Limour, mylime ir mylėsime ją visada. Ir nepaliksime vienos, lankysime, kai tik galėsime.
Limour, mylime ir mylėsime ją visada. Ir nepaliksime vienos, lankysime, kai tik galėsime.
Kaip gera, kaip ramu turėtų būti Angeliukui pas Dievulį...
Limour del tos zvakutes tai mes buvom nupirke , mociutei ant kapo tokia zvakute su elementais ji dega diena ir nakty apie 4 savaites , ja galima rasti bazej aisku jei neisipardave ju
QUOTE(mumute @ 2009 11 23, 12:25)
Limour del tos zvakutes tai mes buvom nupirke , mociutei ant kapo tokia zvakute su elementais ji dega diena ir nakty apie 4 savaites , ja galima rasti bazej aisku jei neisipardave ju
Yra ir Thomas Philips raudonos su elementais - ale negražios
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 11 23, 12:17)
Yra ir Thomas Philips raudonos su elementais - ale negražios
As kaip kaune senei buvau tai ir nezinau ar ten yra ar ne , bet kiek zinau buvo bazeje , kiekvieno zmogaus skirtingas skonis , maciau , kad dar yra ir su angeliukais ant stiklo islieta
Nu mąstysim ką nors... noriu pratęsti pasaką ... jau užsakiau lentelę, kad tautodailininkas išdrožtų... su širdele... nekaltą nekaltą ...
Bus labai grazu , o jei dar pridetum balta moliny angeliuka tai isvis bus labai grazu , cia tik mano nuomone
Limour, bus nuostabu
Tegloboja Rūtelę Dievulis ir jūsų šeimai stiprybės atsiunčia
QUOTE(mumute @ 2009 11 23, 15:35)
As kaip kaune senei buvau tai ir nezinau ar ten yra ar ne , bet kiek zinau buvo bazeje , kiekvieno zmogaus skirtingas skonis , maciau , kad dar yra ir su angeliukais ant stiklo islieta
Aš tik pasakiau, kad tos, kurios yra TP negražios. O Jūsų siūlomų, juk nemačiau, tai negaliu sakyti jos gražios ar ne. Neįsižeiskite, gavosi nesusipratimas
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 11 24, 12:36)
Aš tik pasakiau, kad tos, kurios yra TP negražios. O Jūsų siūlomų, juk nemačiau, tai negaliu sakyti jos gražios ar ne. Neįsižeiskite, gavosi nesusipratimas
Taip tikrai nesusipratimas , nieko tokio
Gavome dovanų vežimuką ... ačiū, meškiau ... MB labai pagyrė, sako, labai fainas ... ot sekasi mums ką?
p.s. kadangi mūsų išvykimo planai sugriuvo, visos draugiškai užsiimsime kūrybine veikla
p.s. kadangi mūsų išvykimo planai sugriuvo, visos draugiškai užsiimsime kūrybine veikla