. O oda - sudrėkinta ir nuraminta po jo smile.gif

O kiek tu laiko jį jau naudoji?

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 20, 20:27)
O kiek tu laiko jį jau naudoji?

Apskritai jį turiu pora savaičių, o kasdien tepu - savaitę smile.gif
Atsakyti
kniaumiau praziopsojau apie kuri argital krema kalbama, burdock? o kodel jis valomasis, ir kokia jusu oda?
man kazkodel jau silpnybe argital nors nieko dar neturejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 20, 21:11)
kniaumiau praziopsojau apie kuri argital krema kalbama, burdock? o kodel jis valomasis, ir kokia jusu oda?

Elytė jį praminė valomuoju, paskui išsiaiškinom, kad čia burdock arba lietuviškai varnalėšų kremas biggrin.gif Skirtas į aknę linkusiai odai.

Man irgi argitaliui neaiški simpatija lotuliukas.gif Kažkaip per žioplumą šiandien nepabandžiau to rankų kremo stepone doh.gif Bet užtat gavau truputį molio dovanų, tai šiandien bandysiu, įdomu, ar skirsis nuo ciel d'azur žaliojo smile.gif
Atsakyti
aisku aciu, o kaip su meginukais argital situacija Stepone ir madoj, ar yra pirkti kiek kainuoja, o gal duoda i savo indeli nemokamai pameginti? Klausiu nes man stepone kazkada sake, kad argitalis duoda nemokamus meginukus tik jie greit baigiasi pas juos smile.gif
Papildyta:

argital kataloge raso kad sis kremas "a highly effective cleanser" kaip idomiai, dar sudetis tik nesuprantu kodel antroj vietoj alkoholis, ar jis nesausina odos g.gif
BURDOCK CREAM
Ingredients: Aqua - Alcohol - Glycerin - Potassium Palmitoyl/Hydrolized Wheat
Protein/Glyceryl Stearate /Cetearyl Alcohol - Prunus Amygdalus Dulcis Oil - Cetyl Alcohol
- Polyglyceryl 6 Distearate - Borago Officinalis Seed Oil - Arctium Lappa Extract - Smilax
Aristochiaefolia Extract - Solum Fullonum - Lythrum Salicaria Extract - Cetraria Islandica
Extract - Lavandula Angustifolia Oil*- Boswelia Carterii Oil*- Foeniculum Vulgare Oil*-
Xanthan Gum - Lactic Acid.
*Natural essential oils’ components: Limonene - Citral - Linalool.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 11 20, 19:47)
10 ml (tas pakelis, kur atseit vienkartine pakuote) kainuoja 14 lt, bet su nuolaidu kortele tai maziau truputi, o jei seip ant kokios nuolaidos pataikius tai gal ir dar maziau smile.gif
as pirkau ta kauke (pataikiau kai buvo 20 proc nuolaida), tai man kokiems 4 kartams uzteko pakelio.. tepiau pakankamai storai.. patiko kauke smile.gif

Aišku, dėkui, bėgsiu pirkti.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 20, 13:10)
Aš vakar namuose kokias 3 val. kaitinau arbatmedžių ea, pati beveik nieko nejutau (labai keista buvo), namiškiai gryžę taip pat nieko neužuode  biggrin.gif  taip kad gal nėra toks stiprus tas kvapas kai garini, pamėgink  mirksiukas.gif

Gal reikės pabandyti pakaitinti. Šiandien apelsinus kaitinau, užėjo kiti kolegos, tai deklaravo, kad jau Kalėdoms ruošiuosi biggrin.gif
Atsakyti
mergaies kokiom priemones galeciau panaikinti nuospauda sausa ant pedos nat paciu pagalveliu, jau jinai tikrai pas mane sena kazkur 5metai. blush2.gif
Atsakyti
Jei jau apie ea kalbat, gal galit pasiūlyti kokį dovanoms 4u.gif ryt vieno draugo gimtadienis, tarp dovanų nupirkom garintuvą, norėčiau ir buteliuką eterinio pridėt.
Norėčiau kvapo, kuris patiktų iškart (na, kad nereikėtų atvira širdim ir be išankstinio nusistatymo jį prisijaukint), gerintų nuotaiką, susikaupimą ir tarpusavio santykius unsure.gif Dar gerai būtų iš pigesnių variantų, nes bus naudojamas tik garinimui.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 20, 14:24)
o kaip pati gamintumeis tokį skystį?  ax.gif Man irgi aktualu

Nežinau biggrin.gif Nepasidomėjau dar... Jei ką rasiu gero, pranešiu 4u.gif

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 20, 19:11)
O veidui nuo uždegimų mažu pačiai reikėtų panaudoti g.gif: Gera mintis, ačiū 4u.gif

4u.gif

QUOTE(Odora @ 2009 11 20, 21:11)

Aš irgi visko jau pradedu norėt iš Argital lotuliukas.gif Nors kolkas tik rankų kremu ir kremu su varnalėšom džiaugiuosi. Tiesa, pastarasis, rodos, nepakankamai drėgmės odai duoda g.gif Pirmas kelias valandas oda atrodo gerai, o va į antrą dienos pusę jau vietomis šerpetojimą nedidelį pastebėjau verysad.gif Matyt, reiktų bandyti su aliejuku ar alijošium pamaišyti. Šiaip kremas labai malonus, tikrai nuostabiai greitai susigeria ir pan, nenorėčiau jo atsisakyti ax.gif

Ai, dar turiu truputį šampūno riebiems plaukams/nuo pleiskanų nusipirkus, reikės išbandyti. Buvo MB pirktas, bet nuo pleiskanų kolkas neveikia, matyt todėl, kad jo pleiskanos sausos doh.gif Reiktų kokosų nusipirkti ir palepinti kaukėmis rolleyes.gif O šampūną reikia ir pačiai išbandyti, gal patiks. Kas man labai patinka, tai Arigtal kvapai, tokie stiprūs bigsmile.gif Nors MB tai visiškai nerodo susižavėjimo... Manau, kad jie malonūs tik pratusiems prie natūr. kvapų.

QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 20, 21:21)
Bet užtat gavau truputį molio dovanų, tai šiandien bandysiu, įdomu, ar skirsis nuo ciel d'azur žaliojo smile.gif

Elytė minėjo, kad KN naudoja būtent Argital molį, iš Stepono pirktą smile.gif Reikės ir man vėliau pamėginti, kolkas dar Ciel d'Azur turiu.
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 11 20, 22:59)
Jei jau apie ea kalbat, gal galit pasiūlyti kokį dovanoms  4u.gif ryt vieno draugo gimtadienis, tarp dovanų nupirkom garintuvą, norėčiau ir buteliuką eterinio pridėt.
Norėčiau kvapo, kuris patiktų iškart (na, kad nereikėtų atvira širdim ir be išankstinio nusistatymo jį prisijaukint), gerintų nuotaiką, susikaupimą ir tarpusavio santykius  unsure.gif Dar gerai būtų iš pigesnių variantų, nes bus naudojamas tik garinimui.

Gal tada citrusiniai kvapai: mandarinų arba apelsinų, gal ir greipfruktų, nes jie daugeliui patinka: lengvas, šiltas saldus kvapas, tinka ir vaikams, rekomenduojamas naudoti žiemą, kelia nuotaiką ir t.t., labai tinka aromatizuoti patalpas.
Atsakyti