Na,mergytes,mestelkit ideju tortukui mergaitei 6 gimtadieniui,nes nezinau ar drambliuka nulipdyt koki ar torta barbe
cia nei drambliukas nei barbe, bet man labai grazus mergaitiskas tortukas
ir dar garfildas
ir dar garfildas
Tas kaciukas man visai nieko,ale kaip man issipjaut graziai
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 23, 10:35)
pasidaryk is popieriaus forma ir apipjauk, man atrodo, kad jis nesudetingas
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 23, 09:35)
Gali šitą pabandyti persipiešti ant popieriaus, o paskui išsipjausi , čia tas pats kačiukas, kaip ant torto buvo.
arba tokį:
Aciu,mergaites,tas kaciukas tikrai man uzstrigo,dabar miegodama sapnavau kaip ji destau Tik kazin kuo juoda spalva pakeist
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 23, 17:08)
Aciu,mergaites,tas kaciukas tikrai man uzstrigo,dabar miegodama sapnavau kaip ji destau Tik kazin kuo juoda spalva pakeist
jeigu kalabi apie akytes ir usus, tai gali keisti juodu sokoladu (ta prasme sokoladiniu roziu mase)
mergaites turiu problema, reikia triju aukstu vestuvinio klostuoto tortuko foto, kierk metu i paieska man kad butu apdengtas klostelemis nemeta, gal galit pagelbet? tortuko reikia siam savaitgaliui jau, prasau mestelkit kokia foto
aciu cypciuk, bet man reikia kad butu kaip suknia pasiputes tortas, zodziu aplink tik klostes, nesimatytu kad tortas lygiai apdengtas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 24, 14:18)
jetau nemoku paaiskint, kai mase ne lygiai apdengi o tik klostemis uzdengi, kazkas panasaus kaip as esu va cia darius
http://public.fotki..../medutis-2.html