Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

Na bet jau tie tortai su natomis, klavišais - fantastika, tik reikia sugebėti tokius nulipdyti pačiai. schmoll.gif Aš tai niekaip. Nu super thumbup.gif .
Atsakyti
Gal kam pravers šventinės eglutės gamyba.
(paimta iš kito forumo).
user posted image
user posted image
user posted image
------------------------------
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikos,

as su prasymu pagelbet smile.gif duktereciai tortadieniui noriu iskepti kazka panasaus i Snikers torta,bet noriu is jo isgauti gitaros forma.Nes jos svajone groti gitara.Tad noriu patarimu: kada geriau forma ispjauti:1.iskart is biskvitu ar jau sutepto torto.
2.kaip pagaminti ir is ko stygas ax.gif
Labai aciu uz atsakymus,bijau suklysti,bet tikrai zinau,kad kazkas yra gamine,lyg esu maciu kitoj temoj,bet neberandu doh.gif sirdingai dekoju!!!!!!
Atsakyti
Ojei,reikia paprastu,kad sugebeciau igyvendint,ideju,vieno torto kaledoms,kito nelabai suprantu,prase gimtadieniui,bet atsves per kaledas g.gif
Atsakyti
Jone, jei reikia kalediniu nesudetingu, tai va tokiu turiu, gal pagelbes wink.gif

kersiene, man rodos skirstyn dare torta gitara, pabandyk jai i az parasyti wink.gif tik paskutiniu metu jos neuzmatau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 13 gruodžio 2009 - 21:32
QUOTE(*Jonė* @ 2009 12 13, 18:57)
Ojei,reikia paprastu,kad sugebeciau igyvendint,ideju,vieno torto kaledoms,kito nelabai suprantu,prase gimtadieniui,bet atsves per kaledas g.gif

user posted image
cia toks visai paprastutis blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(kersiene @ 2009 12 13, 16:41)
sveikos,

as su prasymu pagelbet smile.gif duktereciai tortadieniui noriu iskepti kazka panasaus i Snikers torta,bet noriu is jo isgauti gitaros forma.Nes jos svajone groti gitara.Tad noriu patarimu: kada geriau forma ispjauti:1.iskart is biskvitu ar jau sutepto torto.
                                                      2.kaip pagaminti ir is ko stygas  ax.gif
Labai aciu uz atsakymus,bijau suklysti,bet tikrai zinau,kad kazkas yra gamine,lyg esu maciu kitoj temoj,bet neberandu  doh.gif sirdingai dekoju!!!!!!

tu cipciuko gali paklaust, ji ir darius gitara 4u.gif
o cia keletas pvz
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 14 gruodžio 2009 - 10:05
Aciu,mergaites,uz idejas 4u.gif
Atsakyti
Merginos, tortas medikams su Kaledine tematika, tik ne 2D ir ne 3D, t.y. ne marskinukai, ne chalatai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 12 14, 15:47)
Merginos, tortas medikams su Kaledine tematika, tik ne 2D ir ne 3D, t.y. ne marskinukai, ne chalatai ir t.t.

man cia siaip idomu..o cia zmones taip praso? g.gif nes man pvz kaledos tai tortas kaledinis,gimtadienis tai gimtadienio..ir nederinu tu dalyku su profesija ar sventine diena,juk jei buciau gimus per velines tikrai nenoreciau torto su kapu zvakem lotuliukas.gif lotuliukas.gif as visad ne kaip visi doh.gif lotuliukas.gif noriu isskirti butetn ta diena,o ne kazka dar blush2.gif blush2.gif cia ne pastaba,tik siaip idomu paliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 12 14, 16:10)
man cia siaip idomu..o cia zmones taip praso? g.gif  nes man pvz kaledos tai tortas kaledinis,gimtadienis tai gimtadienio..ir nederinu tu dalyku su profesija ar sventine diena,juk jei buciau gimus per velines tikrai nenoreciau torto su kapu zvakem lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as visad ne kaip visi doh.gif  lotuliukas.gif  noriu isskirti butetn ta diena,o ne kazka dar blush2.gif  blush2.gif  cia ne pastaba,tik siaip idomu paliko biggrin.gif

Cia mediku Kaledinis vakarelis, gal taip bus aiskiau.
O kas yra gimtadienio tortas?.. Ju gali buti tiek teminiu, tiek profesiniu, tiek pomiegiu, tiek paprastu, bet kokiu. Tas pats ir Kaledinis tortas gali buti bet koks, negi apsiribot vien rozem ir eglutem. Vaikams gi stengiames padaryti tortus susijusius su ju pomiegiais, megstamais herojais, filmukais ir pan. O ka suaugusieji ne vaikai.... Dar ir kokie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 14 gruodžio 2009 - 16:57
QUOTE(Asseni @ 2009 12 14, 16:41)
Cia mediku Kaledinis vakarelis, gal taip bus aiskiau.
O kas yra gimtadienio tortas?.. Ju gali buti tiek teminiu, tiek profesiniu, tiek pomiegiu, tiek paprastu, bet kokiu. Tas pats ir Kaledinis tortas gali buti bet koks, negi apsiribot vien rozem ir eglutem. Vaikams gi stengiames padaryti tortus susijusius su ju pomiegiais, megstamais herojais, filmukais ir pan. O ka suaugusieji ne vaikai.... Dar ir kokie smile.gif

nea,cia man uzkliuvo,akd kazkas sake gimtadienio tortas,bet sves per kaledas biggrin.gif tai ir galvoju koks skirtumas,juk gimtadieno tortas,o ne kaledu lotuliukas.gif nu as gi visad priesingai nu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos kepejos,man reikia idejos tortui berniukui 13-to gimtadienio proga,klausiau mamos kas domina tai : muzika,kompai,mp3,masinos...
Atsakyti