Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 15:09)
na taip.o kaip dagiu, atgaivino nualintus plaukucius?

Tikrai atgaivino, jis toks švelnus, tarsi drėkinantis plauką, bet nei pučiantis nei apsunkinantis 4u.gif Sunaudojau didelę pakuotę ir tikrai nei atsibodo, nei kažkaip plaukas priprato, tik kažkas čia minėjo jog jo daugiau nebegamins, tai turbūt kam dar pasiseks tai nusipirks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 15:03)
Trumpiems plaukams šlapių plaukų šukavimas mano nuomone mažiau kenkia.

mintis tavo dabar aiški drinks_cheers.gif O kokio tada ilgio tavo plaukai? Aš kai prie trumpaplaukių, tai toliau šukuosiuos kaip įpratusi ax.gif

eglute82, ten yra toks rusiškų papildų (net kažkokias tabletes mačiau pardavinėjant blink.gif ) kioskelis. Jis randamas įėjus pro patį dešiniausią įėjimą nuo Kalvarijų gatvės. Ten pasieniu yra nemažai parduotuvių, aš orientuojuosi pagal indų parduotuvę. Priėjus ją, reikia pasisukti 90 laipsnių kampu į kairę, į turgaus pusę ir mauti tiesutėliai link mėsos paviljono. Tada iš kairės būtų parduotuvytės vientisam pastate, o po dešinei atviri "kioskai". Toms parduotuvytėms pasibaigus ir stovi tas papildų kioskas. Čia aš kaip prastai besiorientuojanti tame turguje parašiau lotuliukas.gif

paprasti akmenukai, kokie 8-10. Juos padalinau į tris dalis (pagal turimo ąsočio talpą), gerai išploviau po tekančiu vandeniu ir pamerkiau. Po 2-3 dienų tokį vandenį jau galima naudoti smile.gif Man jis skanus gerti - gaivus pasidaro su akmenukais ir minkštas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 11 19, 15:17)
Katuti, o kur veisiasi gintaro ir juros dumbliu milteliai?  ax.gif

gintaras Astrominerologijos centre, Pamėnkalnio g. netoli Tauro kalno (rasi pasigooglinusi), o dumblių miltelius jau prieš kurį laiką siunčiaus iš UK, iš New directions. Dumbliai maloniai atvėsina, atgaivina ir matomai pastangrina odą 4u.gif Tik kvapas tai oho biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 15:25)
mintis tavo dabar aiški  drinks_cheers.gif O kokio tada ilgio tavo plaukai? Aš kai prie trumpaplaukių, tai toliau šukuosiuos kaip įpratusi  ax.gif

paprasti akmenukai, kokie 8-10. Juos padalinau į tris dalis (pagal turimo ąsočio talpą), gerai išploviau po tekančiu vandeniu ir pamerkiau. Po 2-3 dienų tokį vandenį jau galima naudoti smile.gif Man jis skanus gerti - gaivus pasidaro su akmenukais ir minkštas smile.gif

Iki vidurio pečių, bet mano pats plaukas storas ir sunkus, gal todėl ir neišdžiūna taip greitai. Žiemą kad pilnai išdžiūtų reikia 3-4h vasarą 1-2h mirksiukas.gif

Gal gali labai trumpai parašyti kuo naudingas tas vandenukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar kuri bande nymu aliejuka, kiek suprantu jis tinka riebiai ir spuoguotai veido odai??
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 15:49)
Mergaites, Šampūnas su rasulu URTEKRAM, tinkamas dazytiems, sausokiems plaukams?

O man kaip tik atrodo, kad jis tiktų sausokiems plaukams, nes mano plaukai riebūs, tai šis šampūnas man jų "nenusausino" tiek kiek norėjosi. Bet kad šis šampūnas purina plaukus, tai jau tikrai.
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 19, 15:27)
tai as tokia ir busiu, nes lankysiuos pirma karta tame turguje  blush2.gif

jei rasi tą indų parduotuvę, tai užeik į ją, tau parodys, kur rusiški papildai smile.gif Tas pakelis 12 litų kainuoja smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 15:29)
Gal gali labai trumpai parašyti kuo naudingas tas vandenukas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

padeda išsaugoti audinių elastingumą, jaunina, atstato smile.gif Galima dėti į kaukes, skalauti plaukus, prausti veidą smile.gif Čia taip trumpai smile.gif
Atsakyti
o ka ten sakete gintaro milteliai duoda odai?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 15:50)
o ka ten sakete gintaro milteliai duoda odai??  ax.gif

jaunina, nes žmogaus kūno temperatūroje išsiskiria gintaro rūgštis, neutralizuoja laisvuosius radikalus, gydo, balansuoja smile.gif Stambesnio malimo gintarą galima naudoti pylingui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 15:45)
jei rasi tą indų parduotuvę, tai užeik į ją, tau parodys, kur rusiški papildai smile.gif Tas pakelis 12 litų kainuoja smile.gif
padeda išsaugoti audinių elastingumą, jaunina, atstato smile.gif Galima dėti į kaukes, skalauti plaukus, prausti veidą smile.gif Čia taip trumpai smile.gif

Didelis dėkui 4u.gif Jie taip ir vadinasi - Silicio akmenukai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kuri nors bande neemo alieju??
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 15:57)
labai aciu  4u.gif sarasas dar pailgejo smile.gif

maišiukas kainuoja 1-2 litus, kaip darbuotojui nuotaika. Tai kažin, ar čia labai didelės bus išlaidos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 16:25)
siunčiaus iš UK, iš New directions. Dumbliai maloniai atvėsina, atgaivina ir matomai pastangrina odą  4u.gif Tik kvapas tai oho biggrin.gif

O kokios iš ten sintimosi kainos, kažkaip bandžiau užsisakyti vieną prekę, bet pristatymo išlaidų nerašo, o jau prašo pasirinkti mokėjimo būdą ir pan.
Atsakyti