Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

panos padekite, kaip tas zagagulinas iskringeliuoy baltas, ant virsaus raudona. Su kokiu antgaliu g.gif .
[/quote]
taigi papuošimų senoj temoj buvo jkažkas įdėjęs Youtubo vaizdelį ir kaip ir su kuo 4u.gif aš dariau su 31 antgaliu ir paskui su 3 4u.gif
Atsakyti
OGO!!!!
ACIU, bandysiu kazka pagaminti su saldainiu dezutes ideja thumbup.gif
Atsakyti
va aš kažką išsaugojus gal tik apie tą kraštų puošimą http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
[quote=Olesta,2010 01 20, 10:33]
panos padekite, kaip tas zagagulinas iskringeliuoy baltas, ant virsaus raudona. Su kokiu antgaliu g.gif .
[/quote]
taigi papuošimų senoj temoj buvo jkažkas įdėjęs Youtubo vaizdelį ir kaip ir su kuo 4u.gif aš dariau su 31 antgaliu ir paskui su 3 4u.gif
[/quote]

ale as praziopsojus busiu doh.gif
Atsakyti
o koks cia kremas galetu buti tas raudonas kur zuliaska parodė, o cia?http://www.youtube.com/watch?v=KuD3vYplEgg&feature=fvw kuom tortas galėtų but apteptas?
Atsakyti
tortas tai manau gali būti bezė apteptas. arba aisingas. reik didesnių profių klaust smile.gif aš dar tik mokinė-pirmokė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 01 20, 10:48)
panos padekite, kaip tas zagagulinas iskringeliuoy baltas, ant virsaus raudona. Su kokiu antgaliu  g.gif .

Aš dariau su žvaigždutės antgaliu baltus, o kitus - tiesiog iš popieriaus susukau tūtelę ir skylutę mažą prakirpau. Dariau su aisingu abu.
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 01 20, 22:54)
Aš dariau su žvaigždutės antgaliu baltus, o kitus - tiesiog iš popieriaus susukau tūtelę ir skylutę mažą prakirpau. Dariau su aisingu abu.

aciu, bandysiu praktikuotis ax.gif ir paskui parodysiu savo eksperimentus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas ideju turit kaip galima papuosti torta vyrui 40 metu proga su grietinele? (tortas apvalus, mases ir geliu nenori) g.gif Gal ka nulipdyti galima?
Atsakyti
QUOTE(saule00 @ 2010 01 21, 15:55)
Sveiki 4u.gif
Gal kas ideju turit kaip galima papuosti torta vyrui 40 metu proga su grietinele? (tortas apvalus, mases ir geliu nenori) g.gif Gal ka nulipdyti galima?

Jetus koks sudėtingas atvejis.....gal kažkas panašaus tiktų.......

gal kris kas į akį
Atsakyti
Merginos, labai reikia jūsų pagalbos bigsmile.gif

Reikėtų pvz. tortų, kur šonai papuošti šokoladine juosta.

Atsakyti
visos temos aišku neperžiūrėjau tai galiu kartotis smile.gif

user posted image

user posted image

user posted imageohmy.gif

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted imagefee ( bet idejų reikia visokiu ane? biggrin.gif )

user posted image

user posted image thumbup.gif

Papildyta:
user posted image biggrin.gif

user posted image wub.gif

user posted image scare.gif

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti