panos padekite, kaip tas zagagulinas iskringeliuoy baltas, ant virsaus raudona. Su kokiu antgaliu .
[/quote]
taigi papuošimų senoj temoj buvo jkažkas įdėjęs Youtubo vaizdelį ir kaip ir su kuo aš dariau su 31 antgaliu ir paskui su 3
OGO!!!!
ACIU, bandysiu kazka pagaminti su saldainiu dezutes ideja
ACIU, bandysiu kazka pagaminti su saldainiu dezutes ideja
va aš kažką išsaugojus gal tik apie tą kraštų puošimą http://www.youtube.c...feature=related
[quote=Olesta,2010 01 20, 10:33]
panos padekite, kaip tas zagagulinas iskringeliuoy baltas, ant virsaus raudona. Su kokiu antgaliu .
[/quote]
taigi papuošimų senoj temoj buvo jkažkas įdėjęs Youtubo vaizdelį ir kaip ir su kuo aš dariau su 31 antgaliu ir paskui su 3
[/quote]
ale as praziopsojus busiu
[/quote]
[/quote]
ale as praziopsojus busiu
tortas tai manau gali būti bezė apteptas. arba aisingas. reik didesnių profių klaust aš dar tik mokinė-pirmokė
QUOTE(meduolytee @ 2010 01 20, 10:48)
Aš dariau su žvaigždutės antgaliu baltus, o kitus - tiesiog iš popieriaus susukau tūtelę ir skylutę mažą prakirpau. Dariau su aisingu abu.
QUOTE(neli @ 2010 01 20, 22:54)
Aš dariau su žvaigždutės antgaliu baltus, o kitus - tiesiog iš popieriaus susukau tūtelę ir skylutę mažą prakirpau. Dariau su aisingu abu.
aciu, bandysiu praktikuotis ir paskui parodysiu savo eksperimentus
Sveiki
Gal kas ideju turit kaip galima papuosti torta vyrui 40 metu proga su grietinele? (tortas apvalus, mases ir geliu nenori) Gal ka nulipdyti galima?
Gal kas ideju turit kaip galima papuosti torta vyrui 40 metu proga su grietinele? (tortas apvalus, mases ir geliu nenori) Gal ka nulipdyti galima?
QUOTE(saule00 @ 2010 01 21, 15:55)
Sveiki
Jetus koks sudėtingas atvejis.....gal kažkas panašaus tiktų.......
gal kris kas į akį
Merginos, labai reikia jūsų pagalbos
Reikėtų pvz. tortų, kur šonai papuošti šokoladine juosta.
Reikėtų pvz. tortų, kur šonai papuošti šokoladine juosta.
visos temos aišku neperžiūrėjau tai galiu kartotis
Papildyta:
fee ( bet idejų reikia visokiu ane? )
Papildyta:
Papildyta:
fee ( bet idejų reikia visokiu ane? )
Papildyta: