QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 15:10)
Nepatariu tau iškart tik nusausintus plaukus šukuoti, ypač jei jie dar ir slenka Tu daugiau jiems pakenksi nei gausi naudos iš to alavijo.
Aš išsiplovusi galvą stengiuosi, bent 5-10min pabūti su rankšluosčiu, nusiėmusi tiesiog pirštais išpurtau plaukus ir paėmusi retas šukas, kad būtų lengva daryti stambius sklastymus tepuosi šaknis losjonu(šiuo atveju būtų alaviju). Baigusi pirštų galiukais įmasažuoju į šaknis ir tik dar po gerų 5min pradedu atsargiai šukuoti. Šukuoju tik todėl kad banguoti mano plaukai ir kitu atveju jie pradžiuvę susiveltų, bet jei turėčiau tiesius, tai iš viso šukuočiau praėjus kokiai 15min
Aš išsiplovusi galvą stengiuosi, bent 5-10min pabūti su rankšluosčiu, nusiėmusi tiesiog pirštais išpurtau plaukus ir paėmusi retas šukas, kad būtų lengva daryti stambius sklastymus tepuosi šaknis losjonu(šiuo atveju būtų alaviju). Baigusi pirštų galiukais įmasažuoju į šaknis ir tik dar po gerų 5min pradedu atsargiai šukuoti. Šukuoju tik todėl kad banguoti mano plaukai ir kitu atveju jie pradžiuvę susiveltų, bet jei turėčiau tiesius, tai iš viso šukuočiau praėjus kokiai 15min
Na aš irgi pavaikštau su turbanu bent 15 min (vadinu šitą ilgą reikalą žodžiu "nusausinimas", nes per trumpesnį laiką plaukai net ir po rankšluosčio lieka šlapi, o per tiek spėja susigerti drėgmė ), tada šukuoju tokiomis šukomis su šeriais, na kaip batų šepetys Nes man su jomis kažkaip atrodo, kad mažiau plaukai nukenčia, lengviau išsišukuoja. O jei turiu laiko, tai su šlapiais dar pavaikštau bent pusvalandį, bet retai taip pavyksta
Deja, kadangi dabar plaukai neilgi (ir planuoju dar labiau trumpint), tai nebeišeina palikti natūraliai išdžiūti, nes reikia paformuoti truputį su fenu. Vat to tai norėčiau išvengti, nes manau, kad kenkia