Aciu, mergaites
Olesta, parasiau
mergaitės, gal turit minčių uošvio 60, ką nors paprasto, nes tik savam rate būsim, ir tik ne su šokoldu
help!!!gal kas kur uzmate tortu su gaisrinem masinytem
QUOTE(daividija @ 2010 03 09, 12:57)
help!!!gal kas kur uzmate tortu su gaisrinem masinytem
Daividuk, prasom kiek nori
Ar tu tokiu nori su masinytem ant torto?
Dar va sitas man labai patiko (rasi ji is pirmos nuorodos)
QUOTE(mazuliux @ 2010 03 09, 12:14)
Daividuk, prasom
labai aciu,reikia su masiniukais ant virsaus,bet bent jau zinau kaip atrodo
Labas vakaras, kepejeles
labai reikia kokiu nors pavyzdeliu su tortu "knyga" .Geriausiai butu jei puosti butu kokiu beze, ar kremais nes nemegstu dengiamu masiu
aciu
labai reikia kokiu nors pavyzdeliu su tortu "knyga" .Geriausiai butu jei puosti butu kokiu beze, ar kremais nes nemegstu dengiamu masiu
aciu
QUOTE((Ericka) @ 2010 03 10, 18:35)
Labas vakaras, kepejeles
aciu
aciu
graziu knygu yra keliolika psl atgal
mergaites reikia ideju tortukui tema MY little pony, prasau mestelkit ka nors, torto ponio nepadarysiu, ka dar galima sugalvot............ aciu
neramuole,
Šitas man labai patiko
šitas lengvas:
šitie man faini toki
Šitas man labai patiko
šitas lengvas:
šitie man faini toki
o gal tada ir įmestų kas 30metų proga ir velykoms manau ir apie jas galima pradėt galvot
30 metų proga tai manau tiktų puoštas gėlėmis, o pavyzdėlių tai manau tikrai pati rasite temoje
na o Velykom,man gražiausi rasti :
visi pakankamai vaikiški, rimtesniam stalui daryčiau ryškių spalvų, puoštą narcizais
na o Velykom,man gražiausi rasti :
visi pakankamai vaikiški, rimtesniam stalui daryčiau ryškių spalvų, puoštą narcizais
Merginos, gal turite pvz. tortų - namų. Tinka 2 D firmatas, piešinukai, aplikacijos.