QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 22:15)
jus, raganeles, taip mane supainiojot su tais sampunais, kad jau susimaisiau kurie ten visgi be jokios chemijos ir be to bjauriojo putojancio ingridiento? Gal galite man pakartoti, kaip pirmokei kokius 3? ir dar,ka manote apie Urtekram sampunus?
Aš turėjau Urtekram dagių - tikrai normaliai putoja ir nevelia plaukų. Dar patenkinta buvau Sante Briliant Jojoba. Šių gamintojų tikrai be tų minėtų bjaurių putojančių ingridientų
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 23:08)
ozkas jau beveik lekia, o mergaites raso, kad velia
ai, ka nors pirksiu ir meginsiu
eco ko gero pirma
Eco taip pat daug kam velia, taigi gali būti kaip su ožkom, tuomet gal labiau vertėtų pastarąsias imti, jei žadi kondicionierių naudoti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 23:37)
gal kuri bandete plaukams daryti gryno kanapiu aliejaus kaukes? juk kanapes bene didziausias drekiklis?
nusipirkau , bet kvapelis kanaliu aliejaus tai
Aš esu naudojusi apie mėnesį, šiaip nepastebėjau kažkokio kitokio poveikio nei darant kitas aliejines kaukes, bet jau esu rašiusi jog jas darau tik šaknims
QUOTE(Ayaan @ 2009 11 18, 23:41)
Turėjau miniuką Pur aloe iš Nimfali. Kvapas specifinis, bet man visai patiko. Pasitepus iš pradžių jaučiasi nedidelis odos tempimas, kuris vėliau praeina. Patiko, nes suteikdavo tokio gaivumo, lengvumo odai, nors lyg ir norėdavosi dar kokio nors kremo ant viršaus užsitept, kad iškart nebeliktų tempimo. Dar turiu aloe veido kremą iš tos pačios serijos, bet dar nebandžiau.
Dėkui
Gundausi įsigyti tą gelį, tikiuosi jo Nimfalyje yra
Lauksime vėliau atsiliepimų apie kremą