Dar keli Oksiukui:
man šitas koks gražus manau ne vien vestuvinis gali būt, ten gražiai žiūrėtųs ir skaičiukai
nualpaau, atsikėliau, numiriau ir prisikėliau, jau tos visaginietės tortai tai kažkas nerealaus buvau apie ją girdėjusi, bet niekada neteko matyti eksponatų
RiMami, Tu neįsivaizduoji, kaip laiku man tie paveiksliukai, AČIŪ LABAI
RiMami, Tu neįsivaizduoji, kaip laiku man tie paveiksliukai, AČIŪ LABAI
QUOTE(Olesta @ 2010 01 12, 19:45)
nualpaau, atsikėliau, numiriau ir prisikėliau, jau tos visaginietės tortai tai kažkas nerealaus buvau apie ją girdėjusi, bet niekada neteko matyti eksponatų
Jei galvoji, kad čia ta pati, kur žurnale buvo kartu su mūsiškėm merginom, tai nea Ji vadinas Nesmejana samovaro forume (kukinge Džakonda) - čia jos eksonatai ten dar kita mergina, nu gal irgi visaginietė, nežinau
Cipciuk, nu su jum tai sunkus atvejis daugiau nieko gudro nemačiau o prašnarinau tikrai daug teks atributiką pačiai piešt
mergaites,gal kuri matet kur,torta-kamuoli krepsinio ir kaip ji reiktu formuoti,gal kokiu patarimu turit,buciau labai dekinga
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 01 12, 22:45)
mergaites,gal kuri matet kur,torta-kamuoli krepsinio ir kaip ji reiktu formuoti,gal kokiu patarimu turit,buciau labai dekinga
matos, kad neprašnarinai Miglės nuorodos ten kaip tik buvo o kaip formuoti gal Asseni užsuks patars ką, nes ji pamenu darė tortą-obuolį
žiūrėk čia ir čia.
dar pagooglinau - dirstelk čia
dar ant žolytės kamuolį būt nesunku padaryt, manau, pvz. kaip čia tik krepšinio
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 01 12, 22:45)
Jolka, pažiūrėk čia Gal ką surasi įdomaus.
Sveikutes,gal galite mestelt pavyzdziu vaisiniu tortu,kad virsui butu tipo zele aplieti vaisiai,dekoju
Aciu labai,reiks kazka pakopijuot