Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 18, 20:22)
o ar visos naudojat kremuka po hidrolato,pvz.nakti? ax.gif

as ne biggrin.gif kaip, manau, ir dauguma cia biggrin.gif vadovaujuosiu dr H filosofija, kaip cia jau kazkas rase biggrin.gif jau ipratau seniau, nes pirmoji mano naturali kosmetika buvo is dr H pries kokius 3-4 metus 4u.gif

Nors gerai pagalvojus - miessence, dar is Australijos siunciausi, o po to atradau dr H SM deka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 18 lapkričio 2009 - 18:46
o ka naudojat lupoms saltu metu laiku? 4u.gif beveik du metus naudojau sviestmedzio alieju, patinka tikrai, bet noriu kazka kita isbandyti ax.gif

ir dar, roziu hidrolatas ( turiu KN) lyg ir turetu drekinti veiduka, bet pradejus ji naudoti, man oda tokiais plemukais issausejo verysad.gif kokiu hidrolatu galiu pakeisti? jei kas noretu, galeciau perleisti apie 40ml.
Papildyta:
QUOTE(skaistukas @ 2009 11 18, 18:20)
sveikutes,

nezinau ar buvo minetas sitas puslapiukas, bet cia gan pigios naturalios preimones.
puslapiukas

Nesenai gavau siuntinuka, atejo per  4d  thumbup.gif ,

O kiek mokejot uz pristatyma? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 17:14)
O kas nors esate bandžiusios būtent šį iš Nimfali?  ax.gif

aš buvau pirkusi. Man tai gal nieko, o mano draugei labiau patiko atsisiųstos aloe sultys. tam aloe gelyje kažkokių priedų yra, gal jie nelb tiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 18, 20:51)
o ka naudojat lupoms saltu metu laiku? 4u.gif  beveik du metus naudojau sviestmedzio alieju, patinka tikrai, bet noriu kazka kita isbandyti ax.gif

ir dar, roziu hidrolatas ( turiu KN) lyg ir turetu drekinti veiduka, bet pradejus ji naudoti, man oda tokiais plemukais issausejo verysad.gif  kokiu hidrolatu galiu pakeisti? jei kas noretu, galeciau perleisti apie 40ml.

dabar naudoju eco piestuka lupoms, tai priekaistu neturiu mirksiukas.gif esu naudojusi weledos - man labai skaniai kvepejo vasku, ir tikrai toks riebokas wub.gif deja, as ji kazkur pameciau doh.gif nors pakartotinai tai pirkciau weledos piestuka, ne eco ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 18, 18:55)
o ka naudojat lupoms saltu metu laiku? 4u.gif  beveik du metus naudojau sviestmedzio alieju, patinka tikrai, bet noriu kazka kita isbandyti ax.gif

ir dar, roziu hidrolatas ( turiu KN) lyg ir turetu drekinti veiduka, bet pradejus ji naudoti, man oda tokiais plemukais issausejo verysad.gif  kokiu hidrolatu galiu pakeisti? jei kas noretu, galeciau perleisti apie 40ml.

O kiek mokejot uz pristatyma?  smile.gif

Aš taip pat naudoju ECO, perku jau trečią kartą smile.gif

Man taip pat rožių hidrolatas sausino verysad.gif

Pristatymas veltui ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif Gal kuri esate bandziusi Ciel D'azur Kauke plaukams su Rhassoul moliu? bigsmile.gif bigsmile.gif

Ir gal zinot ar Sveiku produktu parduotuveje dar taikomos nuolaidos Nvey kosmetikai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo just_angel: 18 lapkričio 2009 - 19:42
QUOTE(bryyla @ 2009 11 18, 20:06)
Aš taip pat naudoju ECO, perku jau trečią kartą  smile.gif

Man taip pat rožių hidrolatas sausino  verysad.gif

Pristatymas veltui  ax.gif

nu tas veltui tai taip nudziugino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 18, 19:10)
nu tas veltui tai taip nudziugino  lotuliukas.gif

Bet kainos tame puslapyje didokos... Aš žiūrėjau Weledos valomąjį pienelį su migdolais, tai litu pigiau teišeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 11 18, 00:40)
Norejau pagirti Argital ranku krema, o kvapas wub.gif tokia rugstele su kazkuo kvepia, negaliu atsiuostyti biggrin.gif o madoj tame najame skyrelyje nuolaidos visu firmu kuno prieziuros priemonems sake visa sia savaite bus ax.gif

O kokia kaina dabar? 4u.gif
kaži tiktų sutrūkinėjusioms rankoms? Mamai nupirkčiau Kalėdoms.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 18, 20:22)
Bet kainos tame puslapyje didokos... Aš žiūrėjau Weledos valomąjį pienelį su migdolais, tai litu pigiau teišeina  ax.gif

o rozmarinu vanduo gal keliais centais pigiau g.gif
Atsakyti
Kiek Lietuvoj kainuoja Dr. H Cleansing Cream?
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 11 18, 20:09)
sveikos  4u.gif Gal kuri esate bandziusi Ciel D'azur Kauke plaukams su Rhassoul moliu? bigsmile.gif  bigsmile.gif

ir mane tas domina bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 18, 20:38)
Kiek Lietuvoj kainuoja Dr. H Cleansing Cream?

Kiek pamenu Stepone berods 55lt kainavo g.gif
Atsakyti