Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Melajja @ 2009 11 18, 18:57)
man regis tokiai odai pirmumu levandu eina  4u.gif
Papildyta:
As naudoju FIN kanapiu kondicionieriu, man jis ilgiau palaikius ant plauku suploja plaukus, jei ant saknu uzdedu is vis po pusdienio kaip galva neplauta  doh.gif Nors padravejas sake, kad jis vienas is perkamaiausiu, gal cia man tik netinka.
Sampuna naudoju taip pat FIN, bet dumbliu tai jis labai patinka, bet po jo butinas kondicionierius.

nieko nebesuprantu doh.gif mergaites minejo, kad po sio sampuno ir kondic, kaip tik plaukai purus ir padidejusios apimties, ypac jei fenu padziovinu, o dabar girdziu, kad prilipina plaukus prie makaules
as ko gero is savo ilgo saraso tuoj visus sampunus isbraukysiu ir liksiu be nieko blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 18, 19:55)

ir dar, roziu hidrolatas ( turiu KN) lyg ir turetu drekinti veiduka, bet pradejus ji naudoti, man oda tokiais plemukais issausejo verysad.gif  kokiu hidrolatu galiu pakeisti? jei kas noretu, galeciau perleisti apie 40ml.
Papildyta:

man weledos roziu vanduo gerai buvo, o dabar naudoju Florame roziu, kazkaip prie nosies paraude ir niezti, gal cia siam roziniam nurasyti si nemalonuma?
Atsakyti
Mergaitės, kurioms nesunku parašykit, kaip ruošiat molio kaukes 4u.gif prašau tiksliai - šaukštelis to, lašiukas ano biggrin.gif bo su moliu tik pradedu draugaut blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokia rami: 18 lapkričio 2009 - 20:52
QUOTE(tokia rami @ 2009 11 18, 22:52)
Mergaitės, kurioms nesunku parašykit, kaip ruošiat molio kaukes  4u.gif prašau tiksliai - šaukštelis to, lašiukas ano  biggrin.gif bo su moliu tik pradedu draugaut  blush2.gif

viskas is akies biggrin.gif laikui begant, prisitaikome kiekviena sau biggrin.gif ar vieno aliejaus daugiau, ar kito...ar milteliu (as pvz dedu gintaro milteliu) daugiau ar maziau...ar skystesne mase, ar tirstesne...turi gautis pakankamai tirsta vientisa mase, o jau kiek ko deti - fantazijos, noru ir galimybiu reikalas...tik su ea reiketu atsargiau elgtis blush2.gif ir dar - svarbu, kad priemones nealergizuotu ir tiktu veidui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 11 18, 20:33)
O kokia kaina dabar? 4u.gif
kaži tiktų sutrūkinėjusioms rankoms? Mamai nupirkčiau Kalėdoms.... ax.gif

20 Lt. Manau, tikrai tiktų, nes yra gan riebus smile.gif Stepone pasibandyt gali 4u.gif
Atsakyti
Ka tik buvau uzsidejusi naturalaus jogurto kauke ant veido,laikiau kokias 25min ir net nesitikejau tokios svelnios veido odos. galvojau kad kaip tik sausins o gavosi kad oda sudrekinta svelni ir minksta wub.gif kartosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 20:21)
nieko nebesuprantu doh.gif  mergaites minejo, kad po sio sampuno ir kondic, kaip tik plaukai purus ir padidejusios apimties, ypac jei fenu padziovinu, o dabar girdziu, kad prilipina plaukus prie makaules
as ko gero is savo ilgo saraso tuoj visus sampunus isbraukysiu ir liksiu be nieko blink.gif

bandyk ir rasi savo mirksiukas.gif kas tinka vienai, nereiškia, kad ir kitai tiks...

QUOTE(materiallove @ 2009 11 18, 21:52)
Ka tik buvau uzsidejusi naturalaus jogurto kauke ant veido,laikiau kokias 25min ir net nesitikejau tokios svelnios veido odos. galvojau kad kaip tik sausins o gavosi kad oda sudrekinta svelni ir minksta  wub.gif  kartosiu  bigsmile.gif

Kokį jogurtą naudojei? ax.gif
Atsakyti
jus, raganeles, taip mane supainiojot su tais sampunais, kad jau susimaisiau kurie ten visgi be jokios chemijos ir be to bjauriojo putojancio ingridiento? Gal galite man pakartoti, kaip pirmokei kokius 3? ir dar,ka manote apie Urtekram sampunus?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 23:15)
jus, raganeles, taip mane supainiojot su tais sampunais, kad jau susimaisiau kurie ten visgi be jokios chemijos ir be to bjauriojo putojancio ingridiento? Gal galite man pakartoti, kaip pirmokei kokius 3? ir dar,ka manote apie Urtekram sampunus?

Urtekram bandziau levandu. Man patiko, bet labai neputoja ir todel reikia daug pilti, greit susinaudoja. O siaip bet kurie lietuvos parduotuvese kurie yre sertifikuoti ekologiski, yra be chemijos. Man dar visai patiko Hauchkos toks oranzinis, bet per brangu kaip uz toki, nes irgi visai neputoja ir plautis galva vargas. Dar gali bandyt is Logonos, Eco, Laveros, jeigu nori pigesniu. Arba Druide sampunus cia skaiciau vis giria, jie brangus bet dabar uz beveik puse kainos viska parduoda.
Atsakyti
Patiko urtekram, bandžiau 4 rūšis(bekvapis, su dumbliais, su ruduoju cukrum ir su ramunėlėm) visos geros bigsmile.gif ir putojo gerai, tik jau nusibodo.
Dabar naudoju sante su jojoba (labai patinka), dar druide su ožkos pienu (patinka, bet velia), dar noriu ciel dazur išbandyti.
Holos galima gauti urtekram mėginukų, kad nereikėtų nusivilt, nes daug kam netinka mirksiukas.gif
O bioboutique logonos mėginukų turi, bent jau vaikiškos linijos kažkada buvau gavus prausiklį ir losjoną.
Atsakyti
o sie gaminiai kaip?
http://www.essenza.lt/
o si?
Phyt-Inov" ir "Flora d'Essart". Visi produktai sudaryti iš 100 % natūralių ir natūralios kilmės medžiagų, kuriems suteiktas biosertifikatas. Jose nesama net „bio“ standarto leidžiamų konservantų.
reskia kitose priemonese leistina kazkiek kons.?

klomba sako, kad urtekram neputoja, kita mergaite sako, kad gerai putoja..as ko gero visai liksiu be sampunu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 18 lapkričio 2009 - 23:02
QUOTE(bryyla @ 2009 11 18, 23:02)
bandyk ir rasi savo  mirksiukas.gif kas tinka vienai, nereiškia, kad ir kitai tiks...
Kokį jogurtą naudojei?  ax.gif

Bios nezinau kiek ten gerio jame bet raso kad ekologiskas
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 23:00)
klomba sako, kad urtekram neputoja, kita mergaite sako, kad gerai putoja..as ko gero visai liksiu be sampunu  doh.gif

Aš turėjau Urtekram su rožėmis - tikrai gerai putojo, puikiai išplaudavo aliejines kaukes. Siūlau bandyti kažkurį šampūną ir baigsis problema biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti