Na merginos neeeed help reikia traktoriuko nusižiurejau tokį,bet tai kaip tuos ratus sukonstruoti ? darysiu turbūt meduti,kad lengviau išpjaustyt būtų, tai gal ir ratus išpjaut bendrai ? ir kada maždaug geriau pjaustineti tą formą, antrą diena po sutepimo ?
QUOTE(Grantee @ 2010 03 06, 14:25)
Na merginos neeeed help reikia traktoriuko nusižiurejau tokį,bet tai kaip tuos ratus sukonstruoti ? darysiu turbūt meduti,kad lengviau išpjaustyt būtų, tai gal ir ratus išpjaut bendrai ? ir kada maždaug geriau pjaustineti tą formą, antrą diena po sutepimo ?
ratus gali iskepti mazucius apskritimus,sutepti kaip ir visa torta ir apdengti mase.
O pjaustinet geriau kai sumirksta.
O tai kaip juos prie torto pritvirtint? smeigtukais,ar uzteks mase uždengt ? o sakykit jeigu žolytę iš grietinėlės daryt noriu,bet torta pasiima 4ryte o pateiks ant stalo 5d vakare,tai jau manau iš tos žolės nekas liks,ania?
QUOTE(Grantee @ 2010 03 06, 15:59)
O tai kaip juos prie torto pritvirtint? smeigtukais,ar uzteks mase uždengt ? o sakykit jeigu žolytę iš grietinėlės daryt noriu,bet torta pasiima 4ryte o pateiks ant stalo 5d vakare,tai jau manau iš tos žolės nekas liks,ania?
Turetu ir taip prilipt,mase sudreinkt,bet gali ir smeigtukais prismeigt.
Del grietinines zoles tai nezinau Neturetu jai nieko atsitikt,bet beze zole butu geriau,arba is aisingo.
daividija,dėkui bandysim laimę
vaiduliuke21, man šitie patiko :
vaiduliuke21, man šitie patiko :
QUOTE(Mayfly @ 2010 03 06, 01:47)
Ačiū labai manau tikrai kažką rasiu tinkamo
Reikalingas tortas, kad tiktu gimtadienio ir suzadetuviu proga, gal turit minciu?
QUOTE(gitule @ 2010 03 08, 00:27)
Reikalingas tortas, kad tiktu gimtadienio ir suzadetuviu proga, gal turit minciu?
Daugumoj kaip matai , širdelės ir žiedelis .
....
nu worde turiu labai gražų, bet neatkapstysiu iš kur paėmiau ten labai tiktų parašyk man į az e-paštą, atsiųsiu