Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 00:06)
su grynais ea prie veido reikia atsargiau.  arbatmedziu nuo spuogeliu padeda, bet man jis sudirgina labai oda.  As klausiau ne spoguotai, o siaip truputi pabertai odelei, as tik saltalankiais patepu, gal mergaites geriau ka pratestavusios yra
apie Urtekram,dantu pasta tai tikrai neputoja, sunkoka prie to priprasti, nes daugiau man jos reikia, kitaip atrodo, kad nesivalo dantukai  smile.gif

Tai gal tiesiog alavijas ir nuramintų tuos bėrimus smile.gif
Nors ir neputoja, bet man patinka urtekram dantų pastos, kažkodėl man atvirkščiai atrodo jog ta kreida gerai nuvalo apnašas. Pradėjusi naudoti natūralias, jau ketvirtą naudoju iš urtekram ir vis nesiryžtu kitų bandyti nes tikrai man patinka jos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 19 lapkričio 2009 - 00:36
as vis planavau urtekram pasta su zaliaja arbata isbandyti ax.gif tai kad jau taip giriat, reikes butinai prigriebti. nesu naturalios dantu pastos turejus dar, tai tikiuos nepatirti soko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 23:00)
o sie gaminiai kaip?
http://www.essenza.lt/

jie prekiauja Miessence produkcija, kuria jau bandom, vyrui labai patiko, o as vis dar laukiu, kada jis gris ir parves man ax.gif labiausiai suzavejo sudetis, jei tiks ir sampunai ir pastos, busiu atradusi savo linija, bet siustis is jus tiesioginio puslapio daug pigiau :as perku cia

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 23:08)
ozkas jau beveik lekia, o mergaites raso, kad velia
ai, ka nors pirksiu ir meginsiu  verysad.gif
eco ko gero pirma

mano plaukams ozkos idealiai tiko, nei velia nei ka, minksti po plovimo, pirstuose lengvai slysta thumbup.gif
Eco truputi vele, bet naudojant kondicionieriu viskas susitvarkydavo
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2009 11 18, 22:52)
Ka tik buvau uzsidejusi naturalaus jogurto kauke ant veido,laikiau kokias 25min ir net nesitikejau tokios svelnios veido odos. galvojau kad kaip tik sausins o gavosi kad oda sudrekinta svelni ir minksta  wub.gif  kartosiu  bigsmile.gif

as vakar uzsidejus buvau natur. jogurto + medaus + banano kauke.. man daug labiau patiko, nei gryna jogurta naudojant..
po vakarykstes kaukes oda jaucias padrekinta, pamaitinka ir svelni thumbup.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 11 18, 23:02)
Kokį jogurtą naudojei?  ax.gif

as naudojau Dobilo naturalu jogurta

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 23:15)
.... ka manote apie Urtekram sampunus?

esu turejus rozmarinu sampuna.. is pat pradziu ispudzio nepaliko, bet po keliu panaudojimu as ji prisijaukinau ir pradejo patikti.. jauciu dar kada nors pakartosiu..
seip su sampunais daznai taip buna, kad pvz is pradziu labai patinka, o po to nebezinai kur det, arba atvirksciai - is pradziu nepatinka, o po keliu panaudojimu pradeda patikti..
bet va Urtekram plauku balzamai tai mano manymu neverti demesio visai.. turejau su ramunelem, tai labai apsunkindavo plaukus (nors dedavau labai labai mazai) ir po to atrodydavo kaip neplauta galva doh.gif

QUOTE(klomba @ 2009 11 18, 23:26)
Urtekram bandziau levandu. Man patiko, bet labai neputoja ir todel reikia daug pilti, greit susinaudoja.

