Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 23:14)
negali buti, nes as siandien maciau du -su kvieciais ir protejinais ir antras-gydomasis, ten labai daug zoliu visokiu

o del e.a, tai kaip tik arbatmedziu pats geruliausias bacilu uzmusejas,tad teks kolegems nesiraukyti smile.gif

Tada tai plaukų kaukė, štai tokia:
user posted image
Daugiau Logona nieko neturi ax.gif

Jei dar būtų kolegės, gal ir nieko, bet deja kolegos, taip kad neatsparūs bus tokiems kvapams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 11 20, 00:20)
Tada tai plaukų kaukė, štai tokia:
user posted image
Daugiau Logona nieko neturi ax.gif

Jei dar būtų kolegės, gal ir nieko, bet deja kolegos, taip kad neatsparūs bus tokiems kvapams biggrin.gif

gal ir taip,reiskia as ta vieninteli ir pirkau
o is e.a. padaryk miksiuka, arbatmedzio kokius 3,4 lasiukus ir apelsinu ar kitu citrusiniu, nesijaus taip arbatmedzio. jei tokie jautruoliai, tai ir rozmarinai jiems nepatiks smile.gif
Atsakyti
dantu pasta 16,99, va sita
http://www.ekoeko.lt...b...HER.-100ml

ačiū, kažkaip niekad man tokia neužsifiksavo 4u.gif
Atsakyti
dantu pasta 16,99, va sita
http://www.ekoeko.lt...b...HER.-100ml

Nidulia, nenoriu liūdinti, bet jos sudėtyje yra SLS verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 20, 01:07)
Nidulia, nenoriu liūdinti, bet jos sudėtyje yra SLS verysad.gif

ot velniava, vistiek viena ssss....... nuciupau sad.gif
na, bet nieko, tiek metu xemija sveiciausi dantis, tai kaip nors ir sia iskankinsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 20 lapkričio 2009 - 00:56
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 20, 00:14)
Sveikos visos, seniai čia besilankiau  4u.gif
Jei ne paslaptis, kam naudoji šalavijų EA?  4u.gif

Sveika pradingus 4u.gif

Nenaudoju dar niekam, nes neturiu biggrin.gif O šiaip noriu veidui nuo uždegimų, taip pat burnos gleivinei šalavijai stebuklingi - turėjau Hauschkos šalavijų skalavimo skystį, tai maloniai dezifekuoja ir sutraukia burną. Manau ir profilaktikai nuo visokių ligų sueitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 11 20, 00:06)
Kadangi visi aplinkui serga, nusprendžiau ir darbe garinti ea, kurį iš ea patartumėte kaip efektyviausią:
* pipirmėčių
* levandų
* raudonųjų apelsinų
* rozmarinų
Gal įmanoma kokia kombinaciją? 4u.gif
Turiu ir arbatmedžio, bet kolegos "iškris" nuo kvapo biggrin.gif

Aš vakar namuose kokias 3 val. kaitinau arbatmedžių ea, pati beveik nieko nejutau (labai keista buvo), namiškiai gryžę taip pat nieko neužuode biggrin.gif taip kad gal nėra toks stiprus tas kvapas kai garini, pamėgink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 20, 12:36)
O šiaip noriu veidui nuo uždegimų, taip pat burnos gleivinei šalavijai stebuklingi - turėjau Hauschkos šalavijų skalavimo skystį,

o kaip pati gamintumeis tokį skystį? ax.gif Man irgi aktualu

buvau pagirta odontologo, kad valau dantis su EA - sakė, kad veikia priešuždegimiškai, dezinfekuoja thumbup.gif
Atsakyti
gal yra naudojusių Ciel d'Azur kremą su alijošiumi ir galėtų palyginti su geliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 20, 14:24)
o kaip pati gamintumeis tokį skystį?  ax.gif Man irgi aktualu

buvau pagirta odontologo, kad valau dantis su EA - sakė, kad veikia priešuždegimiškai, dezinfekuoja  thumbup.gif

ir as lasa arbatmedziu uzlasinu ant pastos, ir sepeteli dezinfekuoju arbatmedziu ea, ir dantu siula istepu arbatmedziais

Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 11 19, 23:14)
Jei ne paslaptis, kam naudoji šalavijų EA?  4u.gif

Teisingai Summer-in-Paris parase, kad jis puiki priemone dezinfekcijai. Nors as EA neturiu, bet naudoju salaviju arbata. Pati isitikinau ne karta, kaip stebuklingai veikia gerkles ligas.
Atsakyti
Gal zinote ar kuriose nors Vilniaus parduotuvese yra daromos nuolaidos ekologiskai dekoratyvinei kosmetikai?
Atsakyti