Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(Dzanetukas @ 2009 11 19, 08:28)
Labas rytas 4u.gif
Skaitineju temukes jau kokia trecia savaite, pora toruku kepiau. Jusu tortu tobulumui ir groziui nera ribu wub.gif , skaitau temukes isiziojusi  doh.gif Ir kilo dodelis noras paciai kepti, bei puosti, vietoj to, kad pirkti parduotuvinius ax.gif Ir kaip tik siandiena ziuriu temuke, kokios ieskojau thumbup.gif
Arteja mano paneles gimtadienis, ir reikia minties del toruko. Reikalas viskas tame, kad ruosiames daryti du gimtadienius viename. Pusbrolis prisijungia i viena kruva. Vaikams bus po 8 metelius, kaip galima viena tortuka padaryti is karto dviems skirtingoms asmenybems blush2.gif
Galvojau apie toki, kaip po dvieju atskiru tortu varianta.
Ka jus man galite idomasu pasiulyti?
ACIU LABAI aciuks.gif

o man tokia mintis, kepk aštuonetą, viena aštuoniukės pusė vienam vaikui į temą, kita kitam mirksiukas.gif o čia gal užmatysi idėjų mirksiukas.gif labai dėkingas skaičius dviems švenčiantiems 4u.gif
o aš ieškau tetos 50-mečiui idėjos tortui doh.gif

P.S. visai neblogas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 21 lapkričio 2009 - 15:47
QUOTE(Olesta @ 2009 11 21, 15:18)
o man tokia mintis, kepk aštuonetą, viena aštuoniukės pusė vienam vaikui į temą, kita kitam  mirksiukas.gif o čia gal užmatysi idėjų  mirksiukas.gif labai dėkingas skaičius dviems švenčiantiems  4u.gif
o aš ieškau tetos 50-mečiui idėjos tortui  doh.gif

Jo thumbup.gif šitas gražus, tik vietoj meškiukų galima būtų mašiniuką su lėlyte kokia patupdyt g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikucce: 21 lapkričio 2009 - 16:08
QUOTE(Olesta @ 2009 11 21, 15:18)
o aš ieškau tetos 50-mečiui idėjos tortui  doh.gif

Olestai keletas pavyzdžių iš interneto ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
ačiū, radau šį tą įdomaus, tik reikia apvirškinti, ar mano nosiai padaryti....o gal turit ką nors medinių vestuvių proga???
Atsakyti
Ir as ikelsiu kelias, gal kuri pasinaudosit, nes megstat figureles palipdyti, tai pirmas galetu tikti berniukui ir mergaitei, visai nesunkus, kiti tokioms pabuvusioms vestuvems, keletas prikolnu bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal kas nors tiks iš tokių ax.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 11 21, 19:00)
ačiū, radau šį tą įdomaus, tik reikia apvirškinti, ar mano nosiai padaryti....o gal turit ką nors medinių vestuvių proga???

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayfly: 21 lapkričio 2009 - 20:32
kaip fainiai bigsmile.gif AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Srove, bigsmile.gif Ikelei torta, kuris jau pas mane planuose. Jau mazdaug pries menesi pasiuliau toki padaryt, tai ir apsistojom ties jo dizainu

Pradejau rasyt i papuosimus, bet po to prisiminiau, kad yra "SOS" tema.

Gal galit man mestelt tortuku su piratais, man siaip paciu tortuku nelabai ir reikia, pagrinde figureliu. Kazkaip nieko doro neradau pati

Aciuks
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 22, 12:23)
Srove,    bigsmile.gif  Ikelei torta, kuris jau pas mane planuose. Jau mazdaug pries menesi pasiuliau toki padaryt, tai ir apsistojom ties jo dizainu

Nu kazkaip itariu, kad su eziukais, pagal Asseni stiliu man taip sviecia ax.gif 4u.gif
Kelis radau, gal pritaikysi kokia figurele.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 22 lapkričio 2009 - 12:07
Čia yra nemažai žurnaliukų su įvairių figurėlių lipdimu.
Gal ką tinkamo rasit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 22, 11:23)

Gal galit man mestelt tortuku su piratais, man siaip paciu tortuku nelabai ir reikia, pagrinde figureliu. Kazkaip nieko doro neradau pati

Aciuks

Dar keli smile.gif :

user posted image

Piratai:

user posted image

user posted image

Atsakyti