Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

mergaites reikia ideju kaip papuost torta imones priimtuvem, imone prekiaujanti auto dalim persikelia i naujas patalpas kuriuose yra dar keletas imoniu, reikia priimtuviu, kaip papuost torta? g.gif nu ir primaliau cia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 11 17, 17:05)
mergaites reikia ideju kaip papuost torta imones priimtuvem, imone prekiaujanti auto dalim persikelia i naujas patalpas kuriuose yra dar keletas imoniu, reikia priimtuviu, kaip papuost torta?  g.gif nu ir primaliau cia  doh.gif  biggrin.gif

Tortas - ratas smile.gif Lengvai padryt, tinka prie temos smile.gif foto buvo primesta kazkada papuosimuose....
Atsakyti
dekui cipsiuk,wau kokie grazuoliai bigsmile.gif
Atsakyti
user posted imageLabai maza foto
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 18 lapkričio 2009 - 09:56
as tai va toki rata turiu smile.gif

Atsakyti
aciu mergaites wub.gif
Atsakyti
na mergaite, dabar man pagelbekit.
nusprendziau isbandyti beze mociutes jubiliejaus tortui, bet va, beda mane istiko, nesugalvoju kaip puosniai ta beze papuosti torta doh.gif totali ideju krize mane istikus wacko.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 18 lapkričio 2009 - 19:28
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Skaitineju temukes jau kokia trecia savaite, pora toruku kepiau. Jusu tortu tobulumui ir groziui nera ribu wub.gif , skaitau temukes isiziojusi doh.gif Ir kilo dodelis noras paciai kepti, bei puosti, vietoj to, kad pirkti parduotuvinius ax.gif Ir kaip tik siandiena ziuriu temuke, kokios ieskojau thumbup.gif
Arteja mano paneles gimtadienis, ir reikia minties del toruko. Reikalas viskas tame, kad ruosiames daryti du gimtadienius viename. Pusbrolis prisijungia i viena kruva. Vaikams bus po 8 metelius, kaip galima viena tortuka padaryti is karto dviems skirtingoms asmenybems blush2.gif
Galvojau apie toki, kaip po dvieju atskiru tortu varianta.
Ka jus man galite idomasu pasiulyti?
ACIU LABAI aciuks.gif
Atsakyti
Gal tiktu kas nors panasaus....?tik cia vienas torciukas padalinta y dvi dalis ir pauotas berniukui ir mergaitei:
user posted image
Atsakyti
Oj gerą temutę radau, gal padėsit 4u.gif
Greitai bus gimtadienis dviejų žmonių, noriu torto iš dviejų dalių, bet vieno aukšto. Reiktų kažko panašaus į kirbe įdėtą tortą. Bet norisi kažko kito, internete niekaip nieko įdomaus nerandu. Gal galit padėti? blush2.gif
Atsakyti