[quote=Limour,2010 01 06, 18:19]
Dvi mažos mergytės gimusios net dvi savaitėles buvo toli viena nuo kitos, bet... kai jau susitiko, tai man nepavyko jų migdyti kitaip, kaip kartu (Rūtelė-kairėje)...
Vėliau jos augo, panašėjo... išrinkau man mieliausias nuotraukas, kuriose jos panašiausios...
3 mėnesių (Rūtelė-dešinėje)
Vis pagalvoju apie si nuostabu angeliuka
Nuostabios mergytes
QUOTE(busiu_mama. @ 2010 01 31, 19:32)
Vėliau jos augo, panašėjo... išrinkau man mieliausias nuotraukas, kuriose jos panašiausios...
kokios grazuolytes bet tuopaciu kaip sirdele spaudzia
QUOTE(Limour @ 2009 11 20, 00:00)
Mergytė sirgo. Gimė su įgimta širdies yda... po planinės operacijos nebepajėgė širdelė dirbti, todėl tyliai ir ramiai teko su mažiuke atsisveikinti .
O dieve kaip skaudu skaityti,verkiu balsu jau,kaip neteisinga viskas...man neteisingiausia yra vaikelių mirtys,tėveliams stiprybės.
Limour, grazuole Rutele buvo grazios nuotraukytes, gaila visu nemaciau ... kaip gaila, kad tokio stebuklo nera....tik liko prisiminimai apie ja.... laikykis.... as gimus ta pacia diena kaip ir Agne su Rutele.... vis kai apie gimtadieni pagalvoju, prisimenu ir tave ir tavo dukrytes
QUOTE(meskius_0417 @ 2010 02 02, 14:30)
QUOTE(Mazius_ @ 2010 02 05, 15:03)
šiandien Rūtelei su berniuku padarėm po sniego angeliuką (tik fotiko neturėjom nuotraukai )
Rūtelė juk matė.
QUOTE(meskius_0417 @ 2010 02 02, 14:30)
koks fainas paveiksliukas
buk laiminga mazutele ir saugok savo mamyte
Rūtelė jau pasipuošė ... dabar jau visi, kas lankysite, pamatysite, kur ji . Kaip smagu, kad spėjau iki išvažiavimo ...
Limour ,o kaip kita sese auga ?paklausiu gal labai nesupyksi kaip mazute reguoja kad nebera vienos juk vis delto buvo dvynukes,juk neatskiriamos buvo