Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

imk ir lipdyk tuos žmogeliukus, viskas ten gausis wink.gif aš vis ką nors bandau, nors mano rankos tai tikrai kreivos ir aš tikrai ne lipdytoja, bet vis gi gaunasi smile.gif)
Atsakyti
deja nuotraukos didelės nuorodą pasižiūrėk

user posted image

kiti nešvankūs blush2.gif
Atsakyti
Olesta...šitas super,bet reikia tik apie 2 kg torto,tai nemanau ,kad išeis......bet aciu uz nuorodas,jau daugmaž turiu galvoj vaizda,ka darysiu...o kas gausis-dievas žino.... lotuliukas.gif

ačiu visoms mergaitems už pagalba...... 4u.gif
Atsakyti
2 kg lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikutes,gal kuri gali mestelt tortuka-eziuka.Noriu padaryt suneliui i darzeli,eziuku grupei. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2010 03 02, 18:07)
Sveikutes,gal kuri gali mestelt tortuka-eziuka.Noriu padaryt suneliui i darzeli,eziuku grupei. mirksiukas.gif

ežiukai
Atsakyti
Negaliu rasti,kaip Napoleona papuosti vyriskai ir kad kuo maziau priedu ant virsaus g.gif cia tokie norai ax.gif

Beslampinejant radauSI PUSLAPI ...Cypciuko tortu radau aiskiai sociai...Meian dar atrodo... g.gif ZIURETI,KUR FOTO..Tortu ivairove,bet kad dauguma svetimi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiga: 02 kovo 2010 - 19:49
QUOTE(emiga @ 2010 03 02, 19:41)

Beslampinejant radauSI PUSLAPI ...Cypciuko tortu radau aiskiai sociai...Meian dar atrodo... g.gif ZIURETI,KUR FOTO..Tortu ivairove,bet kad dauguma svetimi  g.gif

Cia tai geras blink.gif , radau torta kuris buvo uzsakytas dukters krikstynoms (Mazoji Ragaine) , kazkada buvau idejus i SM, matyt is cia visus ir padare copy-paste blink.gif
Papildyta:
Idomu ar butu imanoma reikalaut, kad isimtu is galerijos ne savo darytus darbus, motyvuojant plagijavimu ar dar kuo nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(emiga @ 2010 03 02, 17:41)
Negaliu rasti,kaip Napoleona papuosti vyriskai ir kad kuo maziau priedu ant virsaus  g.gif cia tokie norai  ax.gif
Beslampinejant radauSI PUSLAPI ...Cypciuko tortu radau aiskiai sociai...Meian dar atrodo... g.gif ZIURETI,KUR FOTO..Tortu ivairove,bet kad dauguma svetimi  g.gif

Savo kelis radau,Asseni,RiMami..nesupratu biski,net vardas prie nuotraukos parasytas,vistiek ideta...ar cia kaip kazkokios kepejos tortai g.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 03 02, 20:07)
Savo kelis radau,Asseni,RiMami..nesupratu biski,net vardas prie nuotraukos parasytas,vistiek ideta...ar cia kaip kazkokios kepejos tortai g.gif

As taip supratau, kad sita moteriske siulo "savo" tortus Danijoje. Yra parasyti imanomi tortai ir duoti pavyzdziai
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2010 03 02, 19:24)
As taip supratau, kad sita moteriske siulo "savo" tortus Danijoje. Yra parasyti imanomi tortai ir duoti pavyzdziai

tai turbut taip g.gif as atsivertus nesupratau-galvojau merginos buriu persimete i Danija tortu kept biggrin.gif
Atsakyti
nu čia bajeris.... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti