kuriamoje Monicos el. parduotuvėje Kaip šeimininkę susirasti, tikriausiai visoms aišku
Labas visoms,
vakar nusipirkau Mėtos arbatmedžio EA, bet dabar ieškau info jų psl., noriu įsitikinti ar jis nerafinuotas, bet nerašo Gal jūs žinot kaip ten su Mėtos EA? Rašo, kad gautas hidrodistiliacijos būdu, bet man nėra aiški ši savoka.
Ir dar tokia citata:
Eterinis arbatmedžių aliejus yra natūralus augalinis antibiotikas, o jo antiseptinės savybės padeda greičiau pasveikti sergantiems virusinėmis ligomis
Aš visada maniau, kad antibiotikai veikia bakterinius susirgimus, ne virusinius. tai ar padės man arbatmedis virusinių susirgimų atveju
vakar nusipirkau Mėtos arbatmedžio EA, bet dabar ieškau info jų psl., noriu įsitikinti ar jis nerafinuotas, bet nerašo Gal jūs žinot kaip ten su Mėtos EA? Rašo, kad gautas hidrodistiliacijos būdu, bet man nėra aiški ši savoka.
Ir dar tokia citata:
Eterinis arbatmedžių aliejus yra natūralus augalinis antibiotikas, o jo antiseptinės savybės padeda greičiau pasveikti sergantiems virusinėmis ligomis
Aš visada maniau, kad antibiotikai veikia bakterinius susirgimus, ne virusinius. tai ar padės man arbatmedis virusinių susirgimų atveju
QUOTE(tokia rami @ 2009 11 19, 12:22)
Merginos, dar kartą prašau
Reikia, kad molis NEkontaktuotų su metalu, tai jei maišysi šaukšteliu, jis turėtų būti plastmasinis ar keramikinis. Aš maišau su medine mentele. Jei molis gaunasi per tirštas, įpilk daugiau skysčio, jei per skystas - įberk daugiau molio Ilgainiui atitaikysi proporcijas. Šiaip konsistencija turėtų būti kaip grietinės.
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 19, 12:54)
Kas cia per valomasis kremas?
Iš Stepono 6, argital varnalėšų kremas (angl. burdock, it. bardana). Galima nusipirkti 5, 10 ml pabandymui.
QUOTE(agnuta @ 2009 11 19, 12:54)
tai cia kuris? kaip tiksliai vadinasi? burdock?
Aukščiau parašiau
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 13:06)
o kam jį permušt? Tau neskanus jis? Man kaip tik gaila jo praradimo, kai įlašinu kokio arbatmedžio...
Nekenčiu marcipanų Iš pradžių negalėjau suprasti, kas per pažįstamas kvapas, paskui prisiminiau, kokiais saldūmynais čia kvepia
QUOTE(Ilaria @ 2009 11 19, 12:31)
Labas visoms,
Ant jokių eterinių niekada ir nerašo rafinuoti jie ar ne Už tai stengiamės pirkti tik sertifikuotų gamintojų. Bet šį Mėtos ir aš turiu, man jis atrodo labai normalus
O kaip tu nori gydytis šiuo EA, nelabai supratau?
QUOTE(Ilaria @ 2009 11 19, 13:31)
Arbatmedžio bijo tiek bakterijos, tiek grybeliai, tiek virusai O kiek padės susirgimo atveju, čia jau individualus dalykas, priklauso ir nuo imuniteto, ir nuo kitų veiksnių
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 19, 12:49)
Nekenčiu marcipanų
prisimink Laimę - kiekvieną kvapą reikia primti atvira širdim, be jokių nusistatymų Aš jų irgi nemėgstu valgyti, bet kvapas man be galo skanus to šampūno
tavo pavyzdžiu ištepiau plaukų šaknis aloe, tai negaliu atsidžiaugti šiandien poveikiu - plaukai stiprūs, tvirti, purūs Dabar net nežinau, ar aloe geriau, ar Weledos vandenukas
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 19, 13:56)
Arbatmedžio bijo tiek bakterijos, tiek grybeliai, tiek virusai O kiek padės susirgimo atveju, čia jau individualus dalykas, priklauso ir nuo imuniteto, ir nuo kitų veiksnių
pas mane kasdien saltuoju periodu garinasi namie arbatmedziu, rozmarinu, levandu, apelsinu ir kiti ea. , ypac, kai sirguliuoja kas namie, dar ir oda isvalo ir bacilas ispjauna
rozmarinu tik vakare nereikia, nes tonizuoja gerai, pas ka aukstas spaudimas, taip pat rozmarinai nelabai tinka garinti
Papildyta:
tavo pavyzdžiu ištepiau plaukų šaknis aloe, tai negaliu atsidžiaugti šiandien poveikiu - plaukai stiprūs, tvirti, purūs Dabar net nežinau, ar aloe geriau, ar Weledos vandenukas
[/quote]
o jei natur produkt aloe? pas mane storas alijosiaus medis, as kartais lapa nusilupusi patepi veida, kazi, ar as cia nenuprotejau?
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 12:06)
negaliu nepasakyti, kad vakar išbandžiau molio kaukę su glicerinu ir ji man kokybiškai nesulyginama su tomis, kurias darydavau vien su baziniais aliejais Oda ir pavalyta, ir nuraminta, ir giliai sudrėkinta liko
na va, dabar ir as pradejau apie toki svajoti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 13:00)
primink ka..koki tu aloe turi, visai jau man baigia galva susisukti, nespeju
beje, tuoj atrasysiu az
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 13:04)
o jei natur produkt aloe?
kažkada merginos aiškinosi, kad tie aloe skystimėliai ir geliai yra gaminami iš kitos rūšies augalo, kur daugiau visokių gerų savybių turi Bet nieko blogo nematau naudojant savą "medį" tiek gydymosi, tiek gražinimosi tikslais
QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 19, 13:04)
na va, dabar ir as pradejau apie toki svajoti
svajoti nedraudžiama
iš Aubrey, kur iš JAV siuntėmės Betgi bus galima ir Ciel d'Azur susiveikti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 12:55)
Ant jokių eterinių niekada ir nerašo rafinuoti jie ar ne Už tai stengiamės pirkti tik sertifikuotų gamintojų. Bet šį Mėtos ir aš turiu, man jis atrodo labai normalus
Ačiū
Noriu kvėpuoti garais
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 13:04)
pas mane kasdien saltuoju periodu garinasi namie arbatmedziu, rozmarinu, levandu, apelsinu ir kiti ea. , ypac, kai sirguliuoja kas namie, dar ir oda isvalo ir bacilas ispjauna
rozmarinu tik vakare nereikia, nes tonizuoja gerai, pas ka aukstas spaudimas, taip pat rozmarinai nelabai tinka garinti
O gal gali papasakoti kaip garinatės?
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 14:00)
Kažkaip neesu įsitikinusi, kad čia mano pavyzdžiu taip jį panaudojai Man atrodo, kažkas kitas rašė. Bet ir aš bandžiau, ir man patiko. Visai nejaučiau paskui to alijošiaus ant plaukų, išdžiuvo ir dingo Weledos vandenukas man nepatinka, nes nemoku jo naudot. Labai sunku jį paskirstyti, kai toks skystas. Stovi ir liūdi lentynoj.
QUOTE(Ilaria @ 2009 11 19, 14:11)
as garinu e.a skirtame indelyje, sildomas jis zvakele, bet svajoju nusipirkti is eko parduotuves e.a garinimo aparateli be kaitinimo ugnimi, elektrini, nes jis garindamas e.a, nepakeicia ju , o sildant zvakele jis juk vandenelyje uzverda, tad skaiciau, kad pasikeicia aliejaus savybes. bet taip geriau, nei visai negarinti. Nuo rozmarinu ryte kaip mat miegai issilaksto