patarkite,mielosios zinoves, ar gerus dalykus issirinkau uzsisakyti plaukams?
mano plaukai dazyti
1. Faith in Nature-Kanapių ir baltųjų putonių sampunas ir toks pats kondicionierius
2. druide ozkos
3. ECO purinamasis plaukų šampūnas
dabar blaskausi del pudru-Nvey ar Hauskos???
QUOTE(katutis @ 2009 11 18, 16:24)
tu įdomių nematytų priemonių vis įkeli, kur jas perki?
is cia www.mondebio.com pasirinkimas gana didelis, kainos galetu buti ir mazesnes, bet nera pacios auksciausios.
QUOTE(Dovish @ 2009 11 18, 15:27)
jums kokosai kvepia saldžiai?
kvepia Nėra tas kvapas labai intensyvus, bet kvepia tikrai
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 15:28)
patarkite,mielosios zinoves, ar gerus dalykus issirinkau uzsisakyti plaukams?
jeigu tik tiks, tai visi šampūnai yra geri O tu nebijai net tris pirkti iš karto? Na nebent čia su nuolaidomis didelėmis susiję
QUOTE(Chippie @ 2009 11 18, 15:31)
is cia www.mondebio.com pasirinkimas gana didelis, kainos galetu buti ir mazesnes, bet nera pacios auksciausios.
koks shippingas, ar registruotu paštu siunčia, per kiek laiko pristato?
QUOTE(Dovish @ 2009 11 18, 16:27)
Merginos, ar iš paskutinio traukinio kada vežėmės sviestmedį, kokosą jums kokosai kvepia saldžiai? Pas mane nėra to saldumo, apskritai, nelabai užuodžiu kažką. Čia gal priklauso nuo gavimo? Anksčiau turėjau iš SP - nuostabiai kvepėjo
Kvapas silpnesnis nei pvz kokoso iš KN. Man asmeniškai per intensyvus tas kvapas iš KN.
QUOTE(katutis @ 2009 11 18, 16:32)
jeigu tik tiks, tai visi šampūnai yra geri O tu nebijai net tris pirkti iš karto? Na nebent čia su nuolaidomis didelėmis susiję
juk visi skirtingu firmu
o ka as kalta, kad SM prisiskaiciau ir visu noriu, ir taip jau nuo 6 tris isbraukiau, liko tik 3 cia jus mane uzkerejote, raganaites padekit bent jau patardamos, ar gerus, eko issirinkau
as dar ilgaplauke dukra turiu, jiman labai padeda sumazinti atsargas sampunu
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 18, 15:23)
na jo,o as kiekviena diena i pedagogini keliauju, tik daba dukra apsirgo.tai jei gali pagriebk man levandu su purkstuvu
kadangi KN pirmadieniais nedirba, tai nieko nesigaus antradienį turbūt nevažiuosiu, tai nebent trečiadienį na susirašysim až kitą savaitę, jei tau dar reikės...
Katuti, dėkui, bandysiu kitą sykį daugiau citrinos spaust arba mažiau virt
Aš už Nvey, nes ji labai gerai drėkina odą. Nesakau, kad Hauschka ją sausina Tiesiog Nvey malonesnė (skystesnė, lengviau tepasi) ir spalvų pasirinkimas platesnis. Nors abiejų gamintojų pudros puikiai prisitaiko prie odos spalvos ir net nesimato, kad kas tepta būtų.
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 16:28)
dabar blaskausi del pudru-Nvey ar Hauskos???
Aš už Nvey, nes ji labai gerai drėkina odą. Nesakau, kad Hauschka ją sausina Tiesiog Nvey malonesnė (skystesnė, lengviau tepasi) ir spalvų pasirinkimas platesnis. Nors abiejų gamintojų pudros puikiai prisitaiko prie odos spalvos ir net nesimato, kad kas tepta būtų.
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 18, 15:34)
juk visi skirtingu firmu
o ka as kalta, kad SM prisiskaiciau ir visu noriu, ir taip jau nuo 6 tris isbraukiau, liko tik 3 cia jus mane uzkerejote, raganaites padekit bent jau patardamos, ar gerus, eko issirinkau
Mirtini argumentai
šampūnai tai geri man atrodo Svarbiausia, kad tiktų Gali sąrašą dar patrumpinti, laukdama ir kalėdinių nuolaidų, neabejoju, kad kam dabar netaiko, vėliau gali pritaikyti Tikimybė tokia yra
QUOTE(katutis @ 2009 11 18, 15:32)
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 11 18, 15:34)
Kvapas silpnesnis nei pvz kokoso iš KN. Man asmeniškai per intensyvus tas kvapas iš KN.
Ačiū, bandysiu dar uostyti, man saldumas patinka
QUOTE(katutis @ 2009 11 18, 16:34)
koks shippingas, ar registruotu paštu siunčia, per kiek laiko pristato?
as tem kraste gyvenu, tai man siuncia nemokamai gaunu per 2 dienas.
paziurejau, kad siuncia i dauguma europos saliu kainos svyruoja nuo 15 iki 20 EUR
i Lietuva tikriausiai dar nesiunte, tai nera itraukta i sarasa. tai cia tokios kainos jei siuncia paprastu pastu.
o dar siuncia GLS express pastu, tai pvz i Vokietija, Uk 6EUR, o jei uzsisakai uz daugiau nei 80 EUR - nemokamai.
Kaledoms griztu i Vilniu, tai jei kas labai domina galeciau parvezti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 18, 16:36)
Katuti, dėkui, bandysiu kitą sykį daugiau citrinos spaust arba mažiau virt
aciu, dabar tikrai apsisprendziau.gal paminesite,kur jas gyvai apziureti ir nusipirkti, nes ziurejau internetu, tai sunkoka del atspalvio apsispresti
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 18, 16:39)
Mirtini argumentai
šampūnai tai geri man atrodo Svarbiausia, kad tiktų Gali sąrašą dar patrumpinti, laukdama ir kalėdinių nuolaidų, neabejoju, kad kam dabar netaiko, vėliau gali pritaikyti Tikimybė tokia yra
zinoma argumentai mirtini
jei anksciau plaukams tiko visokios xemijos, kaip gali sie geruliukai netikti?
o del nuolaidu, aciu uz patarima, reiskia kol kas tik ozkos bus