QUOTE(materiallove @ 2009 11 18, 22:52)
Ka tik buvau uzsidejusi naturalaus jogurto kauke ant veido,laikiau kokias 25min ir net nesitikejau tokios svelnios veido odos. galvojau kad kaip tik sausins o gavosi kad oda sudrekinta svelni ir minksta
kartosiu
as vakar uzsidejus buvau natur. jogurto + medaus + banano kauke.. man daug labiau patiko, nei gryna jogurta naudojant..
po vakarykstes kaukes oda jaucias padrekinta, pamaitinka ir svelni
QUOTE(bryyla @ 2009 11 18, 23:02)
Kokį jogurtą naudojei?
as naudojau Dobilo naturalu jogurta
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 23:15)
.... ka manote apie Urtekram sampunus?
esu turejus rozmarinu sampuna.. is pat pradziu ispudzio nepaliko, bet po keliu panaudojimu as ji prisijaukinau ir pradejo patikti.. jauciu dar kada nors pakartosiu..
seip su sampunais daznai taip buna, kad pvz is pradziu labai patinka, o po to nebezinai kur det, arba atvirksciai - is pradziu nepatinka, o po keliu panaudojimu pradeda patikti..
bet va Urtekram plauku balzamai tai mano manymu neverti demesio visai.. turejau su ramunelem, tai labai apsunkindavo plaukus (nors dedavau labai labai mazai) ir po to atrodydavo kaip neplauta galva
QUOTE(klomba @ 2009 11 18, 23:26)
Urtekram bandziau levandu. Man patiko, bet labai neputoja ir todel reikia daug pilti, greit susinaudoja.
man tai visai normaliai rozmarinu sampunas putojo.. dazniausiai buna, kad po pirmo plauku muilinimo sampunu beveik neputoja, bet po antro muilinimo suputoja netgi labai
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 00:00)
klomba sako, kad urtekram neputoja, kita mergaite sako, kad gerai putoja..as ko gero visai liksiu be sampunu
putoja putoja
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 19, 01:43)
as vis planavau urtekram pasta su zaliaja arbata isbandyti
tai kad jau taip giriat, reikes butinai prigriebti. nesu naturalios dantu pastos turejus dar, tai tikiuos nepatirti soko
man Urtekram dantu pasta nelabai patiko.. turejau su pankoliais.. vale pusetinai, gaivumo nebuvo..
man labiausiai patikusios pastos - Druide ir Weleda su druska (valo labai gerai, tik skonis man nelabai)
kitos kurias bandzius arba visai nepatiko arba pusetinos..