aš tai vyrui dariau su keletą gėlyčių ir staltiese šone. man gražiai atrodė. ir joks ne teminis buvo
man va grazu,aisku spalva sgalima pakeist
QUOTE(eglejk @ 2010 02 17, 14:35)
Mergaites, reikia apvalaus torto, papuosto solidziai, tortas vyrui 30-mecio proga.
teminio nenori, sake papuost kaip nors solidziai.
Gal kas turit kokiu minciu???
teminio nenori, sake papuost kaip nors solidziai.
Gal kas turit kokiu minciu???
marškinukai pakankamai solidu, nu bet ir noras, pirma mintis, karsto forma 30 metis o jau TOKS solidus, kaip tik kokius papukus pasiimtų ant bajerio pakutenti, ar šikniuką su stringais, o čia
buvau kazkada ikelus sita puslapiuka, tik neilgai jis veike
dabar vel atsigavo, keletas yra dzentelmenisku gal kokiu ideju atrasit papuosimai
dabar vel atsigavo, keletas yra dzentelmenisku gal kokiu ideju atrasit papuosimai
Mergaicia, padekit mintimis.
tortas Napoleonas. Jubilejus, 30 metu, moteriske
Kaip papuost. Tik nedengimas mase, bu mase ir napoleonas tai man du nesuderinamieji
Kaip papuost. Tik nedengimas mase, bu mase ir napoleonas tai man du nesuderinamieji
QUOTE(Asseni @ 2010 02 20, 16:09)
bezas su kvietkom , daugiau niekas nešauna į galvą
QUOTE(Olesta @ 2010 02 20, 16:40)
bezas su kvietkom , daugiau niekas nešauna į galvą
Oj, ne
Apie beze net bijau pagalvot. Bu man jos uzteko per Kaledas, kai sugadinau 14 kiausu. Tai buvo pirma karta, kai nesigavo, bet daba net pagalvot bijau apie ja
QUOTE(Asseni @ 2010 02 20, 15:09)
Napoleonui labiausiai tiktu sviestinio kremo puosimai (Sarlot kremas). Gelytes ir lapelius taip pat galima is sviestinio daryt - youtube pilna vaizdu kaip padaryt su buttercream'u
gėlytes pakeitus
QUOTE(Lion @ 2010 02 20, 22:35)
Napoleonui labiausiai tiktu sviestinio kremo puosimai (Sarlot kremas). Gelytes ir lapelius taip pat galima is sviestinio daryt - youtube pilna vaizdu kaip padaryt su buttercream'u
Gal sviestinis kremas ir tiktu. Bet man jis nevalgomas.
QUOTE(Asseni @ 2010 02 20, 16:09)
Tik nedengimas mase, bu mase ir napoleonas tai man du nesuderinamieji
O aš dengiau mase , visai normaliai buvo ir gražiai atrodė . O su kremu man kaip tik atrodo labai jau riebu , bet čia tik mano nuomonė