Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Oksanik @ 2009 11 19, 20:22)
Kiek visas tas turtas kainavo?

Na cia ne per viena diena pirkau, tai per savaite kosmetikai isleidau apie 200lt. Bet dabar jau sakiau neisiu greit i parduotuves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 11 19, 22:22)
Kiek visas tas turtas kainavo?

O jusu koks odos tipas?

as ne "jus", o "tu" 4u.gif
misri mano odele, bet as ne visam veidui, o tik probleminem vietom naudoti ketinu, taip pat i molio kaukes ideti pabandysiu biggrin.gif pagooglink, yra net puslapiai neem oil atskiras, ten visko daug apie ji prirasyta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 19 lapkričio 2009 - 20:31
QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 21:13)
Ką pirkai? mirksiukas.gif

weledos saltalankiu aliejaus eliksyra
welwdos rozmarinu vadnuo plaukams
Urtekram ramuneliu sampuna
Lagonos kondicionierius su (nepamenu kuom)
KINGFISHER dantu pasta su alijosim ir arbatmedziu
KINGFISHER dantu pasta su alijosium ir pankoliais
nepamenu su kuom pirkau kondicionieriu ir paziureti negaliu, sedziu maisa paslepusi, nes "tipo" neturiu pinigu "atlyginimo negavau",tai vyreliui nevalia matyti mano turtu maiselio blush2.gif
laime, kad pasirinkimas skurdus, neuzveze papildymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 20:33)
Urtekram ramuneliu sampuna

Kodėl būtent šį šampūną pirkai mirksiukas.gif Apie ją kaip ir nesidomėjai biggrin.gif
Labai domins apie kondicionierių atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 21:36)
Kodėl būtent šį šampūną pirkai mirksiukas.gif Apie ją kaip ir nesidomėjai biggrin.gif
Labai domins apie kondicionierių  atsiliepimai 4u.gif

nes norejau butent urtekrama ismeginti, o belike buvo tik trys sampuneliai-ramuneliu, su juros dumbliais ir darkazkoksskirtas tamsiaplaukems. blaskiausi tarp ramuniu ir dumbliu, bet ramunes paemiau. Ramunes svelnios ir sviesiaplaukems labai tinka
apie kondicionieriu papasakosiu, kaip tik, tai is karto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 19 lapkričio 2009 - 20:40
QUOTE(pearl @ 2009 11 19, 21:30)
as ne "jus", o "tu" 4u.gif
misri mano odele, bet as ne visam veidui, o tik probleminem vietom naudoti ketinu, taip pat i molio kaukes ideti pabandysiu biggrin.gif pagooglink, yra net puslapiai neem oil atskiras, ten visko daug apie ji prirasyta 4u.gif

Tai mano odyte irgi pagrazejo nestuke.gif , bet noriu kad ir po nestumo tokia liktu biggrin.gif
Bet aisku cia viskas surysta su vidum, nes zarnynas netvarkoj. As irgi i kauke ir tik spuogotas vietas, na kur linke spuogai atsirasti. Dar tik laukiu.

Mergaites, kur man ieskoti kosmetikos gaminimo skyreli?? Na isgaravo man is galvos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 11 19, 21:58)
Tai mano odyte irgi pagrazejo nestuke.gif , bet noriu kad ir po nestumo tokia liktu biggrin.gif
Bet aisku cia viskas surysta su vidum, nes zarnynas netvarkoj. As irgi i kauke ir tik spuogotas vietas, na kur linke spuogai atsirasti. Dar tik laukiu.

Mergaites, kur man ieskoti kosmetikos gaminimo skyreli?? Na isgaravo man is galvos blush2.gif

Jau radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 19, 18:19)
man neem'as visai nepatiko. susidare ispudis, kad jis sausai odai.
o jau kvapas!! vien del jo nebepirkciau.

savaitgali tureciau issiusti siuntini i lt.

aš esu kažkada jį į vidų naudojusi, tai irgi nulis sveikų...

kaip fainai thumbup.gif

KINGFISHER dantu pasta

nepamenu su kuom pirkau kondicionieriu ir paziureti negaliu, sedziu maisa paslepusi, nes "tipo" neturiu pinigu "atlyginimo negavau",tai vyreliui nevalia matyti  mano turtu maiselio  blush2.gif

kas čia per pasta, kiek kainavo? 4u.gif

na, čia man šiandien topiškiausia frazė thumbup.gif lotuliukas.gif first.gif

nebežinau pati, kur man reikės turtus savo dėti - buteliukų, indukų nukrauti namai rolleyes.gif Ir visko reikia ne tas žodis ax.gif
Atsakyti

Logona turi tik vieną kondicionierių. Greičiausiai toks:
user posted image mirksiukas.gif
Papildyta:
Merginos, kurios turite grožio kaukę (Nimfali), jeigu ją atidarius laikyčiau šaldytuve, vis tiek reikėtų per 3mėn sunaudoti? Taip patogų būtų ją pirtyse naudoti ax.gif

----

Kadangi visi aplinkui serga, nusprendžiau ir darbe garinti ea, kurį iš ea patartumėte kaip efektyviausią:
* pipirmėčių
* levandų
* raudonųjų apelsinų
* rozmarinų
Gal įmanoma kokia kombinaciją? 4u.gif
Turiu ir arbatmedžio, bet kolegos "iškris" nuo kvapo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 19 lapkričio 2009 - 23:09
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 23:39)
kas čia per pasta, kiek kainavo?  4u.gif

na, čia man šiandien topiškiausia frazė  thumbup.gif  lotuliukas.gif first.gif

nebežinau pati, kur man reikės turtus savo dėti - buteliukų, indukų nukrauti namai  rolleyes.gif Ir visko reikia ne tas žodis  ax.gif

dantu pasta 16,99, va sita
http://www.ekoeko.lt...b...HER.-100ml
Lagona kondicionierius su kvieciais ir proteinais (ilindau i maisa paziureti ) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2009 11 20, 00:06)
Logona turi tik vieną kondicionierių. Greičiausiai toks:
user posted image mirksiukas.gif
Papildyta:

negali buti, nes as siandien maciau du -su kvieciais ir protejinais ir antras-gydomasis, ten labai daug zoliu visokiu

o del e.a, tai kaip tik arbatmedziu pats geruliausias bacilu uzmusejas,tad teks kolegems nesiraukyti smile.gif rozmarinai tonizuoja supper, bet jei kuri su aukstu spaimu, bus ne kas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 19 lapkričio 2009 - 23:16
Sveikos visos, seniai čia besilankiau 4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 19, 20:13)

Užtat kaip visada naudos gavau, pasėdėjus SM, šįkart labai prisireikė alijošiaus ir glicerino nusipirkti bei šalavijų EA jau kuris laikas galvoj sukasi, veidukui tongue.gif

Jei ne paslaptis, kam naudoji šalavijų EA? 4u.gif
Atsakyti
ačiū mergaitėms už istorijas apie molio ruošimą aciuks.gif
Atsakyti