Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

MAN IRGI REIKTU TORTO MEDZIOTOJUI,BET KAIP MATAU,MAN TAI MISIJA NEIMANOMA ax.gif schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dar Asseni dare briedzio galva biggrin.gif
Irgi tiktu medziotojui
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2010 01 11, 19:52)
na cia nelabai grazus tortasi, ale minti galima prigiebt  mirksiukas.gif

Kažkaip panašiai ir įsivaizduoju,tik bijau kad nebūtų taip, jog nesižiūrės.. na laiko dar yra, bandysiu galvoti kažką g.gif Ačiū 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 01 11, 20:04)
MAN IRGI REIKTU TORTO MEDZIOTOJUI,BET KAIP MATAU,MAN TAI MISIJA NEIMANOMA ax.gif  schmoll.gif

Jolka, jeigu galvosi, kad misija neimanoma, tai nekada ir nepadarysi nieko.
Va, paziurek i Olesta, ot pavaro moteriske.

norit pilaites - prasom, norit surio - prasom Jum suri, norit keno seniu salciu padaryt - prasau.
Nieko nera neimanomo, o prisijunge prie musu veliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 11 sausio 2010 - 20:38
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 01 11, 22:04)
MAN IRGI REIKTU TORTO MEDZIOTOJUI,BET KAIP MATAU,MAN TAI MISIJA NEIMANOMA ax.gif  schmoll.gif

pritariu tau o as tai is viso zaliuoke user posted image cia tai man toli grazu ka as cia penkis tortus iskepus sedevru nepridarysiu jauciu reiks apsiribit paprastu tortuliu su geliu puokste as jauciu net tos kulkos nenulipdyciau kur yra ant vieno rotro o ka kalbet apie tuos briedzius user posted image
Atsakyti
blink.gif apie mane šnekat bigsmile.gif

prilipdykit Miglės79 briedžiukų ant ledo (torto dengto baltai, kelios eglutės) bigsmile.gif
Atsakyti
Mergytės ...uvaga uvaga , dėmesio dėmesio . help help .... tortas karininkui , nežinau kokio rango .... unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
rinkčiausi tokiu atveju neutralų unsure.gif
Atsakyti
Mieloji , o kas tas neutralus ? su rožėm ? ....minėjo , kad nori , susijusio su jo profesija .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 12, 09:47)
Mieloji , o kas tas neutralus ? su rožėm ?  ....minėjo , kad nori , susijusio su jo profesija .

cipciuk, tada turesit daryt koki kamufliazini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2010 01 12, 10:08)
cipciuk, tada turesit daryt koki kamufliazini 4u.gif

o jei rangas aukštesnis rolleyes.gif nei kamufliažinė uniforma doh.gif negerai schmoll.gif reikėtų kirbinti, kad tiksliau iškvosti, ko konkrečiai nori, nes čia tokia subtili profesija, kad oj.....brolį turiu laipsniuotą, tai bile ko nepaduosi doh.gif
Atsakyti