Dabar sedžiu,skaitinėju šitą temą ir mąstau, kad labau sunku teminius tortus daryt...sau tai sau, bet va kitam, nežinai nei ko klientas tikisi, nei ko konkrečiai nori, nes kai pasiteirauji ka konkreciau norėtų,tai fražė dažniausia būna, nu kanors tokių spalvų,tokios formos...
Kad ir su tais Simpsonais, turbūt naktį neužmigčiau, kol sugalvočiau ką ir kaip darysiu...
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 06, 01:14)
Dabar sedžiu,skaitinėju šitą temą ir mąstau, kad labau sunku teminius tortus daryt...sau tai sau, bet va kitam, nežinai nei ko klientas tikisi, nei ko konkrečiai nori, nes kai pasiteirauji ka konkreciau norėtų,tai fražė dažniausia būna, nu kanors tokių spalvų,tokios formos...
Kad ir su tais Simpsonais, turbūt naktį neužmigčiau, kol sugalvočiau ką ir kaip darysiu...
Gerai, kai užsakovai pasiūlo kokią temą. Labai piktina, kai sako: "Padarykit kažką, na, jūs pati geriau žinote".
Man asmeniškai teminius tortus patinka daryti, ypač vaikiškus. Gali daug ką prifantazuoti. Jei fantazijos pritrūksta, pagelbės internetas ar forumiečiai
Mielosios gal turit kokiu pavizdziuku kaip nulipdyti torta medziotojui man ta tema tokia sudetinga o as tu baiboku nelabai moku nu bet gal kokia minti pagauciau nes visai neisivaizduoju ka daryt
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 11, 14:16)
Mielosios gal turit kokiu pavizdziuku kaip nulipdyti torta medziotojui man ta tema tokia sudetinga o as tu baiboku nelabai moku nu bet gal kokia minti pagauciau nes visai neisivaizduoju ka daryt
Šitas toks paprastesnis
tokį gali daryti, tik gal mažesnį
merginos, būkit geros, jeigu kur matėt stačiakmapių tortų jubiliejams (40), please, įmeskit nuorodėlę bent kokią
QUOTE(Pakvaisus @ 2010 01 11, 17:14)
Sveikos
Man irgi nepakenktų jūsų mintys, reikia torto gimtadieniui..tiksliau dviems. Mergaitė nori būtinai didelės barbės, o tėveliui kaip papuoši taip tiks Galvojau barbės pagrindą daryti didesnį,ir jį apdekoruoti tėveliui..bet tada perdidelis bus
Man irgi nepakenktų jūsų mintys, reikia torto gimtadieniui..tiksliau dviems. Mergaitė nori būtinai didelės barbės, o tėveliui kaip papuoši taip tiks Galvojau barbės pagrindą daryti didesnį,ir jį apdekoruoti tėveliui..bet tada perdidelis bus
na cia nelabai grazus tortasi, ale minti galima prigiebt
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 01 11, 18:05)
merginos, būkit geros, jeigu kur matėt stačiakmapių tortų jubiliejams (40), please, įmeskit nuorodėlę bent kokią
na nelabai ka randu, visi arba skaicia, arba apvalus, cia keli yra
tortai
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
AČIŪ Mieloji laaabai šis tas gimė vaizduotėje...gailam neturiu tokio išmatavimo kokio man reikia kvadratinės skardos, būtų man daug lengviau papuošimą išdėlioti, dabar esu priversta kepti stačiakampius ir gaunasi visai kitas vaizdas
tuos aš žinau, vet man supranti kame problema, kad būtų kvadratas, tai viskas ok, o dabar 30x22, jis į pailgumą, stačiakampis, žadėjau daryti apvalų, bet šiandien apsivertė viskas aukštyn kojomis