Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

mergaites gal turit minciu-tortui,moteriskei,muzikantei,pianistei(ajaj tik ne fotrepijona,per sunku)kuo nors susijusiu su muzika,40 proga,kad nebutu labai sudetingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2009 12 12, 00:19)
mergaites gal turit minciu-tortui,moteriskei,muzikantei,pianistei(ajaj tik ne fotrepijona,per sunku)kuo nors susijusiu su muzika,40 proga,kad nebutu labai sudetingas g.gif

user posted image
user posted image
to bobeliuko gali nedet, kokia nata ar smuiko rakta uzdet vietoj jo gali
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 12 gruodžio 2009 - 00:35
kutvela, tau medalis uz temos prieziura ir ideju pateikima
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 12 12, 01:12)
kutvela, tau medalis uz temos prieziura ir ideju pateikima

na jei tom idejom pasinaudojat, tai man labai smagu, kad galiu padet mirksiukas.gif
Atsakyti
na merginos padekit ir man 4u.gif užveskit ant kelio blush2.gif ax.gif
Kalėdoms turiu išsikept tortą, nes eisim i kalėdinį vakarėlį. Vakarėlio tema "Pasaka".Kaip galėčiau tortą papuošt g.gif (tik be baiboku, nes as ju nemoku lipint doh.gif ) blush2.gif Tortas bus " Medutis " pagal cipciuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 12 gruodžio 2009 - 13:57
Be baiboku pasaka ne pasaka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 12 12, 14:21)
Be baiboku pasaka ne pasaka lotuliukas.gif

zinau blush2.gif
ale ką daryt , kad rankos nelipdo baibokų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2009 12 12, 13:57)
na merginos padekit ir man  4u.gif užveskit ant kelio  blush2.gif  ax.gif 
Kalėdoms turiu išsikept tortą, nes eisim i kalėdinį vakarėlį. Vakarėlio tema "Pasaka".Kaip galėčiau tortą papuošt g.gif (tik be baiboku, nes as ju nemoku lipint doh.gifblush2.gif Tortas bus " Medutis " pagal cipciuką 4u.gif

tik nesijuokit... o jei ant torto patupdyt maziuka meduolini namuka? is pasakos apie Grytute ir Jonuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2009 12 12, 14:35)
zinau  blush2.gif
ale ką daryt , kad rankos nelipdo baibokų doh.gif

Asseni prašyt gal blush2.gif

QUOTE(bonza @ 2009 12 12, 18:03)
tik nesijuokit... o jei ant torto patupdyt maziuka meduolini namuka? is pasakos apie Grytute ir Jonuka  bigsmile.gif

Irgi gera mintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2009 12 12, 13:57)
na merginos padekit ir man  4u.gif užveskit ant kelio  blush2.gif  ax.gif 
Kalėdoms turiu išsikept tortą, nes eisim i kalėdinį vakarėlį. Vakarėlio tema "Pasaka".Kaip galėčiau tortą papuošt g.gif (tik be baiboku, nes as ju nemoku lipint doh.gifblush2.gif Tortas bus " Medutis " pagal cipciuką 4u.gif

išardai kelis Norfinius kiaušinius ir turi baibokų, o jau siužetą kuri pagal veikėjus blush2.gif paprasčiausias variantas 4u.gif o kuom jau kokios Snieguolėlės negalėtum iš trijų rutuliukų nulipdyti ar Pagranduko ax.gif tik taip atrodo kad nemoki, pabandyk ir gausis ax.gif
Atsakyti
kutvela,dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 12 11, 14:28)
Ir mano ir mano,bet as nieko nekepsiu.. schmoll.gif

As sau irgi nieko nekepsiu tongue.gif
Atsakyti