Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 19, 13:21)
Kažkaip neesu įsitikinusi, kad čia mano pavyzdžiu taip jį panaudojai  blush2.gif 

Weledos vandenukas man nepatinka, nes nemoku jo naudot. Labai sunku jį paskirstyti, kai toks skystas. Stovi ir liūdi lentynoj.

per vėlu, laurus jau atidaviau tau ax.gif

pasakysiu, kaip aš naudoju smile.gif Išsiplaunu plaukus, juos nusausinu, iššukuoju. Tada galvą nulenkiu į priekį, kad plaukai kristų laisvai žemyn. Į delną įsipilu vandenuko, paskirstau per abu delnus ir sukišu rankas į plaukus, braukiu per šaknis smile.gif Man reikia dvieju kartų (priekinei ir užpakalinei, jei taip galima išsireikšti, galvos daliai), kuo puikiausiai pasiskirsto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 19, 10:33)
paziuresiu recepta tikslu ar turiu namie ir jei rasiu parasysiu az mirksiukas.gif cia su biciu vasku smile.gif

ir man, jei galima, recepta atsiuskit wink.gif
Papildyta:
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 19, 14:21)
Kažkaip neesu įsitikinusi, kad čia mano pavyzdžiu taip jį panaudojai  blush2.gif  Man atrodo, kažkas kitas rašė. Bet ir aš bandžiau, ir man patiko. Visai nejaučiau paskui to alijošiaus ant plaukų, išdžiuvo ir dingo  bigsmile.gif Weledos vandenukas man nepatinka, nes nemoku jo naudot. Labai sunku jį paskirstyti, kai toks skystas. Stovi ir liūdi lentynoj.

Jei taip ir nenuspresit naudoti rozmarinu, galit man perleisti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 13:06)
negaliu nepasakyti, kad vakar išbandžiau molio kaukę su glicerinu ir ji man kokybiškai nesulyginama su tomis, kurias darydavau vien su baziniais aliejais smile.gif Oda ir pavalyta, ir nuraminta, ir giliai sudrėkinta liko  thumbup.gif

kiek jo dejai i kauke? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 19, 13:49)
kiek jo dejai i kauke? ax.gif

pyliau iš viso buteliuko gana didelį lašą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 14:30)
pasakysiu, kaip aš naudoju smile.gif Išsiplaunu plaukus, juos nusausinu, iššukuoju. Tada galvą nulenkiu į priekį, kad plaukai kristų laisvai žemyn. Į delną įsipilu vandenuko, paskirstau per abu delnus ir sukišu rankas į plaukus, braukiu per šaknis smile.gif Man reikia dvieju kartų (priekinei ir užpakalinei, jei taip galima išsireikšti, galvos daliai), kuo puikiausiai pasiskirsto smile.gif

Aš bandydavau neišsišukavus, tik nusausinus. Na reiks pabandyt dar tavo būdą, juolab, kad plaukai vis dar truputį slenka mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 14:50)
pyliau iš viso buteliuko gana didelį lašą smile.gif

O ko tiksliai dėjai į tą kaukytę? Na, molio, vandens, hidrolato (kokio?), aliejaus jau rašei (Hauschkos rodos?)? Kiek laikei?
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 19, 13:51)
Aš bandydavau neišsišukavus, tik nusausinus.

neįkiščiau į neiššukuotus plaukus nei vieno piršto blush2.gif

QUOTE(jolie23 @ 2009 11 19, 13:56)
O ko tiksliai dėjai į tą kaukytę? Na, molio, vandens, hidrolato (kokio?), aliejaus jau rašei (Hauschkos rodos?)? Kiek laikei?

na, dabar visas paslaptis išduosiu tongue.gif Žalio molio, silicio vandens, šlamučių hidrolato, alantoino, ramunėlių miltelių (ramina, veikia priešuždegimiškai), šalavijų EA porą lašiukų, lašą glicerino mirksiukas.gif Laikiau karštam drėgnam duše apie 25 minutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 15:00)
neįkiščiau į neiššukuotus plaukus nei vieno piršto  blush2.gif
na, dabar visas paslaptis išduosiu tongue.gif Žalio molio, silicio vandens, šlamučių hidrolato, alantoino, ramunėlių miltelių (ramina, veikia priešuždegimiškai), šalavijų EA porą lašiukų, lašą glicerino  mirksiukas.gif Laikiau karštam drėgnam duše apie 25 minutes smile.gif

kas cia per silicio vanduo ir kur ji perki bei kokia kaina? taip pat apie alantoina papasakok (irgi kokia jo paskirtis, kur perki ir kiek kainuoja) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 14:28)
kuriamoje Monicos el. parduotuvėje  4u.gif Kaip šeimininkę susirasti, tikriausiai visoms aišku biggrin.gif

Dėkui, viską supratau 4u.gif
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 15:30)

Ir aš taip darau ir man dviejų kartų reikia biggrin.gif

O aš gudri: kadangi dirbu uždaroje patalpoje, kur žmonės beveik nevaikšto, tai atsitempiau savo akmenuką ir garinu aliejukus, kvepia be proto wub.gif Namie šeimyna rėkia, kad nejaučia kvapo, tai sugalvojau, ko norėsiu Kalėdoms ax.gif To kito garintuvo
http://www.kvapunama...t/produktas/54/
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 19, 13:51)
Aš bandydavau neišsišukavus, tik nusausinus. Na reiks pabandyt dar tavo būdą, juolab, kad plaukai vis dar truputį slenka  mastau.gif

Nepatariu tau iškart tik nusausintus plaukus šukuoti, ypač jei jie dar ir slenka schmoll.gif Tu daugiau jiems pakenksi nei gausi naudos iš to alavijo.
Aš išsiplovusi galvą stengiuosi, bent 5-10min pabūti su rankšluosčiu, nusiėmusi tiesiog pirštais išpurtau plaukus ir paėmusi retas šukas, kad būtų lengva daryti stambius sklastymus tepuosi šaknis losjonu(šiuo atveju būtų alaviju). Baigusi pirštų galiukais įmasažuoju į šaknis ir tik dar po gerų 5min pradedu atsargiai šukuoti. Šukuoju tik todėl kad banguoti mano plaukai ir kitu atveju jie pradžiuvę susiveltų, bet jei turėčiau tiesius, tai iš viso šukuočiau praėjus kokiai 15min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 11 19, 14:03)
kas cia per silicio vanduo ir kur ji perki bei kokia kaina? taip pat apie alantoina papasakok (irgi kokia jo paskirtis, kur perki ir kiek kainuoja)  4u.gif

nusipirkau akmenukų Kalvarijų turguj ir darausi jį pati, jei domina, tai galiu parašyti plačiau smile.gif

alantoinas yra balti milteliai išgauti iš vaistinės taukės lapų ir šaknų. Priešuždegiminis veikimas, minkština odą, sutraukia poras, stimuliuoja naujų ląstelių augimą 4u.gif Kiek kainuoja jis AromaNatural tiksliai nepasakysiu, tikrai nebaisiai, nes pirkau daug įvairių dalykų ir atskiromis kainomis nesidomėjau, neprašiau išskaidyti sąskaitos - tiesiog neturėjau noro studijuotis ir laiko biggrin.gif Parašyk Monicai až ir atsiųs tau viską, kas rūpi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 15:11)
nusipirkau akmenukų Kalvarijų turguj ir darausi jį pati, jei domina, tai galiu parašyti plačiau smile.gif

alantoinas yra balti milteliai išgauti iš vaistinės taukės lapų ir šaknų. Priešuždegiminis veikimas, minkština odą, sutraukia poras, stimuliuoja naujų ląstelių augimą  4u.gif Kiek kainuoja jis AromaNatural tiksliai nepasakysiu, tikrai nebaisiai, nes pirkau daug įvairių dalykų ir atskiromis kainomis nesidomėjau, neprašiau išskaidyti sąskaitos - tiesiog neturėjau noro studijuotis ir laiko biggrin.gif Parašyk Monicai až ir atsiųs tau viską, kas rūpi  4u.gif

aaaa viskas aisku dabar del visko 4u.gif apie akmenukus atsimenu kaip kazkada kalbejot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 19 lapkričio 2009 - 14:18