Mergaites gal kuri turi pvz kaip padaryti ant torto papuosta eglutes sakute
Ir dar man niekaip neiseina padaryti kaspiniuko apart to kuri turiu ispaudziama gal yra kur pvz kaip padaryti ta bantika ka jis butu grazus cia pora puslapiu atgal buvo idetas tortukas toks kaledinis su raudonais bantikais va tokius noriu moket daryti
Ir dar man niekaip neiseina padaryti kaspiniuko apart to kuri turiu ispaudziama gal yra kur pvz kaip padaryti ta bantika ka jis butu grazus cia pora puslapiu atgal buvo idetas tortukas toks kaledinis su raudonais bantikais va tokius noriu moket daryti
Turiu išsisaugojus tokį šokoladinį kaspinėlį.
QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 22, 08:45)
Mergaites gal kuri turi pvz kaip padaryti ant torto papuosta eglutes sakute
reiks daryt is atskiru daliu, panasiai kaip sniege idejo, tik neuztepsi, o ispjausi is mases, ir paskui po viena lapeli sudeis kaspina
va visa kaspino darymo eiga
Aciu mergaites uz nuotraukytes ir uz nuoroda tai turbut panasiai ir tie mazuciau bantukai darosi
QUOTE(Angel1203 @ 2009 12 22, 13:00)
Aciu mergaites uz nuotraukytes ir uz nuoroda tai turbut panasiai ir tie mazuciau bantukai darosi
idedu nuoroda kaip darosi bantukai
bantukai
QUOTE(ooo @ 2009 12 29, 15:11)
teks tada rasyt: su tigro metais
QUOTE(kutvela @ 2009 12 29, 16:52)
teks tada rasyt: su tigro metais
nu galima kremu kazka daryt arba sokoladu ar dar kazkaip
tik vat ideju reik
QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 29, 17:09)
superinis tortas
ainu i google
dekui