mergaites gal turit minciu-tortui,moteriskei,muzikantei,pianistei(ajaj tik ne fotrepijona,per sunku)kuo nors susijusiu su muzika,40 proga,kad nebutu labai sudetingas
QUOTE(Pintikė @ 2009 12 12, 00:19)
mergaites gal turit minciu-tortui,moteriskei,muzikantei,pianistei(ajaj tik ne fotrepijona,per sunku)kuo nors susijusiu su muzika,40 proga,kad nebutu labai sudetingas
to bobeliuko gali nedet, kokia nata ar smuiko rakta uzdet vietoj jo gali
Papildyta:
kutvela, tau medalis uz temos prieziura ir ideju pateikima
QUOTE(Asseni @ 2009 12 12, 01:12)
kutvela, tau medalis uz temos prieziura ir ideju pateikima
na jei tom idejom pasinaudojat, tai man labai smagu, kad galiu padet
Be baiboku pasaka ne pasaka
QUOTE(daividija @ 2009 12 12, 14:21)
Be baiboku pasaka ne pasaka
zinau
ale ką daryt , kad rankos nelipdo baibokų
QUOTE(kutvela @ 2009 12 12, 13:57)
na merginos padekit ir man užveskit ant kelio
Kalėdoms turiu išsikept tortą, nes eisim i kalėdinį vakarėlį. Vakarėlio tema "Pasaka".Kaip galėčiau tortą papuošt (tik be baiboku, nes as ju nemoku lipint ) Tortas bus " Medutis " pagal cipciuką
Kalėdoms turiu išsikept tortą, nes eisim i kalėdinį vakarėlį. Vakarėlio tema "Pasaka".Kaip galėčiau tortą papuošt (tik be baiboku, nes as ju nemoku lipint ) Tortas bus " Medutis " pagal cipciuką
tik nesijuokit... o jei ant torto patupdyt maziuka meduolini namuka? is pasakos apie Grytute ir Jonuka
QUOTE(kutvela @ 2009 12 12, 14:35)
Asseni prašyt gal
QUOTE(bonza @ 2009 12 12, 18:03)
tik nesijuokit... o jei ant torto patupdyt maziuka meduolini namuka? is pasakos apie Grytute ir Jonuka
Irgi gera mintis
QUOTE(kutvela @ 2009 12 12, 13:57)
na merginos padekit ir man užveskit ant kelio
išardai kelis Norfinius kiaušinius ir turi baibokų, o jau siužetą kuri pagal veikėjus paprasčiausias variantas o kuom jau kokios Snieguolėlės negalėtum iš trijų rutuliukų nulipdyti ar Pagranduko tik taip atrodo kad nemoki, pabandyk ir gausis
kutvela,dėkui
QUOTE(daividija @ 2009 12 11, 14:28)
Ir mano ir mano,bet as nieko nekepsiu..
As sau irgi nieko nekepsiu