Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 17:05)
maišiukas kainuoja 1-2 litus, kaip darbuotojui nuotaika. Tai kažin, ar čia labai didelės bus išlaidos biggrin.gif

tai nuo nuotaikos kaina priklauso??? O tai kazkiek grudeliu turi jaustis??
Kas neemo alieju bande??
Atsakyti
paskaiciau kaukes receptura tai Katutis visa alchemike biggrin.gif mano didziausias pasiekimas tai molio miltelius su mineraliniu susimaisyti smile.gif
Atsakyti
Katuti, del to pslp, o gal UK pristatymas nemokamas??
Ar taiko nuolaidas?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 18, 23:36)
Brangūs tie mėginukai? Kiek ml?  smile.gif

Nemokami, užtenka vienam galvos plovimui mirksiukas.gif siūlyčiau 2 išsiprašyt.

Kas madoj argital rankų kremą išpirko? dry.gif devil.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 11 19, 16:06)
O kokios iš ten sintimosi kainos,

siuntėmės susimestinai su Monica, gal prieš kokius metus... Nebeprisimenu aš siuntimo mokesčių sad.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 11 19, 16:07)
tai nuo nuotaikos kaina priklauso??? O tai kazkiek grudeliu turi jaustis??

Kas neemo alieju bande??

kai nedaug dedi, tai nesijaučia 4u.gif

jei moteris dirba, tai ima po 1 litą, jei vyriškis, tai 2 litus biggrin.gif

Daddygirl sakė, kad labai kvapas to neemo bjaurus, tu dabar kaip kvapams jautri, tai pamąstyk, ar tau tikrai jo reikia smile.gif

QUOTE(Odora @ 2009 11 19, 16:08)
paskaiciau kaukes receptura tai Katutis visa alchemike biggrin.gif mano didziausias pasiekimas tai molio miltelius su mineraliniu susimaisyti smile.gif

kai maišau, tai galvoju, kad gal ir primaišau visokių ingredientų nederančių, bet nieko blogo iki šiol dar nenutiko biggrin.gif

QUOTE(Versmė @ 2009 11 19, 16:17)
Kas madoj argital rankų kremą išpirko?    dry.gif devil.gif

blink.gif Tai gal apklausei, kada pasipildys jo atsargas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 19 lapkričio 2009 - 16:38
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 17:32)

kai maišau, tai galvoju, kad gal ir  primaišau visokių ingredientų nederančių, bet nieko blogo iki šiol dar nenutiko biggrin.gif

kai jau pradesit diskuotuti apie tai kaip ingridientai sinergiskai papildo vienas kito veikima, tai save iskart nurasau prie beviltisku ir nuo tos dienos perku tik gatavas priemones.

bet vistik turiu ir as metu gamini, rasiau, kad dariausi balzama ir dejau every day minerals blizgesi/lupdazi i ji del spalvos, tai pirmas variantas buvo, kad tik murzinai rudas balzamas gavosi nors panaudojamas, tai nusibodo jis man toks negrazus as ji dar kart perlydziau su daug daugiau spalvos tai dabar turiu graziai dazanti ir maitinanti lupas balzama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 15:00)
neįkiščiau į neiššukuotus plaukus nei vieno piršto  blush2.gif
na, dabar visas paslaptis išduosiu tongue.gif Žalio molio, silicio vandens, šlamučių hidrolato, alantoino, ramunėlių miltelių (ramina, veikia priešuždegimiškai), šalavijų EA porą lašiukų, lašą glicerino  mirksiukas.gif Laikiau karštam drėgnam duše apie 25 minutes smile.gif

Ačiū 4u.gif
O, tu tikrai alchemikė biggrin.gif Bandysiu kažką panašaus kombinuoti.. Jei pavyks bent pusė, bus super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 19 lapkričio 2009 - 16:51
QUOTE(MAMarija @ 2009 11 19, 16:06)
O kokios iš ten sintimosi kainos, kažkaip bandžiau užsisakyti vieną prekę, bet pristatymo išlaidų nerašo, o jau prašo pasirinkti mokėjimo būdą ir pan.

gan brangios, man atrodo minimum 7 ar 9 svarai, didėja gal nuo 500 g. Beje, nepamirškit prie kainų 15 proc. PVM prisumuot. Žodžiu, nelb ten pigu sumoj gaunasi, dar kai prisimenu problemas su apmokejimu (kažkodėl iš mano kortelės nenuskaitė), tai visai nėra noro iš ten pirkti...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 15:49)
Mergaites, Šampūnas su rasulu URTEKRAM, tinkamas dazytiems, sausokiems plaukams?

Rinkis ta kur rasulas su henine lavsonije, jis skirtas dazytiems ir sausiems plaukams 4u.gif
Atsakyti
as naudoju eco lupu piestuka, man patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 11 19, 17:29)
Rinkis ta kur rasulas su henine lavsonije, jis skirtas dazytiems ir sausiems plaukams 4u.gif

O jums pačiai jis tiko, nes viena seniau čia rašė jog liko nepatenkinta juo g.gif
Atsakyti
Monica, jei nesunku imesk nuorodu i ebay parduotuveles, kur galima isigyti nat. kosmetiko priemoniu, tuo paciu ir aliejuku ir ne tik blush2.gif

Ir taip is taves nesulaukiau nuorodos per az
Atsakyti