imk ir lipdyk tuos žmogeliukus, viskas ten gausis aš vis ką nors bandau, nors mano rankos tai tikrai kreivos ir aš tikrai ne lipdytoja, bet vis gi gaunasi )
Olesta...šitas super,bet reikia tik apie 2 kg torto,tai nemanau ,kad išeis......bet aciu uz nuorodas,jau daugmaž turiu galvoj vaizda,ka darysiu...o kas gausis-dievas žino....
ačiu visoms mergaitems už pagalba......
ačiu visoms mergaitems už pagalba......
2 kg
Sveikutes,gal kuri gali mestelt tortuka-eziuka.Noriu padaryt suneliui i darzeli,eziuku grupei.
QUOTE(talita @ 2010 03 02, 18:07)
Sveikutes,gal kuri gali mestelt tortuka-eziuka.Noriu padaryt suneliui i darzeli,eziuku grupei.
ežiukai
QUOTE(emiga @ 2010 03 02, 19:41)
Beslampinejant radauSI PUSLAPI ...Cypciuko tortu radau aiskiai sociai...Meian dar atrodo... ZIURETI,KUR FOTO..Tortu ivairove,bet kad dauguma svetimi
Cia tai geras , radau torta kuris buvo uzsakytas dukters krikstynoms (Mazoji Ragaine) , kazkada buvau idejus i SM, matyt is cia visus ir padare copy-paste
Papildyta:
Idomu ar butu imanoma reikalaut, kad isimtu is galerijos ne savo darytus darbus, motyvuojant plagijavimu ar dar kuo nors
QUOTE(emiga @ 2010 03 02, 17:41)
Negaliu rasti,kaip Napoleona papuosti vyriskai ir kad kuo maziau priedu ant virsaus cia tokie norai
Beslampinejant radauSI PUSLAPI ...Cypciuko tortu radau aiskiai sociai...Meian dar atrodo... ZIURETI,KUR FOTO..Tortu ivairove,bet kad dauguma svetimi
Savo kelis radau,Asseni,RiMami..nesupratu biski,net vardas prie nuotraukos parasytas,vistiek ideta...ar cia kaip kazkokios kepejos tortai
QUOTE(daividija @ 2010 03 02, 20:07)
Savo kelis radau,Asseni,RiMami..nesupratu biski,net vardas prie nuotraukos parasytas,vistiek ideta...ar cia kaip kazkokios kepejos tortai
As taip supratau, kad sita moteriske siulo "savo" tortus Danijoje. Yra parasyti imanomi tortai ir duoti pavyzdziai
QUOTE(Beautiful Life @ 2010 03 02, 19:24)
As taip supratau, kad sita moteriske siulo "savo" tortus Danijoje. Yra parasyti imanomi tortai ir duoti pavyzdziai
tai turbut taip as atsivertus nesupratau-galvojau merginos buriu persimete i Danija tortu kept
nu čia bajeris....