Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

Asseni, man kažkodėl norėtųsi diplomo amžinam studentui smile.gif ar tai kokį užrašą užrašyti,kad "diplomas už amžinas studijas" ar pan, arba užrašyti viską kaip ir turi būti,tik diplomo gavimo datą kokią 2020 m blush2.gif
Atsakyti
Merginos turiu klausimuka.
Pagaminau torciuka "Seklycia" jis trapus ir lakstai nelygus buna, o pertepimas yra karamele su sviestu ir truputis uogienes g.gif Darysiu undinele, lele mazoji uzsakove jau atnese, bet nezinau kuo geriau butu dengti, meginau MMG, man ji labai jau saldi pasirode ir nelabai patiko, nes po keliu dienu labai suketeja+labai sunki mase. ( net gelyciu is likucio nepasigaminau)
Gal galite patarti, kuom geriau butu dengti. Gal turite minciu g.gif
Tortas kol kas sala, nes labai trapus ir krastai trapŪs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 14 kovo 2010 - 23:44
Stosiu ir apginsiu MMG, jei sukietėjo, vadinasi nepakankamai sandariai buvo užsukta, o ir mikrobangėje galima atsišildyti, atsiminkyti ir puikiausiai pasigaminti papuošimų.... jei per saldu, tada verdant sirupą reikia įdėti citrinos rūgštelės ir mėgiamų kvapų.....visos cukrinės masės nenaudojamos kietėja...
Atsakyti
Greiciausiai nesandariai uzsukau maisiuka doh.gif , na tai kol neismeciau mikrobangeje pameginsiu atsildyti, bet ko gero labai trumpai reikia sildyti?
Nes liko mases geras kumstis, tai gaila ismesti verysad.gif geriau jau gelyciu prisidarysiu.
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2010 03 15, 09:23)
Greiciausiai nesandariai uzsukau maisiuka  doh.gif , na tai kol neismeciau mikrobangeje pameginsiu atsildyti, bet ko gero labai trumpai reikia sildyti?
Nes liko mases geras kumstis, tai gaila ismesti  verysad.gif  geriau jau gelyciu prisidarysiu.

Aš atšildau ne mikrobangoje, o padedu ant radiatoriaus. Po kokio pusvalandžio jau galima minkyti. Ir visai gerai. Nereikia nieko daugiau pridėt. Aišku jei yra namuose radiatoriai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2010 03 15, 13:21)
Aš atšildau ne mikrobangoje, o padedu ant radiatoriaus. Po kokio pusvalandžio jau galima minkyti. Ir visai gerai. Nereikia nieko daugiau pridėt. Aišku jei yra namuose radiatoriai. biggrin.gif

nu siaip yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2010 03 14, 09:27)
Gal labai neispeiksit, kad ne i tema, bet belandziodami su vyru internete uztikom keleta groziu  bigsmile.gif

Konditeriniai sedevrai

Šie tortai yra garsios rusų konditerės Žanos Zubovos, gyvenančios St. Peterburge smile.gif
Atsakyti
Labai labai reik JŪSŲ pagalbos, neskubiai, bet reik... help.gif Gal kuri galit patart, kaip iš kokios masės padaryti tulpes??? Reik, kad jos būtų neplokščios, o erdvinės, ar kaip čia db pasakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas gali duot pasiulymu papuosti torta 1 gimtadienio proga? blush2.gif
Labai atsiprasau cia tikrai kazkur buvo nuoroda bet kai dabar prireike tai niekaip susrast negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 15, 16:38)
Labai labai reik JŪSŲ pagalbos, neskubiai, bet reik...  help.gif Gal kuri galit patart, kaip iš kokios masės padaryti tulpes??? Reik, kad jos būtų neplokščios, o erdvinės, ar kaip čia db pasakyt  lotuliukas.gif

Aš daryčiau iš pastilažo.
Tulpių lipdymo principas panašus į rožių. Reikia nulipdyti "kamuoliuką", ant kurio paskui klijuojami žiedlapiai. Žiedlapiai daromi lapelio formos.

QUOTE(Juulijaa @ 2010 03 15, 16:45)
Sveiki,
Gal kas gali duot pasiulymu papuosti torta 1 gimtadienio proga? blush2.gif
Labai atsiprasau cia tikrai kazkur buvo nuoroda bet kai dabar prireike tai niekaip susrast negaliu doh.gif

Yra daugybė pvz. Bet reikia konkrečiau žinoti ko norite.
Galima padaryti vienetuko formos tortą su kokiu nors nulipdytu gyvūnėliu, galima daryti siužetinį tortą, kokį gyvūnėlį 2 ar 3 D formos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 15, 18:38)
Labai labai reik JŪSŲ pagalbos, neskubiai, bet reik...  help.gif Gal kuri galit patart, kaip iš kokios masės padaryti tulpes??? Reik, kad jos būtų neplokščios, o erdvinės, ar kaip čia db pasakyt  lotuliukas.gif

ir as tulpiu noriu, meginau darytis bet nepavyko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 15 kovo 2010 - 23:16
QUOTE(Migle79 @ 2010 03 15, 22:15)
Aš daryčiau iš pastilažo.
Tulpių lipdymo principas panašus į rožių. Reikia nulipdyti "kamuoliuką", ant kurio paskui klijuojami žiedlapiai. Žiedlapiai daromi lapelio formos.
Yra daugybė pvz. Bet reikia konkrečiau žinoti ko norite.
Galima padaryti vienetuko formos tortą su kokiu nors nulipdytu gyvūnėliu, galima daryti siužetinį tortą, kokį gyvūnėlį 2 ar 3 D formos ir pan.

Didelis DĖKUI mirksiukas.gif
dabar visi darysim tulpes bigsmile.gif
Atsakyti