Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pearl @ 2009 11 18, 18:57)
dabar naudoju eco piestuka lupoms, tai priekaistu neturiu mirksiukas.gif  esu naudojusi weledos - man labai skaniai kvepejo vasku, ir tikrai toks riebokas wub.gif  deja, as ji kazkur pameciau doh.gif  nors pakartotinai tai pirkciau weledos piestuka, ne eco ax.gif

eco man irgi labai patinka, weledos nepatiko, kazkoks sunkiai tepesi, mazai drekinimo atrode g.gif man toks labiau slystantis patinka.

QUOTE(eglute82 @ 2009 11 19, 09:03)
Eco truputi vele, bet naudojant kondicionieriu viskas susitvarkydavo

eco turejau, bet daugiau nepirkciau, kazkoks nieko ypatingas pasirode smile.gif sampunas kaip sampunas.

QUOTE(agnuta @ 2009 11 19, 09:33)
paziuresiu recepta tikslu ar turiu namie ir jei rasiu parasysiu az mirksiukas.gif cia su biciu vasku smile.gif

mane irgi labai domintu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėl plaukų vėlimo, tai man kiek labiau vėlė eco purinantis ir bema, bet tikrai ne tragiškai. Išsišukuodavau ir gražiai plaukai atrodydavo.

Įsilašinau į ožkas ea, bet vis tiek nepermuša to marcipanų kvapo doh.gif Bet šampūnas patinka, giriu toliau biggrin.gif

Apie alijošių jau seniau rašiau, kad pirkau tą, kur Nimfali, nes planavau jį kaip drėkiklį veidui naudoti, nes toks jausmas, kad nuo visų kremų ir aliejų beria. Bet netikėtai nelauktai atradau argital valomąjį kremą wub.gif Tad alijošius laukia geresnių laikų rolleyes.gif

Katuti, ačiū už rekomendacijas, nusipirkau vakar folkepillen. Visai nieko sudėtis ir dozės pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2009 11 18, 21:52)
Mergaitės, kurioms nesunku parašykit, kaip ruošiat molio kaukes  4u.gif prašau tiksliai - šaukštelis to, lašiukas ano  biggrin.gif bo su moliu tik pradedu draugaut  blush2.gif

Merginos, dar kartą prašau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 01:34)
Tai gal tiesiog alavijas ir nuramintų tuos bėrimus smile.gif
Nors  ir neputoja, bet man patinka urtekram dantų pastos, kažkodėl man atvirkščiai atrodo jog ta kreida gerai nuvalo apnašas. Pradėjusi naudoti natūralias, jau ketvirtą naudoju iš urtekram ir vis nesiryžtu kitų bandyti nes tikrai man patinka jos ax.gif

svaros jausmas po tos kreideles tikrai nerealus, tik sakau, pradzioje maksimaliste buvau, vis bijojau, kad pert mazai nebuciau uzdejusi ant sepetelio, kadangi neputoja, o jei palenkusi i prieki galva valausi, atrodo, kad visa pasta pabega lauk lotuliukas.gif as urtekram su arbatmedziu myliu pastyte
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2009 11 19, 12:22)
Merginos, dar kartą prašau  unsure.gif

Nereikia bijoti ir paeksperimentuoti (tik ne su EA perteklium žinoma) 4u.gif aš i keramikinį dubenėlį įpilu šiek tiek vandens, tada pilu molį, taip kad vos apsemtų. Palieku stovėti apie 15 min. tada maišau, įpilu maždaug arbatinį šaukštelį turimo hidrolato, aš dedu dar dr.hauchkos veido aliejuko, nes niekur kitur jo nepanaudoju, maždaug tarkim pusę arb šaukštelio, dar įdedu lašelį rozmarinų EA, dar galima dėti levandas, arbatmedį, bet gal pirmam kartui ir be EA apiseitum, pažiūrėtum kaip kaukė odą veikia. Viskas čia labai paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepkė: 19 lapkričio 2009 - 11:51
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 19, 12:18)
Apie alijošių jau seniau rašiau, kad pirkau tą, kur Nimfali, nes planavau jį kaip drėkiklį veidui naudoti, nes toks jausmas, kad nuo visų kremų ir aliejų beria. Bet netikėtai nelauktai atradau argital valomąjį kremą  wub.gif  Tad alijošius laukia geresnių laikų  rolleyes.gif

Kas cia per valomasis kremas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 19, 12:18)
Bet netikėtai nelauktai atradau argital valomąjį kremą  wub.gif  :

tai cia kuris? kaip tiksliai vadinasi? 4u.gif burdock?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 19, 13:05)
o man urtekram su rasulu nepasakyciau, kad veltu nors balzama po to naudoju ir plaukai neilgi, gerai papurina

Na, nesakau, kad tragikai velia, bet pavelia. Labai vėlė Weledos rozmarinų šampūnas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 lapkričio 2009 - 21:52
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 19, 11:18)
Įsilašinau į ožkas ea, bet vis tiek nepermuša to marcipanų kvapo  doh.gif 

Katuti,

o kam jį permušt? Tau neskanus jis? blink.gif Man kaip tik gaila jo praradimo, kai įlašinu kokio arbatmedžio... doh.gif

į sveikatą 4u.gif

QUOTE(tokia rami @ 2009 11 19, 11:22)
Merginos, dar kartą prašau  unsure.gif

dedu kelis šaukštelius molio, užpilu jį dvigubu kiekiu skysčio - kambario temperatūros virintu vandeniu, mineraliniu, hidrolatu. Turiu ir labai patinka dumblių milteliai, jei norisi, dar įdedu jų, gintaro miltelių, kelis lašelius bazinio aliejaus, porą lašiukų EA - arbatmedžių, levandų, rožmedžio, šalavijų ar dar kokio į galvą šauna smile.gif

negaliu nepasakyti, kad vakar išbandžiau molio kaukę su glicerinu ir ji man kokybiškai nesulyginama su tomis, kurias darydavau vien su baziniais aliejais smile.gif Oda ir pavalyta, ir nuraminta, ir giliai sudrėkinta liko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 19 lapkričio 2009 - 12:07
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 13:06)

negaliu nepasakyti, kad vakar išbandžiau molio kaukę su glicerinu ir ji man kokybiškai nesulyginama su tomis, kurias darydavau vien su baziniais aliejais smile.gif

Turbūt naudojai augalinį gliceriną ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 11 19, 12:14)
Turbūt naudojai augalinį gliceriną ane? ax.gif

taip drinks_cheers.gif Ačiū ernesin už išaiškinimą, tikrai ne sintetinį iš vaistinės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 19, 14:17)
taip  drinks_cheers.gif Ačiū ernesin už išaiškinimą, tikrai ne sintetinį iš vaistinės  tongue.gif

Kažką praleidau verysad.gif blush2.gif Kur tas augalinis glicerinas veisiasi ? ax.gif
Atsakyti