Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 17, 21:18)
bryyla, aciu uz nauja tema  smile.gif

Zinau, kad ne tokios sampunu mados siuo metu temoje  smile.gif , bet kadangi as bandzius tik viena sampuna is naturalesniu ir muilo riesutus, skubu apsigirti, kad nusipirkau tris naujus bandymui  thumbup.gif Urtekram Aloe Vera, Faith in Nature Neem and Propolis ir Bentley Organic normaliems/riebiems plaukams.

Mane tai domina pirmieji du. Vis zvalgausi i Faith in Nature, bet kazkaip bijau, kad labai pigu uz toki kieki. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 17 lapkričio 2009 - 20:52
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 17, 20:52)
Mane tai domina pirmieji du. Vis zvalgausi i Faith in Nature, bet kazkaip bijau, kad labai pigu uz toki kieki.  doh.gif

O mane nuo jų atbaido sudėtyje esantis ammonium laureth sulphate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 21:55)
O mane nuo jų atbaido sudėtyje esantis ammonium laureth sulphate  ax.gif

Cia vienas tu siurksciu plovikliu? Mano jautriai galvai tuomet netinka. Ar visuose jis yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 17 lapkričio 2009 - 21:01
QUOTE(bryyla @ 2009 11 17, 21:39)
Jei čia tas pats Bentley šampūnas kaip dažnam plaukų plovimui, tai mano draugė turėjo ir labai nepatiko, riebalų iš plaukų jai visai neišplaudavo  schmoll.gif ir kalbu ne apie aliejus-kaukes, o apie susiriebalavusius plaukus...

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 21:42)
alieju tai nebandziau palut, man nepatiko kad neputavo, o balzamas suviele visiskai, turejau raut plaukus doh.gif plaukus isplove tam kartui, bet buvo kaip negyvi,siurkstus g.gif

viskas aisku, net nebandysiu
Papildyta:
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 17, 21:52)
Mane tai domina pirmieji du. Vis zvalgausi i Faith in Nature, bet kazkaip bijau, kad labai pigu uz toki kieki.  doh.gif

turejau su levandom.. patiko sampunas kaip plauna plaukus, bet veliau galvos oda suerzino (kai jau baiginejau visa buteli isnaudot).. tai del to nebepirkciau
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 17, 20:39)
a, ir tas sampunas visai neputojo, o as tai negaliu.
dar gavau muila melionu is prancuzijos.bet kazkodel sudetis itartina:savon de marseille melon pur vegetal.sudetis:sodium palmate, sodium palm kernelete,aqua,parfum,palmkernel acid, glycerin,sodium chloride, tetrasodium EDTA,tetrasodiumetidronate,mica,c117891,sodium laureth sulfate, ir t.t.

Šie tikrai blogiečiai.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 11 17, 21:01)
Cia vienas tu siurksciu plovikliu? Mano jautriai galvai tuomet netinka. Ar visuose jis yra?

Nėra jis toks blogas kaip SLS, bet viena forumietė ne kartą yra sakiusi, kad nėra jis "nekaltas"...
Atsakyti
4u.gif
Nu ir jūsų tempai cool.gif
Gal žinot kada kryyste parsiras rolleyes.gif visai į deuchland norėčiau važiuot, galiu bilietų padalint biggrin.gif

Rkatyte aš dieduliui pirkau after shave iš ciel d'azur 4u.gif tai jam jausmo jokio biggrin.gif na pasipurškia ir tiek smile.gif mat įpratęs prie tepamų smile.gif bet neberia, odos netraukia, o jis prie jautruolių kaip ir smile.gif visumoj jokio nusiskundimo, manau tik pripratimo reik 4u.gif

Daddygirl tą faith in nature mes turėjom šampūną, pirkau vyrui, tai košmariškai netiko cool.gif aš pati bandžiau susiplaut, tai pleiskanų atsirado cool.gif suėjo šuniui smile.gif jam viskas tinka biggrin.gif
Atsakyti
Baikit visos Dadygirl gąsdinti, juk jau vistiek viską susipirko smile.gif
Atsakyti
Rašau atsiliepimą apie make up remover su aloe iš ciel d'azur Šitą 4u.gif
Prausia maloniai, šiek tiek putoja. Nusiprausus veidą jis lieka šiek tiek maloniai sudrėkintas. Na ne toks riebus kaip po CC ir ne girgždantis kaip po muilo (daugiau nieko prasuti veidui neturėjus biggrin.gif) Mano makiažą nuplauna biggrin.gif tai cheminis antakių pieštukas, hauschka tušas ir bronzatas bei kartais kokia logona krempudra... bet viskas ir vandeniu man nusiprausia biggrin.gif

jei kas iš kauniečių turi lavera basis pienelio ir nori man įpilti pabandymui, tai būčiau be galo laiminga bigsmile.gif noriu išbandyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 21:23)
Baikit visos Dadygirl gąsdinti, juk jau vistiek viską susipirko smile.gif

tai kai jai viskas idealiai tiks, galės mum ilgą liežuvį parodyt mirksiukas.gif biggrin.gif

lendu į vonią lepintis liezuvis.gif
mūsų šeima apturėjo siaubingą virusą, kur tuliką gąsdini įvairiai, tai žinokit iš pragaro į žemę sugrįžom doh.gif kaip čia gražu ir gera wub.gif einu jėgų atgaut ten kur man patinka smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
ne, neissigandau smile.gif

as esu anksciau jau visko apie juos skaicius. o viena drauge sake, kad nuo vieno faith in nature sampuno atsirado pleiskanu. bet man vistiek idomu isbandyti smile.gif negali juk visiems netikt... ir kainavo jie man po £4 tik. pradesiu kolkas nuo pigesniu biggrin.gif jei niekas neiks, imsim ka brangesnio smile.gif siaip mano plaukai ir galvos oda nereiklus..
pagrinde sampuno reikia aliejines kaukes isplaut, nes siaip su muilo r plaunu.

bryyla, surfactant vistiek kazkoks sampune bus.. o kas blogiau ALS, SLS ar dar kas.. cia jau diiideliu diskusiju klausimas... kiekvienas gamintojas pateikia savo argumentus doh.gif nu, bet as lyg ir tikiu, kad ALS geriau nei SLS, tai jau zengiu gerejimo linkme.. biggrin.gif
Atsakyti
help, nerandu internete Hauskos prekiaujama, Lietuvoje ,produkcijos katalogo su aprasymais, apie pudras Hauskos ieskau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kiek laiko galioja Ciel d'azur ir druide plauku sampunai, balzamai, duso zele? Noriu uzsipirkti i prieki is Nimfali, bet ar po to nesuges nuo laikymo spintelej? biggrin.gif
Atsakyti