Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(Cipciukas @ 2009 12 31, 12:55)
Reikalingas tortas - skaišius ... mažam vaikui ( norėčiau dailaus , gali būti sudėtingas )  ax.gif . Ačiū .

Nezinau ar kiek pravers ax.gif , va cia yra siek tiek, tik gaila kad pasididint neina doh.gif
skaiciukai
Atsakyti
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif .....AČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ .
Atsakyti
čia praktiškai kaip ir tas pats rolleyes.gif bet kairiame šone kur yra išskirstymas tortų, yra gausybė vaikiškų tortų, nuo kurių galima nukniaukti nuostabių idėjų tortukų puošimui
Atsakyti
Olesta ...mergaitės , aš išgelbėta , ir pilna įdėjų bigsmile.gif ...

user posted image
Atsakyti
Merginos, saukiu pagalbos

Reikia torto su Simpsonais. Neziurejau to filmuko , tai net neisivaizduoju apie ka, zinau tik kad kvailokas, sakau ir tortas turetu but kvailas. Gal zinot kokie ten atributai, detales, ar siaip gal koki torta idomsni matet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 04 sausio 2010 - 01:14
QUOTE(Asseni @ 2010 01 04, 03:06)
Merginos, saukiu pagalbos

Reikia torto su Simpsonais. Neziurejau to filmuko , tai net neisivaizduoju apie ka, zinau tik kad kvailokas, sakau ir tortas turetu but kvailas. Gal zinot kokie ten atributai, detales, ar siaip gal koki torta idomsni matet

user posted image

user posted image

Štai keliatas idėjų kurias galima panaudoti, man asmeniškai, pirmasis labai gražus,o antrąjį galima išlipdytas figūrėles susėduses ant sofkės pastatysn ant tortuko... na net nežinau, patrčiau pasižiūrėt kokia serijas. Juos rodo kiekvieną darbo dieną, per tv3 15.05val arba įvesk į google vaizdus "simpsons cakes" ir išmes nemažai tortukų idėjų smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 04, 01:57)
Štai keliatas idėjų kurias galima panaudoti, man asmeniškai, pirmasis labai gražus,o antrąjį galima išlipdytas figūrėles susėduses ant sofkės pastatysn ant tortuko... na net nežinau, patrčiau pasižiūrėt kokia serijas. Juos rodo kiekvieną darbo dieną, per tv3 15.05val arba įvesk į google vaizdus "simpsons cakes" ir išmes nemažai tortukų idėjų  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Aciu

Ziurejau as Simpson cake, nieko idomaus nera. Itariu reiks paziuret filmuka
Atsakyti
man tai sis labiausiai is google patiko :
user posted image

kadangi Homer'is (nu tas,kurio figurele padaryta) visad alpsta del tu spurgu biggrin.gif
Atsakyti
Reikia skubios pagalbos ax.gif

Mergvakario tortui idejos......... kazko paprasto, bet grazaus. Tortukas iki dvieju kg.
Atsakyti
Na įvedus į google "mergvakario tortai" tai tokius drastiškus išmeta vaizdus lotuliukas.gif
Man labai patiko Olestos Kenas senis šaltis, galima su šia idėja kažką laviruot, jei Olesta leidžia bigsmile.gif
Asseni Kaip su simsonais reikalai??? biggrin.gif
Atsakyti
vat drastisku kaip tik ir nereikia
Atsakyti
pasiūlykit, kokį nors 55 metų moteriškei jubiliejaus proga
Atsakyti