Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

Gal turit minciu koks tortas svociai tiktu???
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 11 27, 16:54)
Gal turit minciu koks tortas svociai tiktu???

stačiakampis su skyle šampanui 4u.gif
Atsakyti
Va , tokiam padaryk skylę kampe , liuks bus thumbup.gif ...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na jus cia gera temuke sugalvojot thumbup.gif Kreipiuosi as i jus taip pat pagalbos.Kitam savaitgaliui reikia pagaminti tortuka 13 metu vaikinukui.Jokiu ideju vaikinuko tetis nedave.Gal jus galit mestelt kokia ideja.Nes kazkaip nesinori ant torto deti masinytes ar meskiukus blush2.gif
Atsakyti
futbolo kamuolys ar krepšinio, žiūrint kuo domisi g.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kokį pvz turit tortui, kur būtų mašinų trasa (kelias), galėtų būti ir su mašinom, bet kad neatrodytų vaikiškas g.gif
Atsakyti
Nezinau cia ilindau ar ne bet, gal kuri is jusu turit issisaugojus pamokele kaip daryti aukstakulni bateli? verysad.gif
Kazkur buvo,lyg Cipciuko pamokele su nuotraukomis? bet nesu tikra. Neberandu jos verysad.gif O kur turejau sablona,issikirpau ir niekaip as jo nesudedu,2 detales tinka,o tokia staciakampe detale net nezinau kur deti.niekur ji man netinka, gal kas padesit man unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Senbuve @ 2009 11 29, 21:36)
Sveikos,
gal kokį pvz turit tortui, kur būtų mašinų trasa (kelias), galėtų būti ir su mašinom, bet kad neatrodytų vaikiškas  g.gif

gal duos minciu ?
http://www.stefanita...Cake-783106.jpg
http://farm2.static....c26f930.jpg?v=0
http://media.cakecen...life_cake_2.jpg
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2009 11 30, 19:17)
Nezinau cia ilindau ar ne bet,  gal kuri is jusu turit issisaugojus pamokele kaip daryti aukstakulni bateli?  verysad.gif
Kazkur buvo,lyg Cipciuko pamokele su nuotraukomis? bet nesu tikra. Neberandu jos  verysad.gif O kur turejau sablona,issikirpau ir niekaip as jo nesudedu,2 detales tinka,o tokia staciakampe detale net nezinau kur deti.niekur ji man netinka, gal kas padesit man  unsure.gif

Apie batelio darymą turiu išsisaugojus pora Cipciuko paaiškinimų pirmas ir antras, va čia yra fotoreportažas mirksiukas.gif Bet jau turbūt ryyyyškiai per vėlai aš čia unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Aciu , as vkr radau visas 3 jusu duotas nuorodas, pgl pirma as issikirpau dalis bet nesusiprotejau kaip jas surinkti,tai galu gale pasiemiau savo pacios bateli,nufotografavau jo pada ,isikeliau i kompa,sumazinus atsispauzdinau ir pasikoregavau pgl save ,o kaip seksis klijuot nzn lotuliukas.gif .
Beja torto man reiks po menesio,tai turiu laiko eksperimentam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 27, 19:54)

nu man šitas tortas tai sakyčiau UNDINEI skirtas.. matau aš jį jau kelintą kartą, ir vis ta pati mintis šauna - marių dugnas.. bangos, liepsnos kažkokios.. laugh.gif
Atsakyti
SOS SOS SOS SOS SOS..........................

Mergaiciai

Skubiai reikia ideju, net gal ne ideju o pavyzdziu, as nieko neradau

Tema rojus ir pragaras...... angelai ir demonai
Atsakyti
radau tik toki blush2.gif jei pridetum apacioj koki velnia, o virsu darytum debesis ir su angeliukais gal visai nieko ziuretus? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 02 gruodžio 2009 - 14:12