Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 16:32)
blink.gif Tai gal apklausei, kada pasipildys jo atsargas? biggrin.gif

Sakiau, kad guodžio vidury grįšiu, tai patikino, kad bus ax.gif
Užtat omnia botanica du mėginukus gavau, drėkinamąjį rankų kremą ir maitinamąjį veido
Atsakyti

QUOTE(MAMarija @ 2009 11 19, 17:45)
O man kaip tik atrodo, kad jis tiktų sausokiems plaukams, nes mano plaukai riebūs, tai šis šampūnas man jų "nenusausino" tiek kiek norėjosi. Bet kad šis šampūnas purina plaukus, tai jau tikrai.

Mano plaukai sausoki, ploni, dažyti sruogelėmis - tikrai purina 4u.gif
QUOTE(Oksanik @ 2009 11 19, 18:03)
Tai kuri nors bande neemo alieju??

A6 nebandžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 11 19, 15:07)
tai nuo nuotaikos kaina priklauso??? O tai kazkiek grudeliu turi jaustis??
Kas neemo alieju bande??

nebespeju paskui tema smile.gif
bet sito klausimo nebegalejau nepastebeti biggrin.gif
man neem'as visai nepatiko. susidare ispudis, kad jis sausai odai.
o jau kvapas!! vien del jo nebepirkciau.

QUOTE(Oksanik @ 2009 11 19, 15:10)
Katuti, del to pslp, o gal UK pristatymas nemokamas??
Ar taiko nuolaidas?

mokamas ir uk. ir nemazas.
aplamai vargstu su jais sikart unsure.gif turejau eit i pasta, pakuot , issiust jiems atgal prekes, kurias per klaida atsiunte. man grazino pinigus tik uz siuntima (zodziu, laikas ir ipakavimas mano saskaita, nors del ju klaidos smile.gif). negana to doh.gif biggrin.gif pinigus grazino ne uz visas grazintas prekes.. (pvz grazinau desimt dangteliu, pinigus atidave uz viena).. kas ten jiems siuo metu daros, nezinau. anksciau tiek atrakciju pirkimas is ju nesuteikdavo biggrin.gif teisinas, kad uzsieme del artejanciu kaledu.

savaitgali tureciau issiusti siuntini i lt.
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteirauti kokius šampūnus naudojat? nusipirkau urtekram, na kaip ir patiko plaukai švelnūs ir net papurino g.gif bet man jis labai greit naudojasi, kadangi esu ilgaplaukė ir plaunu kasdien plaukus tai dabar net galvoju ar užteks man 500ml mėnesiui g.gif
o gal aš tiesiog per daug tikiuosi, įpratus prie visų nesveikų šampūnų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 11 19, 19:00)
Sveikos, norėjau pasiteirauti kokius šampūnus naudojat? nusipirkau urtekram, na kaip ir patiko plaukai švelnūs ir net papurino  g.gif  bet man jis labai greit naudojasi, kadangi esu ilgaplaukė ir plaunu kasdien plaukus tai dabar net galvoju ar užteks man 500ml mėnesiui  g.gif
o gal aš tiesiog per daug tikiuosi, įpratus prie visų nesveikų šampūnų  doh.gif

Man užteko didelės pakuotės beveik trims mėnesiams nors muilinu po du kartus, bet ant galų šampūno nededu, man puikiausiai jie išsiplauna nuplaudinėjant tuos du kartus šampūną nuo šaknų, o be to ir ne taip sausėja galai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 11 19, 20:00)
net galvoju ar užteks man 500ml mėnesiui  g.gif

O jūs bandykit tik šaknis plauti, užteks tikrai ne vienam mėnesiui smile.gif Aš saviškį didelį rasulo šampūną jau gal nuo birželio naudoju, su mažomis pertraukomis, tai jau greit baigsis smile.gif

Tiek čia visko pridiskutavot, tingiu cituot kažką konkretaus blush2.gif Bet va apie ECO lūpų pieštukus nemažai kas rašė, kad patinka, tai man atvirkščiai - turbūt pats prasčiausias bandytas doh.gif Nieko nedrėkina, nes yra be galo kietas ir sunkiai tepasi, nesusigeria beveik sad.gif

