QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 15:03)
Trumpiems plaukams šlapių plaukų šukavimas mano nuomone mažiau kenkia.
mintis tavo dabar aiški
O kokio tada ilgio tavo plaukai? Aš kai prie trumpaplaukių, tai toliau šukuosiuos kaip įpratusi
eglute82, ten yra toks rusiškų papildų (net kažkokias tabletes mačiau pardavinėjant
) kioskelis. Jis randamas įėjus pro patį dešiniausią įėjimą nuo Kalvarijų gatvės. Ten pasieniu yra nemažai parduotuvių, aš orientuojuosi pagal indų parduotuvę. Priėjus ją, reikia pasisukti 90 laipsnių kampu į kairę, į turgaus pusę ir mauti tiesutėliai link mėsos paviljono. Tada iš kairės būtų parduotuvytės vientisam pastate, o po dešinei atviri "kioskai". Toms parduotuvytėms pasibaigus ir stovi tas papildų kioskas.
Čia aš kaip prastai besiorientuojanti tame turguje parašiau
paprasti akmenukai, kokie 8-10. Juos padalinau į tris dalis (pagal turimo ąsočio talpą), gerai išploviau po tekančiu vandeniu ir pamerkiau. Po 2-3 dienų tokį vandenį jau galima naudoti
Man jis skanus gerti - gaivus pasidaro su akmenukais ir minkštas
Papildyta:
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 11 19, 15:17)
Katuti, o kur veisiasi gintaro ir juros dumbliu milteliai?
gintaras Astrominerologijos centre, Pamėnkalnio g. netoli Tauro kalno (rasi pasigooglinusi), o dumblių miltelius jau prieš kurį laiką siunčiaus iš UK, iš
New directions. Dumbliai maloniai atvėsina, atgaivina ir matomai pastangrina odą
Tik kvapas tai oho