Nuosirdi uzuojauta Jusu seimai
kaip liudna
Papildyta:
QUOTE(Ritule @ 2009 11 17, 20:34)
Ji niekur neišėjo, apsidairykite, pajauskite, ji čia, šalia Jūsų gretimame kambaryje...
Mirtis - tai niekis. Aš tik išėjau į gretimą kambarį.
Aš tebesu aš, o Tu tebesi Tu. Kuo mes vienas kitam buvome tuo ir likome. Vadink mane senu, įprastu Tau vardu, kalbėkis su manim taip pat nesrūpestingai kaip visada. Nėra reikalo keisti toną ar dirbtinai gedėti ir liūdėti. Juokis, kaip mes įpratome juoktis iš tik mudviem suprantamų juokelių, - pameni, kaip jie mus džiugino?
Melskis, šypsokis, galvok apie mane - tegu mano vardas skamba namuose kaip iki šiol, tardama jo nesureikšmink nei pritemdyk gedulo šešėliu. Gyvenimas reiškia tą patį, ką ir iki šiol. Jis toks pat kaip anksčiau - tęsesi, nenutrūksta. Negi turėtum išmesti mane is galvos vien dėl to, kad nerandi akimis?
Aš laukiu Tavęs, laukiu kažkur labai arti, kažkur šalia...Viskas tvarkoje.
kokie teisingi zodziai.Taip...Ji visai salia...ir visada bus...
QUOTE(Limour @ 2009 11 18, 06:01)
Rūtele, jaučiu Tavo prisilietimą, jaučiu, kad esi šalia
. Pažadu, Mažyte, nenustosiu džiaugtis gyvenimu
.... esu pati laimingiausia mama, turėjusi galimybę pažinti Tave, suprasti, ką reiškia būti dvynukų mama... Širdele, myliu tave taip karštai, kad nuo karščio net sopa... ačiū, kad sulaukei mūsų, ačiū, kad leidai paskutinį kartą išglostyt, išbučiuot, o po to taip tyliai tyliai išėjai... ačiū, kad pati pasirinkai
... esi palaiminta, Brangioji... būk laiminga!
Kokia tu stipri mamyte
QUOTE(Limour @ 2009 11 18, 23:19)
Kokia ji graži
... kokia ji tyra
... negalėjau nesišypsoti
... prieinu, kalbuosi su ja, o ji tokia rami rami... tikras Angelėlis
... kaip man ramu ir gera
.....