Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

Na,mergytes,mestelkit ideju tortukui mergaitei 6 gimtadieniui,nes nezinau ar drambliuka nulipdyt koki ar torta barbe g.gif
Atsakyti
cia nei drambliukas nei barbe, bet man labai grazus mergaitiskas tortukas smile.gif
ir dar garfildas smile.gif
Atsakyti
Tas kaciukas man visai nieko,ale kaip man issipjaut graziai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 23, 10:35)

pasidaryk is popieriaus forma ir apipjauk, man atrodo, kad jis nesudetingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 23, 09:35)

Gali šitą pabandyti persipiešti ant popieriaus, o paskui išsipjausi mirksiukas.gif , čia tas pats kačiukas, kaip ant torto buvo.

user posted image

arba tokį:

user posted image

Atsakyti
Aciu,mergaites,tas kaciukas tikrai man uzstrigo,dabar miegodama sapnavau kaip ji destau lotuliukas.gif Tik kazin kuo juoda spalva pakeist g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 23, 17:08)
Aciu,mergaites,tas kaciukas tikrai man uzstrigo,dabar miegodama sapnavau kaip ji destau lotuliukas.gif Tik kazin kuo juoda spalva pakeist g.gif

jeigu kalabi apie akytes ir usus, tai gali keisti juodu sokoladu (ta prasme sokoladiniu roziu mase) wink.gif
Atsakyti
mergaites turiu problema, reikia triju aukstu vestuvinio klostuoto tortuko foto, kierk metu i paieska man kad butu apdengtas klostelemis nemeta, gal galit pagelbet? tortuko reikia siam savaitgaliui jau, prasau mestelkit kokia foto 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
aciu cypciuk, bet man reikia kad butu kaip suknia pasiputes tortas, zodziu aplink tik klostes, nesimatytu kad tortas lygiai apdengtas doh.gif
Atsakyti
user posted image

Nesuprantu , ko tu nori .... blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 lapkričio 2009 - 13:19
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 24, 14:18)
user posted image
Nesuprantu , ko tu nori .... blink.gif  unsure.gif

jetau nemoku paaiskint, kai mase ne lygiai apdengi o tik klostemis uzdengi, kazkas panasaus kaip as esu va cia darius

http://public.fotki..../medutis-2.html
Atsakyti