Įkraunama...
Įkraunama...

Žvaigždelė Rūtelė ......

QUOTE(Limour @ 2009 11 18, 05:01)

Rūtele, jaučiu Tavo prisilietimą, jaučiu, kad esi šalia wub.gif. Pažadu, Mažyte, nenustosiu džiaugtis gyvenimu wub.gif.... esu pati laimingiausia mama, turėjusi galimybę pažinti Tave, suprasti, ką reiškia būti dvynukų mama... Širdele, myliu tave taip karštai, kad nuo karščio net sopa... ačiū, kad sulaukei mūsų, ačiū, kad leidai paskutinį kartą išglostyt, išbučiuot, o po to taip tyliai tyliai išėjai... ačiū, kad pati pasirinkai wub.gif ... esi palaiminta, Brangioji... būk laiminga!

cray.gif

Linutė tu nuostabi mamytė wub.gif
Atsakyti
Negaliu suvaldyti asaru... verysad.gif
Linut, tu tikrai esi supermama wub.gif Kuo didziausios stiprybes jusu seimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busiu_mama.: 18 lapkričio 2009 - 12:06
QUOTE(Limour @ 2009 11 18, 06:01)
Rūtele, jaučiu Tavo prisilietimą, jaučiu, kad esi šalia wub.gif. Pažadu, Mažyte, nenustosiu džiaugtis gyvenimu wub.gif.... esu pati laimingiausia mama, turėjusi galimybę pažinti Tave, suprasti, ką reiškia būti dvynukų mama... Širdele, myliu tave taip karštai, kad nuo karščio net sopa... ačiū, kad sulaukei mūsų, ačiū, kad leidai paskutinį kartą išglostyt, išbučiuot, o po to taip tyliai tyliai išėjai... ačiū, kad pati pasirinkai wub.gif ... esi palaiminta, Brangioji... būk laiminga!

cray.gif Labai sunku cray.gif Rutele visada bus musu prisiminimuose wub.gif
Atsakyti
Linut,zinojau,kad tu nereali ir tik dar karta patvirtinai wub.gif

o as sianakt buvau jau su Rutele susitikus,ji buvo tokia grazute,rubeliai balti balti,zandukai papusti,tokia, kokia maciau paskutini karta wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritule: 18 lapkričio 2009 - 12:41
Kaip skaudu verysad.gif ilsekis angeliuk ramiai ramiai wub.gif
Atsakyti
užuojauta Limour, jūsų skausmo nesumažins jokie paguodos žodžiai, tačiau tu pati nuostabiausia mama savo vaikučiams wub.gif
stiprybės, Rūtelė visada gyvens jūsų mintyse wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Limour @ 2009 11 18, 05:01)

Linut, stiprybės tau.. Niekada nepamiršk, kad mes su tavimi.. Kaip norėčiau tave priglausti, kad tu jaustum mano palaikymą
Atsakyti
cray.gif labai labai didele uzuojauta
Atsakyti
QUOTE(Limour @ 2009 11 18, 06:01)
Ačiū, mielosios, už šiltus žodžius 4u.gif... šiandien jau greit ją pamatysiu... gražią gražią wub.gif  wub.gif  wub.gif...
wub.gif  wub.gif  wub.gif

ji saugos jus... ji bus su jumis, ji laukuks jūsų.... wub.gif
Atsakyti
Linute, kuo nuosirdziausia uzuojauta visai jusu seimai verysad.gif
Zinau, kad jokie zodziai nepades, bet mes sirdimis su jumis ir Rutele........ cray.gif
Atsakyti
Užjaučiu dėl tokios skaudžios netekties...Ašaros rieda upeliais...Galiu tik įsivaizduoti, ką jaučia šeima cray.gif cray.gif cray.gif Stiprybės Jums verysad.gif
Atsakyti
Nerandu zodziu... verysad.gif
Atsakyti