Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

kuriamoje Monicos el. parduotuvėje 4u.gif Kaip šeimininkę susirasti, tikriausiai visoms aišku biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms,

vakar nusipirkau Mėtos arbatmedžio EA, bet dabar ieškau info jų psl., noriu įsitikinti ar jis nerafinuotas, bet nerašo g.gif Gal jūs žinot kaip ten su Mėtos EA? Rašo, kad gautas hidrodistiliacijos būdu, bet man nėra aiški ši savoka.

Ir dar tokia citata:

Eterinis arbatmedžių aliejus yra natūralus augalinis antibiotikas, o jo antiseptinės savybės padeda greičiau pasveikti sergantiems virusinėmis ligomis

Aš visada maniau, kad antibiotikai veikia bakterinius susirgimus, ne virusinius. tai ar padės man arbatmedis virusinių susirgimų atveju g.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2009 11 19, 12:22)
Merginos, dar kartą prašau  unsure.gif

Reikia, kad molis NEkontaktuotų su metalu, tai jei maišysi šaukšteliu, jis turėtų būti plastmasinis ar keramikinis. Aš maišau su medine mentele. Jei molis gaunasi per tirštas, įpilk daugiau skysčio, jei per skystas - įberk daugiau molio smile.gif Ilgainiui atitaikysi proporcijas. Šiaip konsistencija turėtų būti kaip grietinės.

QUOTE(GinMintė @ 2009 11 19, 12:54)
Kas cia per valomasis kremas?  bigsmile.gif

Iš Stepono 6, argital varnalėšų kremas (angl. burdock, it. bardana). Galima nusipirkti 5, 10 ml pabandymui.

QUOTE(agnuta @ 2009 11 19, 12:54)
tai cia kuris? kaip tiksliai vadinasi? 4u.gif burdock?

Aukščiau parašiau smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 13:06)
o kam jį permušt? Tau neskanus jis?  blink.gif Man kaip tik gaila jo praradimo, kai įlašinu kokio arbatmedžio...  doh.gif

Nekenčiu marcipanų doh.gif Iš pradžių negalėjau suprasti, kas per pažįstamas kvapas, paskui prisiminiau, kokiais saldūmynais čia kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2009 11 19, 12:31)
Labas visoms,

vakar nusipirkau Mėtos arbatmedžio EA, bet dabar ieškau info jų psl., noriu įsitikinti ar jis nerafinuotas, bet nerašo g.gif  Gal jūs žinot kaip ten su Mėtos EA? Rašo, kad gautas hidrodistiliacijos būdu, bet man nėra aiški ši savoka.

Aš visada maniau, kad antibiotikai veikia bakterinius susirgimus, ne virusinius.  tai ar padės man arbatmedis virusinių susirgimų atveju g.gif

Ant jokių eterinių niekada ir nerašo rafinuoti jie ar ne mirksiukas.gif Už tai stengiamės pirkti tik sertifikuotų gamintojų. Bet šį Mėtos ir aš turiu, man jis atrodo labai normalus mirksiukas.gif
O kaip tu nori gydytis šiuo EA, nelabai supratau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2009 11 19, 13:31)
Aš visada maniau, kad antibiotikai veikia bakterinius susirgimus, ne virusinius.  tai ar padės man arbatmedis virusinių susirgimų atveju g.gif

Arbatmedžio bijo tiek bakterijos, tiek grybeliai, tiek virusai biggrin.gif O kiek padės susirgimo atveju, čia jau individualus dalykas, priklauso ir nuo imuniteto, ir nuo kitų veiksnių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 19 lapkričio 2009 - 12:57
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 19, 12:49)
Nekenčiu marcipanų  doh.gif 

prisimink Laimę - kiekvieną kvapą reikia primti atvira širdim, be jokių nusistatymų rolleyes.gif biggrin.gif Aš jų irgi nemėgstu valgyti, bet kvapas man be galo skanus to šampūno wink.gif

tavo pavyzdžiu ištepiau plaukų šaknis aloe, tai negaliu atsidžiaugti šiandien poveikiu - plaukai stiprūs, tvirti, purūs biggrin.gif Dabar net nežinau, ar aloe geriau, ar Weledos vandenukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 19, 13:56)
Arbatmedžio bijo tiek bakterijos, tiek grybeliai, tiek virusai  biggrin.gif O kiek padės susirgimo atveju, čia jau individualus dalykas, priklauso ir nuo imuniteto, ir nuo kitų veiksnių smile.gif

pas mane kasdien saltuoju periodu garinasi namie arbatmedziu, rozmarinu, levandu, apelsinu ir kiti ea. , ypac, kai sirguliuoja kas namie, dar ir oda isvalo ir bacilas ispjauna
rozmarinu tik vakare nereikia, nes tonizuoja gerai, pas ka aukstas spaudimas, taip pat rozmarinai nelabai tinka garinti

Papildyta:

tavo pavyzdžiu ištepiau plaukų šaknis aloe, tai negaliu atsidžiaugti šiandien poveikiu - plaukai stiprūs, tvirti, purūs biggrin.gif Dabar net nežinau, ar aloe geriau, ar Weledos vandenukas g.gif
[/quote]

o jei natur produkt aloe? pas mane storas alijosiaus medis, as kartais lapa nusilupusi patepi veida, kazi, ar as cia nenuprotejau?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 12:06)
negaliu nepasakyti, kad vakar išbandžiau molio kaukę su glicerinu ir ji man kokybiškai nesulyginama su tomis, kurias darydavau vien su baziniais aliejais smile.gif Oda ir pavalyta, ir nuraminta, ir giliai sudrėkinta liko  thumbup.gif

na va, dabar ir as pradejau apie toki svajoti doh.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 13:00)
tavo pavyzdžiu ištepiau plaukų šaknis aloe, tai negaliu atsidžiaugti šiandien poveikiu - plaukai stiprūs, tvirti, purūs biggrin.gif Dabar net nežinau, ar aloe geriau, ar Weledos vandenukas  g.gif

primink ka..koki tu aloe turi, visai jau man baigia galva susisukti, nespeju doh.gif
beje, tuoj atrasysiu az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 13:04)
o jei natur produkt aloe?

kažkada merginos aiškinosi, kad tie aloe skystimėliai ir geliai yra gaminami iš kitos rūšies augalo, kur daugiau visokių gerų savybių turi 4u.gif Bet nieko blogo nematau naudojant savą "medį" tiek gydymosi, tiek gražinimosi tikslais drinks_cheers.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 19, 13:04)
na va, dabar ir as pradejau apie toki svajoti doh.gif

primink ka..koki tu aloe turi, visai jau man baigia galva susisukti, nespeju doh.gif

svajoti nedraudžiama lotuliukas.gif

iš Aubrey, kur iš JAV siuntėmės cool.gif Betgi bus galima ir Ciel d'Azur susiveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 12:55)
Ant jokių eterinių niekada ir nerašo rafinuoti jie ar ne mirksiukas.gif Už tai stengiamės pirkti tik sertifikuotų gamintojų. Bet šį Mėtos ir aš turiu, man jis atrodo labai normalus mirksiukas.gif

O kaip tu nori gydytis šiuo EA, nelabai supratau? ax.gif

Ačiū 4u.gif

Noriu kvėpuoti garais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 13:04)
pas mane kasdien saltuoju periodu garinasi namie arbatmedziu, rozmarinu, levandu, apelsinu ir kiti ea. , ypac, kai sirguliuoja kas namie, dar ir oda  isvalo ir bacilas ispjauna
rozmarinu tik vakare nereikia, nes tonizuoja gerai, pas ka aukstas spaudimas, taip pat rozmarinai nelabai tinka garinti

O gal gali papasakoti kaip garinatės?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 14:00)
tavo pavyzdžiu ištepiau plaukų šaknis aloe, tai negaliu atsidžiaugti šiandien poveikiu - plaukai stiprūs, tvirti, purūs biggrin.gif Dabar net nežinau, ar aloe geriau, ar Weledos vandenukas  g.gif

Kažkaip neesu įsitikinusi, kad čia mano pavyzdžiu taip jį panaudojai blush2.gif Man atrodo, kažkas kitas rašė. Bet ir aš bandžiau, ir man patiko. Visai nejaučiau paskui to alijošiaus ant plaukų, išdžiuvo ir dingo bigsmile.gif Weledos vandenukas man nepatinka, nes nemoku jo naudot. Labai sunku jį paskirstyti, kai toks skystas. Stovi ir liūdi lentynoj.
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2009 11 19, 14:11)
Ačiū  4u.gif

Noriu kvėpuoti garais smile.gif
Papildyta:

O gal gali papasakoti kaip garinatės?

as garinu e.a skirtame indelyje, sildomas jis zvakele, bet svajoju nusipirkti is eko parduotuves e.a garinimo aparateli be kaitinimo ugnimi, elektrini, nes jis garindamas e.a, nepakeicia ju , o sildant zvakele jis juk vandenelyje uzverda, tad skaiciau, kad pasikeicia aliejaus savybes. bet taip geriau, nei visai negarinti. Nuo rozmarinu ryte kaip mat miegai issilaksto smile.gif

Atsakyti