QUOTE(Melajja @ 2009 11 18, 18:57)
man regis tokiai odai pirmumu levandu eina
Papildyta:
As naudoju FIN kanapiu kondicionieriu, man jis ilgiau palaikius ant plauku suploja plaukus, jei ant saknu uzdedu is vis po pusdienio kaip galva neplauta Nors padravejas sake, kad jis vienas is perkamaiausiu, gal cia man tik netinka.
Sampuna naudoju taip pat FIN, bet dumbliu tai jis labai patinka, bet po jo butinas kondicionierius.
Papildyta:
As naudoju FIN kanapiu kondicionieriu, man jis ilgiau palaikius ant plauku suploja plaukus, jei ant saknu uzdedu is vis po pusdienio kaip galva neplauta Nors padravejas sake, kad jis vienas is perkamaiausiu, gal cia man tik netinka.
Sampuna naudoju taip pat FIN, bet dumbliu tai jis labai patinka, bet po jo butinas kondicionierius.
nieko nebesuprantu mergaites minejo, kad po sio sampuno ir kondic, kaip tik plaukai purus ir padidejusios apimties, ypac jei fenu padziovinu, o dabar girdziu, kad prilipina plaukus prie makaules
as ko gero is savo ilgo saraso tuoj visus sampunus isbraukysiu ir liksiu be nieko
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 18, 19:55)
ir dar, roziu hidrolatas ( turiu KN) lyg ir turetu drekinti veiduka, bet pradejus ji naudoti, man oda tokiais plemukais issausejo kokiu hidrolatu galiu pakeisti? jei kas noretu, galeciau perleisti apie 40ml.
Papildyta:
man weledos roziu vanduo gerai buvo, o dabar naudoju Florame roziu, kazkaip prie nosies paraude ir niezti, gal cia siam roziniam nurasyti si nemalonuma?