Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(daividija @ 2010 02 04, 16:29)
gal kokiu sexy mergaiciu tortuku turit,tik ne papu ir siknu,o mergikiu laugh.gif

Su deduliu ar be?
Atsakyti
Naitai, gal koki mp3, ar ipod'a sukonstruok g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 02 04, 15:39)
Su deduliu ar be?

gerai ir su deduliu lotuliukas.gif
Atsakyti
daividija, va tokius turiu

user posted image

user posted image
Papildyta:
mergaitess ir man reikia pagalbos, reikia torto simtadieniui, gal turit kokiu pavyzdziu? unsure.gif
Atsakyti
eglejk,labai mazai ko radau,bet gal pagausi kokia minti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 02 04, 18:37)

nu ir kur aš jį mačiau laugh.gif laugh.gif laugh.gif pernai ir aš apturėjau šitą "laimę" doh.gif tai buvo pirmasis į žmones iškeliavęs mano tortas, nes sūnus gi aktyvistas prisižadėjo, kad mama iškeps šimtadieniui doh.gif oj eglejk, kaip aš tave suprantu user posted image jei tektų per naują daryt - tai dabar greičiausiai daryčiau diiiiiidelę knygą rolleyes.gif
Atsakyti
Jo, pritariu, pirmoji mintis šaunanti, tai didžiulė knyga su 100 kažkur įkomponuotu

user posted image

daugiau gražių proginių tortų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 05 vasario 2010 - 08:14
QUOTE(daividija @ 2010 02 04, 14:43)
naitai,paziurek cia

ačiū, Širdele 4u.gif . Graži ta moteris.. tortai tai man nepasiekiami...

padariau skrynią.. tipo lobių.. laukiu solinezanto veido išraiškos scare.gif
Atsakyti
o mums tai nerodai verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 02 05, 01:15)
nu ir kur aš jį mačiau laugh.gif laugh.gif laugh.gif pernai ir aš apturėjau šitą "laimę"  doh.gif tai buvo pirmasis į žmones iškeliavęs mano tortas, nes sūnus gi aktyvistas prisižadėjo, kad mama iškeps šimtadieniui doh.gif oj eglejk, kaip aš tave suprantu  jei tektų per naują daryt - tai dabar greičiausiai daryčiau diiiiiidelę knygą  rolleyes.gif

lotuliukas.gif RiMami,kai radau torta si,iskart mintis kilo,kad kazin ar ne is sm jis lotuliukas.gif Dovanok,kad nepazinau tavojo stiliaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 05, 20:39)
o mums tai nerodai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

rodau rodau..

stai mano KUPARAS cool.gif

user posted image

et, solinezantas nepasirode, bet nors jo mamai patiko .. liepiau pasibarstyt smeliu - trupiniais - kai des ant stalo, kad prikolniau atrodytu..
tai va...
Atsakyti
tai papuošimų tema nebžinai kur randasi ane, tokias lobių skrynias pasislėpus nerodo bash.gif bet klausyk, čia vos atkeliamas lobis, kąąąąąą bigsmile.gif jatus koks jis man prabangus wub.gif
Atsakyti