Kas žino kiek kainuoja Laveros rožių kaukė, bei kur galima įsigyti?
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 20, 15:56)
ir mane domina
Katutis, jei nepainioju, apie ja minejo, kad labai supper drekina
Gal kas turi Nvey krem pudrytes pameginimui, Vilniuje
ir kompaktine domina
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 20, 16:03)
ir mane domina
ir kompaktine domina
ir kompaktine domina
Nvey tai SP išpardavimas, ar ne 40 % nuolaida nupėdinkit iki jakšto gatvės, gal duos įsipilti, jei namie norit bandyt. Arba vietoj išmėginkit
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 20, 14:56)
kiek LT nežinau, bet turėtų būti toje naujoje natūralios kosmetikos parduotuvėje Madoje, prie eskalatoriaus
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 20, 15:03)
tikrai, kad labai super
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 20, 16:12)
Nvey tai SP išpardavimas, ar ne 40 % nuolaida nupėdinkit iki jakšto gatvės, gal duos įsipilti, jei namie norit bandyt. Arba vietoj išmėginkit
aciu labai labai
QUOTE(katutis @ 2009 11 20, 16:13)
kiek LT nežinau, bet turėtų būti toje naujoje natūralios kosmetikos parduotuvėje Madoje, prie eskalatoriaus
tikrai, kad labai super
tikrai, kad labai super
Teisingai, pati pamirsau, kad tenai maciau
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 20, 16:12)
buvo spali ispardavimas,o dabar bent jau gerulaicio g.tikrai nebera,klausiau pries keleta dienu. Tai gali buti,kad ten nera,o jaksto g.visdar akcija?
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 19, 12:18)
Apie alijošių jau seniau rašiau, kad pirkau tą, kur Nimfali, nes planavau jį kaip drėkiklį veidui naudoti, nes toks jausmas, kad nuo visų kremų ir aliejų beria. Bet netikėtai nelauktai atradau argital valomąjį kremą Tad alijošius laukia geresnių laikų
O nuo argital neberia?Kaip tu jį naudoji?Kaip kremą ar kaip valomąją priemonę?
QUOTE(Maserati @ 2009 11 20, 17:30)
buvo spali ispardavimas,o dabar bent jau gerulaicio g.tikrai nebera,klausiau pries keleta dienu. Tai gali buti,kad ten nera,o jaksto g.visdar akcija?
na aš prieš pora savaičių buvau, tai tada buvo akcija ir sakė, kad visko turi, išskyrus tušą
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 20, 17:42)
O nuo argital neberia?Kaip tu jį naudoji?Kaip kremą ar kaip valomąją priemonę?
Kaip kremą, ir žinok, tikrai neberia. Nes pvz nuo weleda iris tai tiesiog jaučiau, kad kemša poras. Šiand turbūt pilną pakuotę pirksiu
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 20, 18:09)
Kaip kremą, ir žinok, tikrai neberia. Nes pvz nuo weleda iris tai tiesiog jaučiau, kad kemša poras. Šiand turbūt pilną pakuotę pirksiu
Kiek pilna pakuotė kainuoja?
Bet tu naudoji kaip paprastą kremą?
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 20, 13:36)
Sveika pradingus
Nenaudoju dar niekam, nes neturiu O šiaip noriu veidui nuo uždegimų, taip pat burnos gleivinei šalavijai stebuklingi - turėjau Hauschkos šalavijų skalavimo skystį, tai maloniai dezifekuoja ir sutraukia burną. Manau ir profilaktikai nuo visokių ligų sueitų
Nenaudoju dar niekam, nes neturiu O šiaip noriu veidui nuo uždegimų, taip pat burnos gleivinei šalavijai stebuklingi - turėjau Hauschkos šalavijų skalavimo skystį, tai maloniai dezifekuoja ir sutraukia burną. Manau ir profilaktikai nuo visokių ligų sueitų
Aš irgi turėjau tą skalavimo skystį - puikus
O apie šalaviją žinau tik tiek, kad gali būti naudojamas gimdymo metu, slopina laktaciją bei žemina kraujo spaudimą. Tiesa, dar nuo gerklės skausmo padeda. Savo EA kaip tik atidaviau mamai, kad pavartotų nuo aukšto kraujo spaudimo - žiūrėsiu ar padės
Papildyta:
O veidui nuo uždegimų mažu pačiai reikėtų panaudoti : Gera mintis, ačiū
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 20, 15:56)
10 ml (tas pakelis, kur atseit vienkartine pakuote) kainuoja 14 lt, bet su nuolaidu kortele tai maziau truputi, o jei seip ant kokios nuolaidos pataikius tai gal ir dar maziau
as pirkau ta kauke (pataikiau kai buvo 20 proc nuolaida), tai man kokiems 4 kartams uzteko pakelio.. tepiau pakankamai storai.. patiko kauke