Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 15:10)
Nepatariu tau iškart tik nusausintus plaukus šukuoti, ypač jei jie dar ir slenka schmoll.gif Tu daugiau jiems pakenksi nei gausi naudos iš to alavijo.
Aš išsiplovusi galvą stengiuosi, bent 5-10min pabūti su rankšluosčiu, nusiėmusi tiesiog pirštais išpurtau plaukus ir paėmusi retas šukas, kad būtų lengva daryti stambius sklastymus tepuosi šaknis losjonu(šiuo atveju būtų alaviju). Baigusi pirštų galiukais įmasažuoju į šaknis ir tik dar po gerų 5min pradedu atsargiai šukuoti. Šukuoju tik todėl kad banguoti mano plaukai ir kitu atveju jie pradžiuvę susiveltų, bet jei turėčiau tiesius, tai iš viso šukuočiau praėjus kokiai 15min 4u.gif

Na aš irgi pavaikštau su turbanu bent 15 min (vadinu šitą ilgą reikalą žodžiu "nusausinimas", nes per trumpesnį laiką plaukai net ir po rankšluosčio lieka šlapi, o per tiek spėja susigerti drėgmė ax.gif ), tada šukuoju tokiomis šukomis su šeriais, na kaip batų šepetys biggrin.gif Nes man su jomis kažkaip atrodo, kad mažiau plaukai nukenčia, lengviau išsišukuoja. O jei turiu laiko, tai su šlapiais dar pavaikštau bent pusvalandį, bet retai taip pavyksta rolleyes.gif
Deja, kadangi dabar plaukai neilgi (ir planuoju dar labiau trumpint), tai nebeišeina palikti natūraliai išdžiūti, nes reikia paformuoti truputį su fenu. Vat to tai norėčiau išvengti, nes manau, kad kenkia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 14:10)
Nepatariu tau iškart tik nusausintus plaukus šukuoti, ypač jei jie dar ir slenka schmoll.gif

aš turiu savą šukavimo techniką: pradėti reikia nuo galų ir pamažu kilti į viršų, tada mažiausiai plaukams pakenki smile.gif Jei laukčiau, kol išdžius, tai bepešdama sausus galiu visai be plaukų likti... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 14:31)
aš turiu savą šukavimo techniką: pradėti reikia nuo galų ir pamažu kilti į viršų, tada mažiausiai plaukams pakenki smile.gif Jei laukčiau, kol išdžius, tai bepešdama sausus galiu visai be plaukų likti... sad.gif

Tai žinoma, kad reikia šukuoti nuo galų, man kitaip net į galvą nešautų. Bet nepalaukusi net šukuodama nuo galų, kai daeinu iki viršugalvio šukuojant per visą plauką, nuo to svorio labiau slenka plaukai rolleyes.gif Nerašiau jog reikia laukti kol plaukai išdžius, man per 20min niekuomet neišdžiūna mirksiukas.gif Žinoma kiekvienai individualiai, aš parašiau kaip labiau pasaugoti plaukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 19 lapkričio 2009 - 14:45
Mergaites, Šampūnas su rasulu URTEKRAM, tinkamas dazytiems, sausokiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 14:49)
Mergaites, Šampūnas su rasulu URTEKRAM, tinkamas dazytiems, sausokiems plaukams?

Jis truputį purina, tai sausokus gali velti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 19 lapkričio 2009 - 14:51
QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 14:44)
Bet nepalaukusi net šukuodama nuo galų, kai daeinu iki viršugalvio šukuojant per visą plauką, nuo to svorio labiau slenka plaukai rolleyes.gif

gal gali plačiau paaiškinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 15:50)
Jis truputį purina, tai sausokus gali velti.

maniskiai tiesus, kaip dratai, o dar kondic. bus, jei ka smile.gif ar sis tinkamas dazytiems plaukams sampunas?
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 19, 13:21)
Kažkaip neesu įsitikinusi, kad čia mano pavyzdžiu taip jį panaudojai  blush2.gif 

Čia Kunigundai reikia dėkoti. jos patyrimą paviešinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 14:50)
gal gali plačiau paaiškinti?  g.gif

Turėjau omenyje, kad kai nusiimu rankšluostį nuo galvos, kai plaukai dar būna ganėtinai drėgni, tai bešukuojant nuo galų juk daeinama iki viršugalvio, ir vat tuomet šukuojant per visą plauką nuo to plaukų sunkumo(nes kuo drėgnesni tuo sunkesni jie) daugiau išslenka plaukų, nes kol nepradžiuvę šaknys, plaukai labai pažeidžiami ir greitai iškrenta. Trumpiems plaukams šlapių plaukų šukavimas mano nuomone mažiau kenkia. Tikiuosi supratai ką norėjau pasakyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 14:52)
maniskiai tiesus, kaip dratai, o dar kondic. bus, jei ka smile.gif ar sis tinkamas dazytiems plaukams sampunas?
Manau kas susiję su dažymu nelabai turi reikšmės, geriu rinktis pagal plaukų tipą. Tarkim aš pirkau dagių, nes jis pagal aprašymus buvo tinkamas pagyvinti spalvai ir gaivinti nualintus plaukus mirksiukas.gif Su rasulu daugiau valantis plaukus ir galvos odą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 14:11)
nusipirkau akmenukų Kalvarijų turguj ir darausi jį pati, jei domina, tai galiu parašyti plačiau smile.gif

labai idomu 4u.gif papasakok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 16:03)

Papildyta:
Manau kas susiję su dažymu nelabai turi reikšmės, geriu rinktis pagal plaukų tipą. Tarkim aš pirkau dagių, nes jis pagal aprašymus buvo tinkamas pagyvinti spalvai ir gaivinti nualintus plaukus mirksiukas.gif Su rasulu daugiau valantis plaukus ir galvos odą 4u.gif

na taip.o kaip dagiu, atgaivino nualintus plaukucius?
as gi savo kaily nesitveriu, dukra gripuoja, tad sedime namie ir ziurime animacija "Eko seimynele" (net animacija apie eko lotuliukas.gif ), tad uzsisakiau internetu, ryt pristatys smile.gif
Atsakyti
Katuti, o kur veisiasi gintaro ir juros dumbliu milteliai? ax.gif
Atsakyti