man tai visai normaliai rozmarinu sampunas putojo.. dazniausiai buna, kad po pirmo plauku muilinimo sampunu beveik neputoja, bet po antro muilinimo suputoja netgi labai biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 00:00)
klomba sako, kad urtekram neputoja, kita mergaite sako, kad gerai putoja..as ko gero visai liksiu be sampunu  doh.gif

putoja putoja mirksiukas.gif

QUOTE(Dolphin @ 2009 11 19, 01:43)
as vis planavau urtekram pasta su zaliaja arbata isbandyti  ax.gif  tai kad jau taip giriat, reikes butinai prigriebti. nesu naturalios dantu pastos turejus dar, tai tikiuos nepatirti soko  biggrin.gif

man Urtekram dantu pasta nelabai patiko.. turejau su pankoliais.. vale pusetinai, gaivumo nebuvo..

man labiausiai patikusios pastos - Druide ir Weleda su druska (valo labai gerai, tik skonis man nelabai)
kitos kurias bandzius arba visai nepatiko arba pusetinos..
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 11 18, 20:09)
sveikos  4u.gif Gal kuri esate bandziusi Ciel D'azur Kauke plaukams su Rhassoul moliu? bigsmile.gif  bigsmile.gif

as pirkau, bet dar nebandziau, laukiu laisvesnio savaitgalio, kad galeciau sau ramiai isbandyti ax.gif gal si pavyks, tai galesiu brukstelt atsiliepima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 11 19, 10:09)
man tai visai normaliai rozmarinu sampunas putojo.. dazniausiai buna, kad po pirmo plauku muilinimo sampunu beveik neputoja, bet po antro muilinimo suputoja netgi labai  biggrin.gif
putoja putoja  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as urtekram sampunu dabar dazniausiai aliejus isplaunu smile.gif kaip tik ir turiu dabar rozmarinu. pakaitalioju su purity smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 18:14)
O kas nors esate bandžiusios būtent šį iš Nimfali?  ax.gif

pirkau kazkada miniuku rinkini (buvo sis gelis, veidui kremukas su alijosium ir pienelis kunui su alijosium), tai dabar kaip tik ir naudoju ta geli smile.gif padrekina gerai, tik man irgi siek tiek jauciasi tempimas, kai dziuna.
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 18, 19:55)
o ka naudojat lupoms saltu metu laiku? 4u.gif  beveik du metus naudojau sviestmedzio alieju, patinka tikrai, bet noriu kazka kita isbandyti ax.gif

man ko gero geriausia ka esu bandziusi, tai KN pasigamintas lupu balzamas ax.gif kai pasibaigs, sakiau gaminsiuosi kazka pan namuose (bet jis pasibaigs tai dar negreit biggrin.gif) smile.gif kadangi jis truputi pabodo, tai nusipirkau logonos piestuka lupoms, esu kazkada turejus, tai visai patiko smile.gif weledos turejau, bet man pasirode per lengvas.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 19, 09:24)

man ko gero geriausia ka esu bandziusi, tai KN pasigamintas lupu balzamas ax.gif

Agnuta, parasyk kaip gaminai ir ka dejai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 19, 10:28)
Agnuta, parasyk kaip gaminai ir ka dejai  4u.gif

paziuresiu recepta tikslu ar turiu namie ir jei rasiu parasysiu az mirksiukas.gif cia su biciu vasku smile.gif
Atsakyti
Na,ar atsiras misrios-riebios odos savininkiu,galinciu palyginti logona ir nvey pudras skystas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 19, 11:40)
Na,ar atsiras misrios-riebios odos savininkiu,galinciu palyginti logona ir nvey pudras skystas? blush2.gif

esu bandzius abi, bet Logona jau senokai, tai net bijau ir lygint, nes gali but netikslus palyginimai blush2.gif
as atsimenu va kaip: kad man uz Logona tuo metu labiau patiko Hauschkos krempudra (nors jos labai panasios buvo), bet va uz Hauschka labiau patiko Nvey Eco krempudra biggrin.gif g.gif
zodziu geriau paprasyk, kad parduotuvej i indeli idetu tau Nvey krempudros (indeli pati nusinesk) ir pati pasidarysi isvadas kai pabandysi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 19 lapkričio 2009 - 10:52
QUOTE(Chippie @ 2009 11 18, 17:49)
as tem kraste gyvenu, tai man siuncia nemokamai  thumbup.gif  gaunu per 2 dienas. 

