Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

user posted image

Atsakyti
Reikia ir man pagalbos doh.gif

Sestadieni draugo automobiliu serviso oficialus atidarymas. Koki torta kept? g.gif Masinos nenoriu, padangos jau irgi nusibodo unsure.gif
Atsakyti
merginos, aciu labai uz idejas, dar kol kas neradau ko noretusi, va pagalvojau, gal matet kur nifertiti torta arba su nifertiti
Atsakyti
Reikia torčiuko metukų mergaitei su katyte, gal turit idėjų, su katinu ant siūlų kamuolio nesinori g.gif
Atsakyti
Sveikos,

atlekiu ir as del pagalbos.. nezinau jau i kuria tema geriau, tad sorry jei nevisai taikliai papuolus busiu.

Pamenu buvo Meian idejus 'taisykles' kaip kompnuot dviaukscius tortus. Pirma karta gavau toki uzsakyma ir nebezinau kaip cia teisingiau ir kad grazu proporcinga butu.
Ir dar noriu paklaust, kazin galiu det ant pirmo auksto, kuris bus grietinele su sluoksniu zele, det juoda miska? Nesusmegs jis per ilga kelione? Vaziuos i Anglija jis.. ir kazin ar nebus vysniom per ilga tokia kelione, nepagaus rugimo? ir ko gero geriau dengt mase, nei grietinele puost, 'saugiau' butu.

aciu 4u.gif
Atsakyti
nu čia labai maža foto, bet

user posted image

user posted image

lygiai taip pat gali katinukas tupėti

user posted image

o benaršydama Cipciukui įdomų žuvelioką radau
user posted image

user posted image

user posted image

čia yra labai daug vaikiškų vienetuklų, pasodinus katinuką, labai būtų gražu irgi
daug foto

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Čia keletas mano tortu su katiniukais...
user posted image
user posted image
user posted image

gal pravers..... ax.gif
Atsakyti
Dėkui, mergitės, thumbup.gif katinukai bigsmile.gif
Atsakyti
Čia netyčia užtikau autorinių darbų, gal kažkam pravers tortukai
Atsakyti
va čia tikrai Valerijonų reikia, o dar turint omenyje, kad tai VYRO rankų darbas blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Laba mergaites mirksiukas.gif
Siais metais Sv. velykos ta pacia diena kaip ir vyro gimtadienis. Gal galetumet patart koks vienas tortas tiktu siom dviem progom g.gif , pas mane minciu apskritas nulis doh.gif , o dvieju tortu nesinori daryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2010 02 28, 19:43)
Laba mergaites  mirksiukas.gif
Siais metais Sv. velykos ta pacia diena kaip ir vyro gimtadienis. Gal galetumet patart koks vienas tortas tiktu siom dviem progom  g.gif , pas mane minciu apskritas nulis  doh.gif , o dvieju tortu nesinori daryt  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dovanok, bet kilo labai nedora mintis antikrikščioniško torto idėjai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vyras ir kiaušiniai suderinami dalykai blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti