Vieną gražią dieną, artėjant didžiosioms metų šventėms , išėjau su savo mažąja į lauką pasivaikščioti. Dauguma žmonių nešasi eglutes, eglių šakas, krepšiuose skanėstai, silkės , mandarinai. Taip kvepia šventėm.. Sulaukiu skambučio.. Mmmmm.. Kaip aš to žmogučio pasiilgau... Susitariam susitikti.. Privažiuoja karieta, iš jos iššoka snieguolė - gražuolė.. Akys tooookios... toookios pilnos meilės.. mmmm... Įduoda į rankas dovanėlės, stipriai pabučiuoja, dar stipriau apkabina ir nuvažiuoja.. Dar bandau kažką sakyti, bet lieku laaabai nustebinta mūsų trumpu, kelias sekundes trukusiu susitikimu.. Gryžtu namo.. Paimu man skirtą dovanėle.. Pamatytumėt -ji taip kruopščiai ir nuoširdžiai suvyniota.. Tiek meilės.. Ir jau žinau, kas ten.. Nors neišvyniojau, bet žinau.. Nujaučiu... Tiesiog esu tuo įsitikinusi.. Kurį laiką nedrįstu plėšti, ardyti.. Akys pratrūksta ašarom.. Palaikau dovanėlę.. Vėl padedu.. Taip trapu.. Taip nuoširdu.. Tieeek meilės.. Pagaliau išdrįstu ją išvynioti.. Pasirodo mano širdis gerai jautė ten tikras ANGELĖLIS. Mūsų Angelėlis.. Mūsų Rūtelė.. Išbučiavau.. Prisiglaudžiau.. Sušildžiau.. Nuolat ją kalbinu.. Net pasitariau kas vakarienei labiau tiktų gaminti ..
Linut, miela mano Drauge.. Tai pati geriausia, nuoširdžiausia dovana, kokią esu gavus.. Žaviuosi Tavimi.. Myliu Tave.. Myliu mūsų Angelėlį..
Inguli,musu susitikimas irgi toks pat trumpas,kaip ir tavo ,pokalbis telefonu dar trumpesnis nereali ji
o Rutele.... man zodziu truksta ...
QUOTE(Ritule @ 2009 12 22, 20:15)
Inguli,musu susitikimas irgi toks pat trumpas,kaip ir tavo ,pokalbis telefonu dar trumpesnis nereali ji
o Rutele.... man zodziu truksta ...
Niu jaučiu, kad ta princesė ir mane aplankė...Tiksliau mano vyrą...grįžau namo, o ten maišas su skaičiukais 12 - 29,- tai tik tada ir lupsiam, matyt ten dvynėm
o kitas pasidėjom po eglute, lauksim kalėdų
blembački, kaip gražu
Mano piratė vieną dovaną jau suvalgė ir dabar reketuoja, kad duočiau tėčio dovanos paragaut.
O Angelytė sau ramiai ramiai tupi, žiūri, saugo. Ačiū tau, Angeliuke, kad esi.
O Angelytė sau ramiai ramiai tupi, žiūri, saugo. Ačiū tau, Angeliuke, kad esi.
Sutikau Kalėdų senį -
Perduoda labų dienų.
Sakė švęst linksmai Kalėdas
Ir sutikti daug draugų!
Ačiū už gražius atsiliepimus... tokia ten iš manęs snieguolė ... nedažyta, netašyta ...
Linksmų švenčių!
Perduoda labų dienų.
Sakė švęst linksmai Kalėdas
Ir sutikti daug draugų!
Ačiū už gražius atsiliepimus... tokia ten iš manęs snieguolė ... nedažyta, netašyta ...
Linksmų švenčių!
išlupau tik vieną...viršutinę
, atsiprašau...
, atsiprašau...
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 12 23, 09:25)
Ne tik mano mergina nekantri pasirodo, bet ir meškutė mūsų.
Oi.. aš kantrybės visai neturiu tokiems dalykams.. Turbūt jūsų visų vaikai kartu sudėjus kantresni nei aš.. Taaaaaip jau cekava.. Ką jau čia išlauksi iki Kalėdų.. Neįmanoma
Kalėdiniai varpai į ateitį palydi,
Sakų kvapais į sielą pasibels...
Languos gražiausios šerkšno gėlės žydi,
Ruduo žaislus paliko ant obels.
Varpai ir žvaigždės atviras gražumas,
Naujieji metai vis arčiau, arčiau...
Žiemos baltumas puošia sielos rūmus
Ir angelas nutūps delne, žinau...
Sakų kvapais į sielą pasibels...
Languos gražiausios šerkšno gėlės žydi,
Ruduo žaislus paliko ant obels.
Varpai ir žvaigždės atviras gražumas,