Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

Dar keli Oksiukui:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

man šitas koks gražus wub.gif wub.gif wub.gif manau ne vien vestuvinis gali būt, ten gražiai žiūrėtųs ir skaičiukai wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
nualpaau, atsikėliau, numiriau ir prisikėliau, jau tos visaginietės tortai tai kažkas nerealaus blink.gif buvau apie ją girdėjusi, bet niekada neteko matyti eksponatų blink.gif

RiMami, Tu neįsivaizduoji, kaip laiku man tie paveiksliukai, AČIŪ LABAI 4u.gif
Atsakyti
MERGINOS........MAJORAS ..... lėktuvai , atributika , bosas .....va ko reikia blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 12, 19:45)
nualpaau, atsikėliau, numiriau ir prisikėliau, jau tos visaginietės tortai tai kažkas nerealaus  blink.gif  buvau apie ją girdėjusi, bet niekada neteko matyti eksponatų  blink.gif

Jei galvoji, kad čia ta pati, kur žurnale buvo kartu su mūsiškėm merginom, tai nea schmoll.gif Ji vadinas Nesmejana samovaro forume (kukinge Džakonda) - čia jos eksonatai laugh.gif ten dar kita mergina, nu gal irgi visaginietė, nežinau lotuliukas.gif

Cipciuk, nu su jum tai sunkus atvejis doh.gif daugiau nieko gudro nemačiau verysad.gif o prašnarinau tikrai daug ax.gif teks atributiką pačiai piešt console.gif
Atsakyti
Ne , tai ne nesmejanos ( Olgos ) įdėti čia tortų pavyzdžiai ....jos 2 ar trys iš Visagino yra , šiti kitos smile.gif .
Atsakyti
mergaites,gal kuri matet kur,torta-kamuoli krepsinio ax.gif ir kaip ji reiktu formuoti,gal kokiu patarimu turit,buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 01 12, 22:45)
mergaites,gal kuri matet kur,torta-kamuoli krepsinio ax.gif ir kaip ji reiktu formuoti,gal kokiu patarimu turit,buciau labai dekinga 4u.gif

matos, kad neprašnarinai Miglės nuorodos laugh.gif ten kaip tik buvo mirksiukas.gif o kaip formuoti gal Asseni užsuks patars ką, nes ji pamenu darė tortą-obuolį ax.gif

žiūrėk čia ir čia.

dar pagooglinau - dirstelk čia mirksiukas.gif

dar ant žolytės kamuolį būt nesunku padaryt, manau, pvz. kaip čia tik krepšinio rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 12 sausio 2010 - 23:43
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 01 12, 22:45)

Jolka, pažiūrėk čia Gal ką surasi įdomaus.
Atsakyti
JOLKA999,keletas ideju
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,gal galite mestelt pavyzdziu vaisiniu tortu,kad virsui butu tipo zele aplieti vaisiai,dekoju smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu labai,reiks kazka pakopijuot
Atsakyti