Kaledoms griztu i Vilniu, tai jei kas labai domina galeciau parvezti

Oi, kaip tau faina.
Dėkui už pasiūlymą 4u.gif Aš jau galvoju, kad pasinaudosiu juo, nes labai labai noriu Nuxe bio kosmetikos ax.gif
QUOTE(Melajja @ 2009 11 18, 19:57)
man jis ilgiau palaikius ant plauku suploja plaukus, jei ant saknu uzdedu is vis po pusdienio kaip galva neplauta  doh.gif Nors padravejas sake, kad jis vienas is perkamaiausiu, gal cia man tik netinka.
Sampuna naudoju taip pat FIN, bet dumbliu tai jis labai patinka, bet po jo butinas kondicionierius.

Nereikia kondicionieriaus ant šaknų dėti, na, nereikia 4u.gif
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 18, 20:22)
o ar visos naudojat kremuka po hidrolato,pvz.nakti? ax.gif

Vasarą nenaudoju, nes oda kremuko ir neprašo, o šaltuoju metų laiku naudoju.
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 18, 20:55)
o ka naudojat lupoms saltu metu laiku? 4u.gif  beveik du metus naudojau sviestmedzio alieju, patinka tikrai, bet noriu kazka kita isbandyti ax.gif

ir dar, roziu hidrolatas ( turiu KN) lyg ir turetu drekinti veiduka, bet pradejus ji naudoti, man oda tokiais plemukais issausejo verysad.gif  kokiu hidrolatu galiu pakeisti? jei kas noretu, galeciau perleisti apie 40ml.

Aš naudoju KN gamintą lūpų balzamą - man idealiai tinka biggrin.gif
Aha, šaltuoju matų laiku rožės ir mane truputį sausino. Sakyčiau, kad turėtų tikti santalo hidrolatas 4u.gif Naudojau jį prieš pavasarį, tai nesausino.

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 00:15)
ir dar,ka manote apie Urtekram sampunus?

Turiu Urtekram su rasulu, man velia plaukus ir atrodė, kad jis sausina plauką, bet... jau rašiau čia, kad tyriausi plaukus ir man pasakė, kad plaukai mano geri, plauko struktūra gera, galvos oda švari, kadangi tik Urtekramo šampūną naudoju, tai visi pagyrimai jam, nors... jau kaip jis man atsibodo, turiu 400ml - nepirk tik pradžioj didelio kiekio 4u.gif
Atsakyti
as esu tik logona bandzius dabar palygint galiu tik su every day minerals produkcija, tai su ta krempudra kaip su kauke po mineralines kosmetikos jauties, bet cia gal daugiau visoms krempudroms ne konkreciai sitai logonos galioja.

o nimfali galima atskirai aloe gelio miniuku nusipirkti?
Papildyta:
o man urtekram su rasulu nepasakyciau, kad veltu nors balzama po to naudoju ir plaukai neilgi, gerai papurina
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 00:24)
tai jau tikrai teks kailiuku savuoju ismeginti smile.gif
kad neveltu,manau kondicionieiai pagelbes, tikiuosi nebutinai tos pacios serijos kondic. naudoti,galima gal ir kita eko kondic?

As pvz naudoju kondicionieriu, todel is viso didelio skirtumo tarp sampunu nematau. Ekologiski putoja sunkiau nei cheminiai, bet tai ne tragedija. Jeigu pirmam kartui, tai imk ta kuris vizualiai ir kvapu prie dusios smile.gif O kondicionierius cia turejes daug geru atsiliepimu yra Sante briliant care, nors jis ne ekologiskas, t.y. be sertifikato, bet vis tiek be tu bjauriuju chemikalu.
Atsakyti