Užtat kaip visada naudos gavau, pasėdėjus SM, šįkart labai prisireikė alijošiaus ir glicerino nusipirkti bei šalavijų EA jau kuris laikas galvoj sukasi, veidukui tongue.gif

Neseniai išbrokinau Suki šampūną, bet pasilieku prie nuomonės, kad Suki kondicionierius tikrai neblogas smile.gif Nors Laveros Basis sensitiv lyg labiau plaukus švelnina (man pastarasis apskritai ko gero geriausias, ką esu bandžiusi iš kondicionierių).
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 18:32)
O jums pačiai jis tiko, nes viena seniau čia rašė jog liko nepatenkinta juo g.gif

Plauku nesausino, naudojau praeita rudeni, jokiu blogu prisiminimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šita tema nuvarys mus visas į bankrotą biggrin.gif Ir as apsiprekinau Nimfali:
Druide sampunas su ozkos pienu,
Druide duso prausiklis su ozkos pienu,
Druide nenuplaunamas kondicionierius,
Druide Purity sampuno miniukas,
Ciel d'azur sampunas riebiems plaukams ir dar balzama prie jo griebiau bigsmile.gif

Ir dar visko noooriu doh.gif Tiesa, bandziau purity sampuna tai patiko thumbup.gif

Dar Lavera ranku krema ir losjona pirkau nes, nuolaida buvo, tai kremas fainas, o losjono kvapas -vaniles ir kokosu- nelabai naturalus(nes panasus i sintetiniu kremu kokosini kvapa) g.gif
beje, turejau meginuka Weledos ranku kremo su granatais, tai mielas pasirode, visos pakuotes noreciau doh.gif
Atsakyti
As laukiu neem aliejaus - kai isbandysiu, parasysiu atsiliepimus. Del kvapo tai tikrai girdejau ne viena atsiliepima, kad baisokas...bet susigundziau, nes indai ji labai veiksmingu laiko biggrin.gif ziuresiu kaip bus 4u.gif Daddygirl nepavyko manes atkalbeti lotuliukas.gif

Ar kas bandete Druide laka plaukams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 19 lapkričio 2009 - 19:47
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 19, 17:13)
lotuliukas.gif  jis niekad nesibaigs cia  drinks_cheers.gif

tai jau tiesa smile.gif
kaip gerai, kad Mindaugo Maximos eko parduotuveleje dar siandien neatveze prekiu papildymo, tai nors pakankamai nebrangiai issisukau smile.gif
po kiek sauksteliu weledos saltalankiu jus geriate i diena?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 20:07)
kaip gerai, kad Mindaugo Maximos eko parduotuveleje dar siandien neatveze prekiu papildymo, tai nors pakankamai nebrangiai issisukau smile.gif

Ką pirkai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 11 19, 20:38)
Šita tema nuvarys mus visas į bankrotą biggrin.gif Ir as apsiprekinau Nimfali:
Druide sampunas su ozkos pienu,
Druide duso prausiklis su ozkos pienu,
Druide nenuplaunamas kondicionierius,
Druide Purity sampuno miniukas,
Ciel d'azur sampunas riebiems plaukams ir dar balzama prie jo griebiau bigsmile.gif

Ir dar visko noooriu doh.gif  Tiesa, bandziau purity sampuna tai patiko thumbup.gif

Dar Lavera ranku krema ir losjona pirkau nes, nuolaida buvo, tai kremas fainas, o losjono kvapas -vaniles ir kokosu- nelabai naturalus(nes panasus i sintetiniu kremu kokosini kvapa)  g.gif
beje, turejau meginuka Weledos ranku kremo su granatais, tai mielas pasirode, visos pakuotes noreciau  doh.gif

Kiek visas tas turtas kainavo?
QUOTE(pearl @ 2009 11 19, 20:47)
As laukiu neem aliejaus - kai isbandysiu, parasysiu atsiliepimus. Del kvapo tai tikrai girdejau ne viena atsiliepima, kad baisokas...bet susigundziau, nes indai ji labai veiksmingu laiko biggrin.gif  ziuresiu kaip bus 4u.gif  Daddygirl nepavyko manes atkalbeti lotuliukas.gif

Ar kas bandete Druide laka plaukams?

O jusu koks odos tipas?

O man logonos ranku kremas nepatiko schmoll.gif
Atsakyti