Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(Olesta @ 2009 12 05, 09:40)
nu tikras SOS, gedulingų pietų trims tortams reikalingas „papuošimas“ - gal turit ką pasiūlyti  g.gif

va radau tokius
user posted image
user posted image
user posted image
cia gelytes kitokios spalvos uzdet ir manau visai liuks ideja
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 05 gruodžio 2009 - 12:08
QUOTE(Olesta @ 2009 12 05, 11:40)
nu tikras SOS, gedulingų pietų trims tortams reikalingas „papuošimas“ - gal turit ką pasiūlyti  g.gif

Tu paklausei, ir visos kaip ir supratom, ko reikia.. bet pasakykit, kodėl kai gedulingi pietūs, tai jau tas tortas irgi turi būti persunktas liūdesiu.. unsure.gif gal sulietas ašaromis.. na baibokų gal nereikią, bet gėlės visur tinka...

kutvela, tooookių nuostabių tortų suradai wub.gif jamu ir aš wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kutvela @ 2009 12 05, 13:58)

man šitas tortas labai gražus ir labai simboliškas.. trapus toks atrodo, aštrus iki skausmo gali būti.. kaip ir pats artimo žmogaus netekimas...
Atsakyti
AČIŪ MERGINOS 4u.gif
Atsakyti
Labos, reikia ir man pagalbos 4u.gif Susiruosem svesti kolegos gimtadieni, mintis jau buvo sugalvota ir pradeta igyvendinti, ir staiga sugalvojo, kad reikia dar prijungti viena gimtadieni doh.gif Taigi - megina ir vaikinas. Vaikinui buvo sugalvota nulipdyti zmogeliuka (jau padarytas) sportininka, ir ivairiu sportiniu reikmenu salia padeti. Kaip dabar ikomponuoti salia minti merginai blink.gif Pacios merginos tikrai nenulipdysiu, neturesiu laiko, o nakti tikrai nesedesiu schmoll.gif Tad reikia kuo paprasciau viska blush2.gif Gal ideju kokiu turite? Beje, tortas numatytas staciakampis, ir apvalus nedidukas gali buti panaudotas dar rolleyes.gif Please, ideju suteikit, o gal net paveiksliuka rasit koki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 12 07, 10:49)
Labos, reikia ir man pagalbos  4u.gif Susiruosem svesti kolegos gimtadieni, mintis jau buvo sugalvota ir pradeta igyvendinti, ir staiga sugalvojo, kad reikia dar prijungti viena gimtadieni  doh.gif Taigi - megina ir vaikinas. Vaikinui buvo sugalvota nulipdyti zmogeliuka (jau padarytas) sportininka, ir ivairiu sportiniu reikmenu salia padeti. Kaip dabar ikomponuoti salia minti merginai  blink.gif Pacios merginos tikrai nenulipdysiu, neturesiu laiko, o nakti tikrai nesedesiu  schmoll.gif Tad reikia kuo paprasciau viska  blush2.gif Gal ideju kokiu turite? Beje, tortas numatytas staciakampis, ir apvalus nedidukas gali buti panaudotas dar  rolleyes.gif Please, ideju suteikit, o gal net paveiksliuka rasit koki  ax.gif

na jei sportininkas su reikmenimis jau yra,, tai jam betrūksta arba šokėjos su burbulais arba žavios damos tribūnoje: imi stačiakampį, darai iš jo futbolo ar krepšinio aikštę, o antras aukštukas merginai, iš šokolado ar ko kito padaryk bortelį ir merginą mojančią kaip iš balkono tongue.gif nu va jau visas tortas sporto halė lotuliukas.gif
Atsakyti
Labos, reikia ir man pagalbos  4u.gif Susiruosem svesti kolegos gimtadieni, mintis jau buvo sugalvota ir pradeta igyvendinti, ir staiga sugalvojo, kad reikia dar prijungti viena gimtadieni  doh.gif Taigi - megina ir vaikinas. Vaikinui buvo sugalvota nulipdyti zmogeliuka (jau padarytas) sportininka, ir ivairiu sportiniu reikmenu salia padeti. Kaip dabar ikomponuoti salia minti merginai  blink.gif Pacios merginos tikrai nenulipdysiu, neturesiu laiko, o nakti tikrai nesedesiu  schmoll.gif Tad reikia kuo paprasciau viska  blush2.gif Gal ideju kokiu turite? Beje, tortas numatytas staciakampis, ir apvalus nedidukas gali buti panaudotas dar  rolleyes.gif Please, ideju suteikit, o gal net paveiksliuka rasit koki  ax.gif

Tai gal dėk ant to kvadratinio vaikiną su jo visais reikmenimis ir mažesnį apvalų tortuką ant viršaus, kurį mergaitiškai papuošt: Gėlėm, karoliais, kurpaite, ar dar kuo nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 07, 10:54)
na jei sportininkas su reikmenimis jau yra,, tai jam betrūksta arba šokėjos su burbulais arba žavios damos tribūnoje: imi stačiakampį, darai iš jo futbolo ar krepšinio aikštę, o antras aukštukas merginai, iš šokolado ar ko kito padaryk bortelį ir merginą mojančią kaip iš balkono  tongue.gif  nu va jau visas tortas sporto halė  lotuliukas.gif

Na, ideja super, bet kaip sakiau merginos nelipdysiu, tektu nakti sedeti, o as kazkaip nenoriu blush2.gif Reikia jau poryt, tad siandien tureciau viska padaryti, nezinau, nezinau... doh.gif

QUOTE(Vikucce @ 2009 12 07, 10:56)
Tai gal dėk ant to kvadratinio vaikiną su jo visais reikmenimis ir mažesnį apvalų tortuką ant viršaus, kurį mergaitiškai papuošt: Gėlėm, karoliais, kurpaite, ar dar kuo nors g.gif

Jauciu kazka panasaus ir darysiu. Tik ne dviauksti, pjausiu per puse ta staciakampi tikriausiai. Tik man be rysio truputi atrodo, cia vienas sportinis tortas, o kitas su gelytem. Kazkaip visai nesusije tortai doh.gif Bet nieko nesugalvoju kitaip verysad.gif
Atsakyti
Merginos....SOSO SOSO
As vel cia.

Man vel figureliu reikia doh.gif Mergaites sokejos, mazos mergaites ir berno ant keturacio, arba bent keturacio
Atsakyti

va koki radau, cia nesportininkas, ale gal kokia mintis kils
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 07 gruodžio 2009 - 14:37
kutvela, ale kokiu tu geriu randi thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Labai grazus, tai net nezinau, kaip as cia galu gale padarysiu. Asseni man dar visokiu ideju prisake, dar sitas wub.gif Nu ka nors sugalvosiu, blogiausiu atveju bus bent juoko kolegoms blush2.gif, o kitiems ir nerodysiu tada rolleyes.gif
Paskutini ir as buvau radusi, ir nuziurejau kaip lengvai ir paprastai kuprine padaryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 07 gruodžio 2009 - 14:40
QUOTE(Asseni @ 2009 12 07, 13:55)
Merginos....SOSO SOSO
As vel cia.
Man vel figureliu reikia doh.gif Mergaites sokejos, mazos mergaites ir berno ant keturacio, arba bent keturacio

user posted image

Papildyta:
nuemus sparnelius ir karunas bus maza mergyte
user posted image

user posted image
user posted image

Papildyta:
gal tokia sokeja tiktu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti