QUOTE(meskius_0417 @ 2010 01 05, 21:51)
Aš irgi vis prisimenu, kaip Ritulė buvo parašiusi, kad prie berželių..tai susirandu juos, o paskui ir angeliukų žiūriu. O sunku surasti, nes tada nedaug buvo kapelių aplinkui, o dabar labai daug.
O dėl foto - aš pasuoju...Neturiu nuomonės...O kas nenori, juk gali prastumti tokį Limour postą. Man kai reikia pagalvoti apie Rūtelę pasiimu žurnalą. Ir man tai labai gerai Tikrai nežinau ar noriu kitokią ją pamatyti , nepykite... gal kas manęs nelabai supras. O Limour žinau, kad supras
O dėl foto - aš pasuoju...Neturiu nuomonės...O kas nenori, juk gali prastumti tokį Limour postą. Man kai reikia pagalvoti apie Rūtelę pasiimu žurnalą. Ir man tai labai gerai Tikrai nežinau ar noriu kitokią ją pamatyti , nepykite... gal kas manęs nelabai supras. O Limour žinau, kad supras
ir as suprantu
prisimenu as Rutele ,tokia,kokia laikydavau ant ranku,sunkiai ispaudziancia sypsena,rimtuole ,minkstute ir kazkuo panasia i mano viena sese
prisimenu as ja ,lyg porcelianine lele,tokia salta salta,bet kartu putlute putlute o apie grozi is vis patyliu
o vaizdas akyse ir gyvos ir mirusios yra ir dabar...ir visur jauciu didele siluma