Negaliu nesutikti su meške ir su hi:)
QUOTE(bitukas_bzzz @ 2009 11 26, 08:53)
Negaliu nesutikti su meške ir su hi:)
Ir aš norėčiau pritarti visiems jūsų parašytiems žodžiams
QUOTE(mama31 @ 2009 11 27, 20:55)
Lina, parasyk, kur palaidota Rutele, labai noriu nuvaziuoti. Rasa UB
Na aš ne Lina, bet Rūtelė palaidota Kauno Eigulių kapinėse. O kur, tai reiktų kad kas nors parodytų, užrašo kol kas nėra, tik vaikiškas mažas kapelis su rožiniai baltai žydinčiu sodu. Prieš berželius.
QUOTE(Mažulėlė @ 2009 11 28, 14:36)
Na aš ne Lina, bet Rūtelė palaidota Kauno Eigulių kapinėse. O kur, tai reiktų kad kas nors parodytų, užrašo kol kas nėra, tik vaikiškas mažas kapelis su rožiniai baltai žydinčiu sodu. Prieš berželius.
Čia Jonavos gatvės gale?
QUOTE(Dudute @ 2009 11 28, 14:14)
Čia Jonavos gatvės gale?
Kapinės šitos, bet į jas reikia važiuoti iš kitos pusės. Iš tos pusės, kur troleibusų apsisukimas.
Jeigu iš Jonavos gatvės pusės, tai reikės užlipti kalnu į viršų, ten, kur daug naujų kapų.
Šiandien kapelis išsiskiria tupinčiu geltonu angeliuku, rausva žvakide su širdutėmis ir dar keliomis šviečiančiomis žvakelėmis.
QUOTE(Mažulėlė @ 2009 11 28, 16:42)
Šiandien kapelis išsiskiria tupinčiu geltonu angeliuku, rausva žvakide su širdutėmis ir dar keliomis šviečiančiomis žvakelėmis.
... kažkas nuostabaus, mergytės ... jūs nerealios ... be galo jus myliu, jumis džiaugiuosi ir didžiuojuosi turėdama tokias nepakartojamas drauges. Ačiū jums, kad esate ... Rūtele, jaučiu, kaip tau ten gera, šilta ir jauku
QUOTE(Limour @ 2009 11 28, 16:50)
... kažkas nuostabaus, mergytės ... jūs nerealios ...
Ačiū tau, kad esi. Ačiū tau, kad esi tokia nepakartojama MAMA ir draugė.
Rūtele, būsim ir šildysim tave savo širdžių šiluma.
QUOTE(Mažulėlė @ 2009 11 28, 16:42)
Kapinės šitos, bet į jas reikia važiuoti iš kitos pusės. Iš tos pusės, kur troleibusų apsisukimas.
Jeigu iš Jonavos gatvės pusės, tai reikės užlipti kalnu į viršų, ten, kur daug naujų kapų.
įsivaizduoju kaip gražu
QUOTE(Buriuke @ 2009 11 30, 20:09)
labai grazu tas angeliukas ten taip sildo aplamai man tai vieta, kurioje man gera buti, kurioje nurimstu, kur norisi ateiti, lankyti
QUOTE(Indrushka @ 2009 11 30, 21:15)
labai grazu tas angeliukas ten taip sildo aplamai man tai vieta, kurioje man gera buti, kurioje nurimstu, kur norisi ateiti, lankyti
Tikiu