mazuliux, nerealu
Aciu tau
QUOTE(naitas @ 2010 02 09, 09:26)
Hmmm.. gal kas po ranka, po kompu turit minčių apie šokoladinį- trupinininininnininininį torto puošimą?
O tau kokio reikia? Valgomo valgomo, ar "sustro" Va, tokiu paprastu, bet SKANIU radau :
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 02 09, 09:39)
Nera uz ka
O cia Naitui dar
o gal gali kas pasufleruoti, kaip daromi tokie šokoladiniai sušiaušti, subanguoti papuošimai, kas čia ganašas šokoladinis ir bilenk kaip su špatula subanguota, ir tas kur daug aukšyų tortas, ta ruda masė kaip manot spec kažkokiu įrankiu daryta?????
DONRA, aš Tau iš rakandų email parašiau aŪŪŪŪŪ
Ačiū, mazuliux
va va, man šiand nuo tų klausimų galva skauda kaip čia su tuo čikoladu krūčiau ką padaryt
Papildyta:
man va šitas tai toks gražus ir valgomas.. bet jaučiu pasilieku pastudijavimui..
Jėzau Marija.. būtų kas prieš metus pasakęs kad aš TAIP įniksiu į tortus, priedus visokius, tai būčiau davus kepurę prikakot
Ačiū, mazuliux
QUOTE(Olesta @ 2010 02 09, 12:49)
o gal gali kas pasufleruoti, kaip daromi tokie šokoladiniai sušiaušti, subanguoti papuošimai, kas čia ganašas šokoladinis ir bilenk kaip su špatula subanguota, ir tas kur daug aukšyų tortas, ta ruda masė kaip manot spec kažkokiu įrankiu daryta?????
va va, man šiand nuo tų klausimų galva skauda kaip čia su tuo čikoladu krūčiau ką padaryt
Papildyta:
QUOTE(mazuliux @ 2010 02 09, 12:49)
O tau kokio reikia? Valgomo valgomo, ar "sustro" Va, tokiu paprastu, bet SKANIU radau :
man va šitas tai toks gražus ir valgomas.. bet jaučiu pasilieku pastudijavimui..
Jėzau Marija.. būtų kas prieš metus pasakęs kad aš TAIP įniksiu į tortus, priedus visokius, tai būčiau davus kepurę prikakot
QUOTE(Olesta @ 2010 02 09, 09:49)
o gal gali kas pasufleruoti, kaip daromi tokie šokoladiniai sušiaušti, subanguoti papuošimai, kas čia ganašas šokoladinis ir bilenk kaip su špatula subanguota, ir tas kur daug aukšyų tortas, ta ruda masė kaip manot spec kažkokiu įrankiu daryta?????
Na, as manau tikrai belenkaip, nu aisku graziai belenkaip padaryta O naudoti galima tiek ganasa, tiek sokoladini glaju (kur su sviest ar grietinele maisyta). Apie ta keliu aukstu parasyta taip : This chocolate cake is both fun and wonderfully chic. The molding chocolate is designed to resemble ladyfingers. Tai kiek suprantu kazkokiuose molduose padaryta ir tada graziai sudeliota. Bet nesu tikra Bet cia jau darbelio
O siaip youtube pabandyk paieskoti tu bangavimu, as gaila darbe neprieinu ten
SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! REIKIA KUO MARGENIO IR RYSKESNIO TORTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Olesta @ 2010 02 09, 08:49)
o gal gali kas pasufleruoti, kaip daromi tokie šokoladiniai sušiaušti, subanguoti papuošimai, kas čia ganašas šokoladinis ir bilenk kaip su špatula subanguota, ir tas kur daug aukšyų tortas, ta ruda masė kaip manot spec kažkokiu įrankiu daryta?????
Cia gali buti sokoladine dengimo mase,o iskociota spec koceliuku,kaip cia
dar vienas tortas,sita bandysiu padaryt
jei kas gausis
QUOTE(mazuliux @ 2010 02 09, 13:03)
O siaip youtube pabandyk paieskoti tu bangavimu, as gaila darbe neprieinu ten
ne, nu kiekvieną kartą pasijuntu tooookia žiople.. aaaaaamžiais pamirštu tą youtube
QUOTE(daividija @ 2010 02 09, 13:31)
ot lažinuos, padarysi 100x gražesnį LAŽINUOS
Merginos, tema - boulingas. Gal turite kokių įdomių idėjų tortui papuošti? Tortas bus 9 metų vaikui.
QUOTE(Migle79 @ 2010 02 09, 12:04)
Merginos, tema - boulingas. Gal turite kokių įdomių idėjų tortui papuošti? Tortas bus 9 metų vaikui.
Migle, va cia http://images.google...c...sa=N&tab=wi
QUOTE(Olesta @ 2010 02 09, 10:49)
o gal gali kas pasufleruoti, kaip daromi tokie šokoladiniai sušiaušti, subanguoti papuošimai, kas čia ganašas šokoladinis ir bilenk kaip su špatula subanguota, ir tas kur daug aukšyų tortas, ta ruda masė kaip manot spec kažkokiu įrankiu daryta?????
Nežinau ar aš čia "į temą" rašau, bet esu aptikus kaip šokoladinius sukinukus daryt, tik nebandžiau dar, bet gal kam bus įdomu
atrodo taip:
aprašymas (kaip konkrečiai šitam tortui padaryta), ir dar čia žvilgtelkit