Įkraunama...
Įkraunama...

" SOS " .... gal turite foto ir minčių ?....

QUOTE(neramuole @ 2009 12 10, 13:47)
mergaites turiu padaryt pinigu maisa, veeeeeel doh.gif  ka galeciau orginaliau sugalvot, apie kitokios rusies papuosima neina net i kalbas  doh.gif o as jau ju liolika prigaminus, fantazija isseko  ax.gif

Nu dar užkliuvęs už akies man va toks maišiukas rolleyes.gif aišku ten tų lopinukų galima ir daugiau padaryt rolleyes.gif bet kaip peliuką nulipdyt doh.gif bet tau gal pavyktų ax.gif jeigu ką - kažkur turiu išsisaugojus peliukų pažingsniui lipdymą, galėčiau paieškot mirksiukas.gif

user posted image

saveke, apie maišą kaip daryt čia Cipciukas rašė mirksiukas.gif o pačią dengimo masę rinkis, kokia tau patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 10 gruodžio 2009 - 15:29
geras maišiulis thumbup.gif
Atsakyti
Sausio menesi ir man reiks daryt vyriskiui torta,noreciau pabandyt pinigu maisa,bet bijau,nes nelabai suprantu kaip ji daryt g.gif
RiMami-peliuko pazingsniui labai noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 12 10, 12:47)
mergaites turiu padaryt pinigu maisa, veeeeeel doh.gif  ka galeciau orginaliau sugalvot, apie kitokios rusies papuosima neina net i kalbas  doh.gif o as jau ju liolika prigaminus, fantazija isseko  ax.gif

ar pinigu ar dovanu maisa biggrin.gif va toks gal tiktu nemoku ikelt nuotraukos
http://www.artcake.ru/cakes.htm/b1027/
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 12 10, 15:30)
RiMami-peliuko pazingsniui labai noreciau blush2.gif

Radau peliukus pažingsniui pas save worde išsisaugotus. Kam reikia rašykit man į a.ž. savo el. pašto adresus, nes kitaip nežinau kaip pasiųst (aprašymas rusiškas doh.gif bet daug nuotraukų thumbup.gif ).
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 12 10, 15:53)
Radau peliukus pažingsniui pas save worde išsisaugotus. Kam reikia rašykit man į a.ž. savo el. pašto adresus, nes kitaip nežinau kaip pasiųst (aprašymas rusiškas  doh.gif bet daug nuotraukų  thumbup.gif ).

az pas Tave pilnas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Soltuna @ 2009 12 10, 15:35)
ar pinigu ar dovanu maisa biggrin.gif  va toks gal tiktu nemoku ikelt nuotraukos
http://www.artcake.ru/cakes.htm/b1027/

Liuksiškas šitas maišas thumbup.gif kaip tik Kalėdoms tinka wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

Olesta, jau padariau vietos a.ž. wink.gif atsiprašau nespėjau susisukt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 12 10, 19:11)
Liuksiškas šitas maišas  thumbup.gif kaip tik Kalėdoms tinka 

netinka bebe.gif taigi dabar 2010 metai ateina umn.gif:
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 12 10, 14:52)
Nu dar užkliuvęs už akies man va toks maišiukas  rolleyes.gif aišku ten tų lopinukų galima ir daugiau padaryt rolleyes.gif bet kaip peliuką nulipdyt doh.gif bet tau gal pavyktų ax.gif jeigu ką - kažkur turiu išsisaugojus peliukų pažingsniui lipdymą, galėčiau paieškot mirksiukas.gif

user posted image

saveke, apie maišą kaip daryt čia Cipciukas rašė mirksiukas.gif o pačią dengimo masę rinkis, kokia tau patinka  ax.gif

Man sitas maisiukas be proto grazus. Bet kiek prase maiseliu, as vis nusiunciu sita, tai kaz kodel niekam netiko, sako, reikia auksinio. Kazi kodel? O sita peliuka, pomniu, kaz kada lipdziau doh.gif , 2 valandas, nu nieko nenulipdziau doh.gif , aisku, tai pacioje pradzioje buvo. Kazi, gal dabar pavyktu unsure.gif
Atsakyti
dabar reikia vietoj peliuko tigra mokintis lipint, nes tigro metai arteja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2009 12 10, 23:47)
dabar reikia vietoj peliuko tigra mokintis  lipint, nes tigro metai arteja lotuliukas.gif

Mano metai, mano thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Net minti turiu naujametiniam tortui su tigru, toki labai juokinga lotuliukas.gif Gal kas leis savo nuoziura padaryt papuosima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 12 10, 21:51)
Mano metai, mano  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Net minti turiu naujametiniam tortui su tigru, toki labai juokinga  lotuliukas.gif Gal kas leis savo nuoziura padaryt papuosima ax.gif

Ir mano ir mano,bet as nieko nekepsiu.. schmoll.gif
Atsakyti