Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Chippie @ 2009 11 18, 15:49)
as tem kraste gyvenu, tai man siuncia nemokamai  thumbup.gif  gaunu per 2 dienas. 

Kaledoms 

aaa, aš vis žiūriu, kad prancūziška dvasia dvelkia, o pati tai Vilnių esi čia įsirašiusi wink.gif biggrin.gif

ačiū už pasiūlymą 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 15:51)
gal paminesite,kur jas gyvai apziureti ir nusipirkti, nes ziurejau internetu, tai sunkoka del atspalvio apsispresti

SP Jakšto gatvėje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 18 lapkričio 2009 - 15:55
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 15:54)
aciu, dabar tikrai apsisprendziau.gal paminesite,kur jas gyvai apziureti ir nusipirkti, nes ziurejau internetu, tai sunkoka del atspalvio apsispresti

Dar Gerulaičio 1 Rasakiloj, tik nežinau ar mėginiai pas juos yra, tai pasiskambink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 18, 16:36)
Katuti, dėkui, bandysiu kitą sykį daugiau citrinos spaust arba mažiau virt 4u.gif
Aš už Nvey, nes ji labai gerai drėkina odą. Nesakau, kad Hauschka ją sausina smile.gif Tiesiog Nvey malonesnė (skystesnė, lengviau tepasi) ir spalvų pasirinkimas platesnis. Nors abiejų gamintojų pudros puikiai prisitaiko prie odos spalvos ir net nesimato, kad kas tepta būtų.

O gal galit nvey su logona palyginti?kuri geriau tiktu misriai odai?logonos 1 nr bandziau jau pora kartu,tai tikrai patinka,ir maskuoja normaliai,sakyciau,graziai dengiasi.Nvey tik ant rankos patepliojau,ir del atspalvio tikra dar nesu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 15:54)
zinoma argumentai mirtini blink.gif
jei anksciau plaukams tiko visokios xemijos, kaip gali sie geruliukai netikti?
o del nuolaidu, aciu uz patarima, reiskia kol kas  tik ozkos bus

Va tas ir yra, kad chemija daug kam tinka, o natūralūs produktai labai individualiai...
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 18, 16:14)
nenori papildomai kokio aloe gelio panaudoti? Jis gerai drėkina ir neriebina odos wink.gif

O kas cia per daiktas? blush2.gif kur toki galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 18, 16:17)
O kas cia per daiktas? blush2.gif  kur toki galima isigyti?

sutirštintos alijošiaus sultys smile.gif Galima Nimfali, dar yra Sveikuose produktuose amerikietiško iš Aubrey Organics. Dar gali bandyti laimę rašydama kniaumiau, gal ji sutiktų dalį perleisti ar parduoti pabandymui wink.gif Baisoka pirkti už tokią kainą visą pakuotę, nes jei netinka, tai tik pinigai išmesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 18, 16:24)
sutirštintos alijošiaus sultys smile.gif Galima Nimfali

O kas nors esate bandžiusios būtent šį iš Nimfali? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 18 lapkričio 2009 - 17:14
sveikutes,

nezinau ar buvo minetas sitas puslapiukas, bet cia gan pigios naturalios preimones.
puslapiukas

Nesenai gavau siuntinuka, atejo per 4d thumbup.gif ,

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 18 lapkričio 2009 - 17:49
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 18, 15:57)
o kokius hidrolatus veidukui naudojat misriai i paberimus odai? 4u.gif

man regis tokiai odai pirmumu levandu eina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 16:28)
patarkite,mielosios zinoves, ar gerus dalykus issirinkau uzsisakyti plaukams?
mano plaukai dazyti
1. Faith in Nature-Kanapių ir baltųjų putonių sampunas ir toks pats kondicionierius
2. druide ozkos
3. ECO purinamasis plaukų šampūnas

dabar blaskausi del pudru-Nvey ar Hauskos???

As naudoju FIN kanapiu kondicionieriu, man jis ilgiau palaikius ant plauku suploja plaukus, jei ant saknu uzdedu is vis po pusdienio kaip galva neplauta doh.gif Nors padravejas sake, kad jis vienas is perkamaiausiu, gal cia man tik netinka.
Sampuna naudoju taip pat FIN, bet dumbliu tai jis labai patinka, bet po jo butinas kondicionierius.
Atsakyti
Na, ir tempai pas jus doh.gif lotuliukas.gif

Siandien isbandziau va sita priemone savo T zonai. Gal dar neigudau naudoti ta biria mase, bet bent pirmas ispudis labai malonus wub.gif nesausina odeles ir siaip pakankamai svelniai veikia wub.gif ir labai patiko indelio viduje buves plastmasinis kauselis pasemti produkto bigsmile.gif

planuoju dabar isigyti Nimfali alijosiaus gelio, papildomai padrekinti veidukui, tai ziuresiu koks poveikis bus cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2009 11 18, 19:57)
man regis tokiai odai pirmumu levandu eina  4u.gif
Papildyta:

arba pelargoniju 4u.gif bent man KN siule butent pelargonijas, kaip reguliuojancias riebuma ir veikiancias hormonine sistema blush2.gif
Atsakyti
o ar visos naudojat kremuka po hidrolato,pvz.nakti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 18, 18:22)
o ar visos naudojat kremuka po hidrolato,pvz.nakti? ax.gif

Aš vakare naudoju tik mineralinį vandenį smile.gif
Atsakyti