Kažkas tipo tai ? ...bet tai kaip jis atrodys visas toks , kaip tas apatinis ....
man irgi nei sis nei tas, o va uzsimane, 5kg klostuoto puosto rozemis kiek supratau ruosia staigmena vestuviu vakarienei, tevuai atvaziave uzsakinejo, jetau iki smulkmenu derejos
arba ant kiekvieno mesti po kloestę ir pilnai paslėpti, arba nuo viršaus štai tokiu principu visą tortą apieti, tuoj paieškosiu dar
čia ne tai, ko tau reikia, bet pats pricipas klostės apsukimo galėtų būti panašus, nebūtina gi kad kristų kaip šifonas
čia tik apatinis aukštas, bet niekas nedraudžia ir kitus taip nuleisti
nu va gal kažkas panašaus, ko ieškai
o va prašom visa vestuvinė suknia
nu va ir šita idėja viršutinio torto tikrai gražu, viena klostė į kairę, kita į dešinę, kaip jaunųjų valsas
čia ne tai, ko tau reikia, bet pats pricipas klostės apsukimo galėtų būti panašus, nebūtina gi kad kristų kaip šifonas
čia tik apatinis aukštas, bet niekas nedraudžia ir kitus taip nuleisti
nu va gal kažkas panašaus, ko ieškai
o va prašom visa vestuvinė suknia
nu va ir šita idėja viršutinio torto tikrai gražu, viena klostė į kairę, kita į dešinę, kaip jaunųjų valsas
aciu mergaites, nu tikrai buvau kazkur radus, bet ziopla galva neissisaugojau, o dabar galiu rankas iki alkuniu nusigrauzt kai reikia neberandu
Nu ir aš dar kelias mestelsiu, ale gali būt jums matytos
šitos yra ir daugiau fotkių
šitos yra ir daugiau fotkių
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 23, 10:35)
Tas kaciukas man visai nieko,ale kaip man issipjaut graziai
Bandziau daryti panasu tortuka,tai kaciuka piesiau ant popieriaus po to ant kardono ir pjausciau su peiliu
http://s213.photobuc...=Picture153.jpg