Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(eiwile @ 2009 12 14, 19:23)
Sveikos kepejos,man reikia idejos tortui berniukui 13-to gimtadienio proga,klausiau mamos kas domina tai : muzika,kompai,mp3,masinos...

Labas rytas.. tai man panašių pomėgių berniukui irgi reikia.. tik tam berniukui greit jau 50..

Tai lauksim idėjų dabar dviese gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 12 15, 09:19)
Labas rytas.. tai man panašių pomėgių berniukui irgi reikia.. tik tam berniukui greit jau 50..

Tai lauksim idėjų dabar dviese  gathering.gif

Darykit torta masina, ant stogo berniuka/vyruka su loptopu ir ausynem
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 12 15, 11:33)
Darykit torta masina, ant stogo berniuka/vyruka su loptopu ir ausynem

che che.. jau žinau ką darysiu - samoliotą didis.gif
čia mano aistra. .samoliotai.. myliu variklių gausmą ir svaigų aviacinio kuro kvapą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 12 15, 08:33)
che che.. jau žinau ką darysiu - samoliotą didis.gif
čia mano aistra. .samoliotai.. myliu variklių gausmą ir svaigų aviacinio kuro kvapą  wub.gif

Jooo,as irgi pries kiekviena skrydi lektuvu mane suparalyzuoja(nerviskai) ir gydytojas pasake-baime lektuvams doh.gif dabar vel tuoj reikes skristi,o as visos desines puses beveik nevaldau doh.gif pescia geriau is tos Anglijos pareiciau negu kokiom nors priemonem vaziuot. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 12 15, 13:43)
Jooo,as irgi pries kiekviena skrydi lektuvu mane suparalyzuoja(nerviskai) ir gydytojas pasake-baime lektuvams doh.gif dabar vel tuoj reikes skristi,o as visos desines puses beveik nevaldau doh.gif pescia geriau is tos Anglijos pareiciau negu kokiom nors priemonem vaziuot. doh.gif

a ko taip? suparalyžuoja? unsure.gif
esu dukart skridus lėktuvu, kuris turėjo du variklius, ir vienas iš jų išleido tepalą, tai tą variklį visai išjungė.. ir nieko.. kartą virš Baltijos jūros, kartą šiaip, virš sausumos... Kiek pamenu, tai drebulys atėjo kitą dieną...

Žmonių reik bijot, žmonių.. lėktuvai tai geri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 12 15, 10:40)
a ko taip? suparalyžuoja?  unsure.gif
esu dukart skridus lėktuvu, kuris turėjo du variklius, ir vienas iš jų išleido tepalą, tai tą variklį visai išjungė.. ir nieko.. kartą virš Baltijos jūros, kartą šiaip, virš sausumos... Kiek pamenu, tai drebulys atėjo kitą dieną...

Žmonių reik bijot, žmonių.. lėktuvai tai geri  wub.gif

tai nezinau ko,kazkaip nemegstu lektuvu,laivu ir masinu lotuliukas.gif
Dviratis gerai ir savos kojos..
Atsakyti
mergaites gal kuri turit foto kaip padaryt kaledine gele? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 12 15, 13:47)
mergaites gal kuri turit foto kaip padaryt kaledine gele?  rolleyes.gif

13 psl sitos temos yra gamyba eglutes ideta, gal tiks 4u.gif
ui prase geles, o as perskaiciau egles doh.gif doh.gif doh.gif sorry blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 15 gruodžio 2009 - 14:19
QUOTE(neramuole @ 2009 12 15, 13:47)
mergaites gal kuri turit foto kaip padaryt kaledine gele?  rolleyes.gif

tik ko tokia bliedna, nežinau gal čia pamatysi ką sau tinkamo
va čia yra
kalėdiniai keksiukai

nu ir tuos atsidarius ten šone apačioj tik žiūrėk ir žiūrėk lotuliukas.gif
Atsakyti
neramuole,jei egles reikia kaip papuosimo,tai virsutinej papuosimu temoje yra 4u.gif

gal turit kokiu ideju naujametiniam tortui ? galvojau apie tigriuka,bet kad dar ne mano abiems kairems rankoms toks sedevras doh.gif

cia paprasta egles torto ideja user posted image

o cia labai patikes kaledinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grantee: 15 gruodžio 2009 - 14:25
QUOTE(Asseni @ 2009 12 14, 17:47)
Merginos, tortas medikams su Kaledine tematika, tik ne 2D ir ne 3D, t.y. ne marskinukai, ne chalatai ir t.t.

Visų pirma, tai ačiū visoms už puikias idėjas, labai puošni ir kūrybinga temelė thumbup.gif

Man taip pat reikia idėjos, kaip papuošt tortą medikams ax.gif .Tortas bus skirtas Raudonojo Kryžiaus personalui už išgelbėtą gyvybę.Vis mąstau mąstau, bet nieko, išskyrus raudoną kryžių , nesumąstau...
Atsakyti
dar keletas Kalediniu tortu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 15 gruodžio 2009 - 18:41