Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

aš tai vyrui dariau su keletą gėlyčių ir staltiese šone. man gražiai atrodė. ir joks ne teminis buvo
Atsakyti
man va grazu,aisku spalva sgalima pakeist
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 02 17, 14:35)
Mergaites,  reikia apvalaus torto, papuosto solidziai, tortas vyrui 30-mecio proga.
teminio nenori, sake papuost kaip nors solidziai.
Gal kas turit kokiu minciu???  4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
marškinukai pakankamai solidu, nu bet ir noras, pirma mintis, karsto forma lotuliukas.gif 30 metis o jau TOKS solidus, kaip tik kokius papukus pasiimtų ant bajerio pakutenti, ar šikniuką su stringais, o čia unsure.gif
Atsakyti
buvau kazkada ikelus sita puslapiuka, tik neilgai jis veike g.gif
dabar vel atsigavo, keletas yra dzentelmenisku gal kokiu ideju atrasit papuosimai
Atsakyti
Mergaicia, padekit mintimis.

tortas Napoleonas. Jubilejus, 30 metu, moteriske

Kaip papuost. Tik nedengimas mase, bu mase ir napoleonas tai man du nesuderinamieji
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 02 20, 16:09)

Kaip papuost. Tik nedengimas mase, bu mase ir napoleonas tai man du  nesuderinamieji

bezas su kvietkom , daugiau niekas nešauna į galvą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 20, 16:40)
bezas su kvietkom , daugiau niekas nešauna į galvą  blush2.gif

Oj, ne

Apie beze net bijau pagalvot. Bu man jos uzteko per Kaledas, kai sugadinau 14 kiausu. Tai buvo pirma karta, kai nesigavo, bet daba net pagalvot bijau apie ja
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 02 20, 15:09)

Kaip papuost. Tik nedengimas mase, bu mase ir napoleonas tai man du  nesuderinamieji

Napoleonui labiausiai tiktu sviestinio kremo puosimai (Sarlot kremas). Gelytes ir lapelius taip pat galima is sviestinio daryt - youtube pilna vaizdu kaip padaryt su buttercream'u g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

gėlytes pakeitus

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2010 02 20, 22:35)
Napoleonui labiausiai tiktu sviestinio kremo puosimai (Sarlot kremas). Gelytes ir lapelius taip pat galima is sviestinio daryt - youtube pilna vaizdu kaip padaryt su buttercream'u  g.gif

Gal sviestinis kremas ir tiktu. Bet man jis nevalgomas.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 02 20, 16:09)
Tik nedengimas mase, bu mase ir napoleonas tai man du  nesuderinamieji

O aš dengiau mase ax.gif , visai normaliai buvo ir gražiai atrodė blush2.gif . O su kremu man kaip tik atrodo labai jau riebu g.gif , bet čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti