Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2009 11 19, 00:02)
Aš turėjau Urtekram su rožėmis - tikrai gerai putojo, puikiai išplaudavo aliejines kaukes. Siūlau bandyti kažkurį šampūną ir baigsis problema biggrin.gif  4u.gif

ozkas jau beveik lekia, o mergaites raso, kad velia
ai, ka nors pirksiu ir meginsiu verysad.gif
eco ko gero pirma
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 23:08)
ai, ka nors pirksiu ir meginsiu  verysad.gif
eco ko gero pirma

Čia natūralių šampūnų ypatybė, kad kas tinka vienai, visiškai netinka kitai doh.gif teks savo kailiu (plaukais) išbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 11 19, 00:21)
Čia natūralių šampūnų ypatybė, kad kas tinka vienai, visiškai netinka kitai  doh.gif teks savo kailiu (plaukais) išbandyti  4u.gif

tai jau tikrai teks kailiuku savuoju ismeginti smile.gif
kad neveltu,manau kondicionieiai pagelbes, tikiuosi nebutinai tos pacios serijos kondic. naudoti,galima gal ir kita eko kondic?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 19, 00:00)
Phyt-Inov" ir "Flora d'Essart". Visi produktai sudaryti iš  100 %  natūralių ir natūralios kilmės medžiagų, kuriems suteiktas biosertifikatas. Jose nesama net „bio“ standarto leidžiamų konservantų.
reskia kitose priemonese leistina kazkiek kons.?

Nežinau tikslaus procento privalomų natūralių ingredienų kitiems sertifikatams, bet Ecocert sertifikuoja tik tuos gaminius, kuriuose yra ne mažiau kaip 95% natūralių ingredientų. Bet ant kiekvienos pakuotės yra parašyta kiek tas produktas yra natūralus. Tačiau tai nereiškia, kad jie gali dėti bet kokius (kenksmingus) sintetinius konservantus, yra leidžiamų konservantų sąrašas.
Atsakyti

nesiblaškyk taip 4u.gif Natūralų šampūną atitaikyti yra gana sudėtinga ir įdomiausia, kad apie vieną ir tą patį gali prisiklausyti tokių prieštaringų atsiliepimų, kad pliš galva...Žiūrėk, prie kurio labiausiai širdis linksta ir po truputį mėgink 4u.gif

susižiūrėk, kur gali nusipirkti mažas talpas, mėginėlius, kai kur galbūt gali įpilti šampūno pasibandyti - taip bus mažesnis nuostolių šansas, o tu jau apie nemažą dalį turėsi ir savo nuomonę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 22:15)
jus, raganeles, taip mane supainiojot su tais sampunais, kad jau susimaisiau kurie ten visgi be jokios chemijos ir be to bjauriojo putojancio ingridiento? Gal galite man pakartoti, kaip pirmokei kokius 3? ir dar,ka manote apie Urtekram sampunus?

Manau, mažiau skaityk ir rinkis pagal nuojautą, išbandyk pati mirksiukas.gif

QUOTE(Versmė @ 2009 11 18, 22:50)
Holos galima gauti urtekram mėginukų, kad nereikėtų nusivilt, nes daug kam netinka  mirksiukas.gif

Brangūs tie mėginukai? Kiek ml? smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 23:24)
kad neveltu,manau kondicionieiai pagelbes, tikiuosi nebutinai tos pacios serijos kondic. naudoti,galima gal ir kita eko kondic?

Žinoma, kad galima mirksiukas.gif aš pati naudoju Sante briliant care, man ir daugumai forumiečių jis labai patinka smile.gif
Atsakyti
gal kuri bandete plaukams daryti gryno kanapiu aliejaus kaukes? juk kanapes bene didziausias drekiklis?
nusipirkau , bet kvapelis kanaliu aliejaus tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 18, 18:24)
sutirštintos alijošiaus sultys smile.gif Galima Nimfali, dar yra Sveikuose produktuose amerikietiško iš Aubrey Organics.

QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 19:14)
O kas nors esate bandžiusios būtent šį iš Nimfali?  ax.gif

Turėjau miniuką Pur aloe iš Nimfali. Kvapas specifinis, bet man visai patiko. Pasitepus iš pradžių jaučiasi nedidelis odos tempimas, kuris vėliau praeina. Patiko, nes suteikdavo tokio gaivumo, lengvumo odai, nors lyg ir norėdavosi dar kokio nors kremo ant viršaus užsitept, kad iškart nebeliktų tempimo. Dar turiu aloe veido kremą iš tos pačios serijos, bet dar nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 22:15)
jus, raganeles, taip mane supainiojot su tais sampunais, kad jau susimaisiau kurie ten visgi be jokios chemijos ir be to bjauriojo putojancio ingridiento? Gal galite man pakartoti, kaip pirmokei kokius 3? ir dar,ka manote apie Urtekram sampunus?

Aš turėjau Urtekram dagių - tikrai normaliai putoja ir nevelia plaukų. Dar patenkinta buvau Sante Briliant Jojoba. Šių gamintojų tikrai be tų minėtų bjaurių putojančių ingridientų mirksiukas.gif

eco ko gero pirma

Eco taip pat daug kam velia, taigi gali būti kaip su ožkom, tuomet gal labiau vertėtų pastarąsias imti, jei žadi kondicionierių naudoti mirksiukas.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 23:37)
gal kuri bandete plaukams daryti gryno kanapiu aliejaus kaukes? juk kanapes bene didziausias drekiklis?
nusipirkau , bet kvapelis kanaliu aliejaus tai  doh.gif

Aš esu naudojusi apie mėnesį, šiaip nepastebėjau kažkokio kitokio poveikio nei darant kitas aliejines kaukes, bet jau esu rašiusi jog jas darau tik šaknims mirksiukas.gif

QUOTE(Ayaan @ 2009 11 18, 23:41)
Turėjau miniuką Pur aloe iš Nimfali. Kvapas specifinis, bet man visai patiko. Pasitepus iš pradžių jaučiasi nedidelis odos tempimas, kuris vėliau praeina. Patiko, nes suteikdavo tokio gaivumo, lengvumo odai, nors lyg ir norėdavosi dar kokio nors kremo ant viršaus užsitept, kad iškart nebeliktų tempimo. Dar turiu aloe veido kremą iš tos pačios serijos, bet dar nebandžiau.

Dėkui 4u.gif Gundausi įsigyti tą gelį, tikiuosi jo Nimfalyje yra biggrin.gif Lauksime vėliau atsiliepimų apie kremą mirksiukas.gif
Atsakyti
gal mergaites, turite ka geriau patarti nei saltalankiu aliejus pabertai veido odai?
o del sampunu, teisingai sakote, prie ko sirdis linksta......o linksta prie rozmarinu ir kapiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 19 lapkričio 2009 - 00:04
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 23:58)
gal mergaites, turite ka geriau patarti  nei saltalankiu aliejus pabertai veido odai?

Arbatmedžių ir Levandų eteriniai daug kam padeda. Man asmeniškai jokie aliejai ir EA veidui netinka ax.gif Esu perėjusi tik ant prausiklių ir toniko, už tai ir noriu alavijų gelį įsigyti, kad pamaitinčiau odelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 01:02)
Arbatmedžių ir Levandų eteriniai daug kam padeda. Man asmeniškai jokie aliejai ir EA veidui netinka ax.gif Esu perėjusi tik ant prausiklių ir toniko, už tai ir noriu alavijų gelį įsigyti, kad pamaitinčiau odelę smile.gif

su grynais ea prie veido reikia atsargiau. arbatmedziu nuo spuogeliu padeda, bet man jis sudirgina labai oda. As klausiau ne spoguotai, o siaip truputi pabertai odelei, as tik saltalankiais patepu, gal mergaites geriau ka pratestavusios yra
apie Urtekram,dantu pasta tai tikrai neputoja, sunkoka prie to priprasti, nes daugiau man jos reikia, kitaip atrodo, kad nesivalo dantukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 19 lapkričio 2009 - 00:11